Gå til innhold

finnjpedersen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  447
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om finnjpedersen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Kan dette være noe? https://www.widforss.no/marmot-trestles-elite-eco-30-2.2-c-vine-green-forest-night?utm_source=prisjakt
 2. Noen vandrere eller padlere her inne som har anelse hvor dette er? Datert fra krigens dager i Norge en plass. Mulig en plass med gruvedrift da furene i fjellet er karakteristiske for stedet? Takk for alle forslag.
 3. Wow. Ekstremt dyktige folk her på forumet. Tusen takk for rask tilbakemelding. Aldri funnet ut av det selv.
 4. Er det noen fjellvandrere i Norges langstrakte land som kjenner til denne utsikten? Bildet er for øvrig ifra krigens dager, og viser mest sannsynlig 3 tyske jagere/krigsskip, og ett seilskip, mulig april/mai 1940. Bildet er scannet, så muligheten at det er speilvendt er tilstede. Legger ved begge, øverste bilde trolig rett. Alle forslag tas imot.
 5. Gode poeng her. Skal drøye litt, kanskje gå litt opp i vekt/pris og satse på bedre plass. Rondane eller Reinsfjell superlight kanskje.......?
 6. Ser etter ett lett og ikke altfor dyrt telt som jeg og evt. min sønn på 13 år skal bruke på fjellet i godværsdager. Kom over en teltnyhet på Gmax og Intersport sine sider om dette teltet på 1,1 kg og 1990 kr. Har både Helsport og Bergans telt fra før og mener Mckinely ikke er i samme liga, men vekta var jo fantastisk. Spørsmålet er om det finnes alternativer i omtrent samme vekt og prisklasse? Og gjerne link. Her er linken til Aero 2: https://www.gsport.no/produkt/182132/mckinley-aero-2-lettvektstelt
 7. Hva med for eksempel Helsport Trolltind Superlight 2, ca.1,5 kg komplett og selvstående. http://www.villmarksbutikken.net/Produkter/Friluft/Telt-og-lavvo/Fjell-tur-telt/Helsport-Trolltind-Superlight-2-blaa-tunneltelt
 8. finnjpedersen

  Mc telt

  Her kan være noe...... http://www.trekkinn.com/?action=listado_productos_subfamilia&id_familia=3011&id_subfamilia=&tipo=&page=1&paraula=&idioma=nor#ajax
 9. Jeg har Fjellheimen 4 camp og Wiglo lt4. Når barna er små, kreves det mindre liggebredde hvis du har forholdsvis lave liggeunderlag som kan overlappe hverandre litt. I mitt tilfelle er barna blitt 11 og 13 år og alle har exped synmat ul som er 7 cm tykke, og dermed ikke sjans med alle fire i Fjellheimen. I wigloen har vi derimot god plass, mens fjellheimen brukes når vi kun er 3 på tur. Ville gått for Fjellheimen 4 (3 manns blir altfor lite) hvis liggeunderlagene tillater overlapping, og særlig hvis fruen ikke blir med på tur etterhvert som barna blir større. Du kan jo selge og investere i større telt etterhvert hvis behovet melder seg.
 10. Hadde samme problem med en av mine xperia telefoner, før jeg lærte meg å være obs på hurtigfokus som er beskrevet i en test jeg har klippet ut her: Sony har gjort en god jobb med kameraet i Xperia S. Telefonen tar gode bilder i de fleste forhold, og den er dessuten svært rask på avtrekkeren – her får du ingen stor forsinkelse før bildet er knipset. Telefonen krever imidlertid at du gir den litt tid til å fokusere i noen tilfeller. Trykker du den dedikerte kameraknappen helt ned tas bildet på et blunk, og av og til rekker ikke telefonen å fokusere før bildet er knipset. Holder du avtrekkerknappen halvveis nede et lite øyeblikk før du trykker den helt ned rekker telefonen å fokusere. Bildene der Xperia S har rukket å fokusere blir blant de beste vi har sett fra en mobiltelefon. Som de fleste andre mobiltelefoner sliter også Xperia S litt i dårlig lys. Det oppstår mye støy, og bildene får et visst malerisk preg – sannsynligvis på grunn av bildeforbedring i telefonen. Likevel blir bildene brukbare selv i ganske dårlig belysning, og Xperia S er bedre på akkurat dette enn mange av sine konkurrenter. Tror jeg slo av hurtigfokus (som jeg syntes ikke fungerte godt nok) så ble jeg kvitt problemet.
 11. Masse poser i det prisleiet. Bare søk på prisjakt.no eller helsport outlet etc. Tipper du finner noe bra, og jeg har bare hatt positive erfaringer med både helsport og angulijak.
 12. Compact 2 tilsvarer Helsport Nordmarka 2, så litt feil å sammenligne med Ringstind som er mindre. Har vært på tur sammens med en som har Compact 3 manns, litt knotete å slå opp da stengene har en tendens til å gli vekk/ut av posisjon på motsatt side før du spenner buen. Sorte snorer er lettere å snuble i. Ellers virker det som fin kvalitet til fin pris, rip stop og god lufting. Vil tro Compact 2 har samme plusser og minuser som 3 ern.
 13. Litt for lite øl..... Poenget er at å være mørkeredd ikke er fysisk skadelig, så hva er man redd for?
 14. MØRKEREDD?........Det er en fobi, som alle andre fobier... Fobi er psykisk, altså en frykt for det som kan ramme din hjerne på ett tidspunkt i en gitt situasjon. Ergo ingen fysiske skader, kun egen fantasi som løper løpsk. Altså, psykisk problem (fobi...etc...) ingen konsekvenser fordi det foregår i hjernen din, punktum. Fysisk problem: Elg angriper teltet ditt og vil overta lånet i banken...... Tipper det siste er mer sannsynlig enn mørket som vil sluke deg inn i evig fordervelse.......!!!!!
 15. Obs, obs! Teltet på stadtlandet (Ervik), og der var noen kraftige vindkast i alle retninger periodevis. Hadde hovedinngangen åpen, som resulterte at hele teltet løftet seg av midtstanga (som falt ned) og bare buene var reiste. Teltet stod, men midtstanga lå på gulvet altså. Ingen skader på teltet eller utstyr, men en liten påminnelse om at alle åpninger må være lukket i sterk vind. Luftingene i toppen var åpne, både før og etter så de har ingen betydning. Alle barduner var i bruk og helt stramme. Turen var ellers helt fantastisk med knallsol og bading siste dagen.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.