Gå til innhold
 • Bli medlem

finnjpedersen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  452
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om finnjpedersen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Trollhetta Lady 75 er meget ok sekk for ikke altfor tung last (max 20-25kg) Begge damene i familien har den og er svært happy. Lokket kan bli hoftetaske eller dagstursekk. Obs. regntrekk må kjøpes utenom eneste minus. Ligger noen videopresentasjoner på nett for mere detaljer.
 2. Teltet er 22 kg, pakket ca. 90 cm langt og ca. 40 cm i diameter ,så det er ikke noe smågutt å ha med på tur. Fyller 1/3 av bagasjerommet (gulvarealet) på en stor stasjonsvogn type passat, så ha det i bakhodet. Oppslått 6,25 m langt, 3,3 m bredt og 2,2 m høyt. Vil si det er ganske midt på treet størrelsesmessig for familietelt å være. Der finnes større og mindre altså. Brukt på sommerferie og noen helgeturer. Kom også noen cm sne på en av dagene. Godt fornøyd, men litt småplukk er det. Her er min erfaring. Pluss: - Oppblåsbare stenger, enkelt å slå opp for 1 person
 3. Takk for supert tips. Outwell Avondale 5 PA er bestilt. Likte detaljer som magnetdører på soverommene når man må opp om natta, myggnett på inngangene i hovedrommet, og avtagbar skillevegg på sovedelen. Ca. 8300 kr på Outnorth er innafor budsjett i tillegg. Mulig jeg lager en utstyrserfaring av teltet her på forumet når høsten kommer.
 4. Tenker på å investere i ett 5 eller 6-manns hustelt som er lett å slå opp for 1 person, oppblåsbart og med mørke soverom. Vekt eller pakkemål betyr ingenting når bilen er i nærheten uansett, og det må være god plass til bord og stoler etc. i oppholdsrommet. Vil helst ikke gå over 10.000 kr, men grensen kan tøyes litt hvis gullteltet dukker opp. Noen som har erfaring/tips hva som er bra der ute i teltjungelen?
 5. Wiglo Lt 4 er ett ekspedisjonstelt med stormatter som passer på høyfjellet også. Svært gode luftemuligheter og 3 innganger. 1 stort og 2 små fortelt. Lett å slå opp for 1 person. Mange bilder og mer info av teltet her på forumet.
 6. Noen vandrere eller padlere her inne som har anelse hvor dette er? Datert fra krigens dager i Norge en plass. Mulig en plass med gruvedrift da furene i fjellet er karakteristiske for stedet? Takk for alle forslag.
 7. Wow. Ekstremt dyktige folk her på forumet. Tusen takk for rask tilbakemelding. Aldri funnet ut av det selv.
 8. Er det noen fjellvandrere i Norges langstrakte land som kjenner til denne utsikten? Bildet er for øvrig ifra krigens dager, og viser mest sannsynlig 3 tyske jagere/krigsskip, og ett seilskip, mulig april/mai 1940. Bildet er scannet, så muligheten at det er speilvendt er tilstede. Legger ved begge, øverste bilde trolig rett. Alle forslag tas imot.
 9. Gode poeng her. Skal drøye litt, kanskje gå litt opp i vekt/pris og satse på bedre plass. Rondane eller Reinsfjell superlight kanskje.......?
 10. Ser etter ett lett og ikke altfor dyrt telt som jeg og evt. min sønn på 13 år skal bruke på fjellet i godværsdager. Kom over en teltnyhet på Gmax og Intersport sine sider om dette teltet på 1,1 kg og 1990 kr. Har både Helsport og Bergans telt fra før og mener Mckinely ikke er i samme liga, men vekta var jo fantastisk. Spørsmålet er om det finnes alternativer i omtrent samme vekt og prisklasse? Og gjerne link. Her er linken til Aero 2: [Hidden Content]
 11. Hva med for eksempel Helsport Trolltind Superlight 2, ca.1,5 kg komplett og selvstående. [Hidden Content]
 12. Her kan være noe...... [Hidden Content]
 13. Jeg har Fjellheimen 4 camp og Wiglo lt4. Når barna er små, kreves det mindre liggebredde hvis du har forholdsvis lave liggeunderlag som kan overlappe hverandre litt. I mitt tilfelle er barna blitt 11 og 13 år og alle har exped synmat ul som er 7 cm tykke, og dermed ikke sjans med alle fire i Fjellheimen. I wigloen har vi derimot god plass, mens fjellheimen brukes når vi kun er 3 på tur. Ville gått for Fjellheimen 4 (3 manns blir altfor lite) hvis liggeunderlagene tillater overlapping, og særlig hvis fruen ikke blir med på tur etterhvert som barna blir større. Du kan jo selge og investe
 14. Hadde samme problem med en av mine xperia telefoner, før jeg lærte meg å være obs på hurtigfokus som er beskrevet i en test jeg har klippet ut her: Sony har gjort en god jobb med kameraet i Xperia S. Telefonen tar gode bilder i de fleste forhold, og den er dessuten svært rask på avtrekkeren – her får du ingen stor forsinkelse før bildet er knipset. Telefonen krever imidlertid at du gir den litt tid til å fokusere i noen tilfeller. Trykker du den dedikerte kameraknappen helt ned tas bildet på et blunk, og av og til rekker ikke telefonen å fokusere før bildet er knipset. Holder du avtrekke
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.