Jump to content

apetor

Aktiv medlem
 • Posts

  127
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

apetor last won the day on November 2 2012

apetor had the most liked content!

Reputation

40 Neutral

1 Follower

About apetor

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Var på Storen i sommer med en kompis, filmet litt, mulig det blir en video.
 2. Brukte ikke ispigger, svømte mot land, hvis isen hadde knekt hele veien hadde jeg likevel kommet opp. Den type is er ikke så glatt, stålis er imidlertid ekstremt glatt, det kommer i tillegg vann fra hullet man har laget når man går igjennom. Til vanlig bruker jeg alltid ispigger.
 3. Videorapport fra badetur til Stusserudvannet i awesome Kodal i Andebu, Vestfold, 8. desember i år, turen ble foretatt med bil:
 4. Julevideo, filmet i Andebu (Kodal) og Sandefjord 23. - 24. desember.
 5. Hehe takker. Bear Grylls er nok betydelig tøffere enn meg:-) Kult du liker den med teltet, den videoen jeg har jobbet mest med. Teltvideo:
 6. Er ikke noe gladere enn andre normale mennesker, men prøver å lage god-stemning i videoene. Og i disse omgivelsene er det, som du er inne på, ikke vanskelig å være litt glad:-)
 7. Tok båt fra Gjendeosen til Memurubu, gikk opp Memurudalen og teltet under høyde 1640 moh. Neste dag, 25. juli i år, gikk jeg til Surtningssue. Var der for fem år siden, august 2007, i snøvær og dårlig sikt. Ville derfor gå turen om igjen, bedre vær denne gangen. Neste dag gikk jeg opp til Austre Memurubrean, på sørsida av vannet på 1686, videre opp til minibreen som ikke er avmerket på kartet og opp til 2049. Burde fulgt ryggen til 2140, men feiget ut og gikk på ut på minibreen og opp på bandet mellom 2140 og toppen uten angitt høyde, den skal visstnok være en 2000-meter så gikk bortom den før jeg gikk på 2140. Gikk deretter til 2230. Gikk ned igjen over breen til vannet og ned til teltet. Møtte på far og sønn i Memurudalen da jeg var på vei opp til breen, de var erfarne brefolk og kunne fortelle at breen var trygg å gå på, gjorde derfor det. Link til ut.no-kart over vestre Memurutindan: http://ut.no/map/page/maptool/162452
 8. Jeg er den morsomste idioten på tur hehe!
 9. Slo meg litt i venstre kne, filmet 15. januar, fortsatt vondt
 10. Filmet på Goksjø i Sandefjord/Larvik/Andebu i midten av januar.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy