Gå til innhold

mikaelpgm

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Hei, vurderer kajakktur nedover Kysten av Sverige, innaskjærs til Gøteborg. Noen som har erfaring med denne turen i forhold til hvor lang tid man bør beregne?
 2. mikaelpgm

  Rondane 1.-5. Juni

  eneste målet vi har er å gå litt opp mot noen topper. Vi går inn fra sør tipper jeg. Eneste som er litt synd er at vi har så dårlig tid.
 3. mikaelpgm

  Rondane 1.-5. Juni

  Hei. Vi er to som skal gå i rondane fra fredag kveld til søndag formiddag. Noen tips?
 4. mikaelpgm

  Fisketur til bjørnsjøen 21-22 august

  tusen takk for mange gode tips! Jeg tror vi kommer til å holde oss til land, men er det fortsatt ok å bruke wobbler da? også evt. kombinere med litt mark?
 5. Hei. tenker å gå inn fra sognsvann og videre til østsiden av bjørnsjøen. Tenker å fiske med wobbler litt utover kvelden. Noen som vet hvordan fisket er på denne tiden av året? Har aldri fisket i Nordmarka før, men håper det finnes litt ørret?
 6. Hei. Vurderer å gå fra bislingen - sognsvann etter å ha tatt samme turen på ski i vinter. Noen som veit hvordan det er? Planlegger 3 -4 dager, evt om noen har andre forslag på gåturer som ender opp i nærområdet til oslo. skal selvfølgelig prøve fisket nå, ser ut på bildene som det er fullt mulig å få seg middag.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.