Gå til innhold
  • Bli medlem

Ojive

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Ojive

  1. Blir nok ikke noe annet enn sykling. Jeg har aldri vært fan av løping. Styrketrening er en alternativ/suplement dog. Prio #1 for øyeblikket er kondisjon og fettforbrenning. Tipper jeg går for løse ben. Noe spesielt jeg burde tenke på når jeg skal kjøpe det eller er det bare WYSIWYG?
  2. Hmmm. Hvordan blir det med løpetights utenpå? Jeg tenker på kommentaren til Zabel, at longs utenpå buksa kommer til å skli etc. Hvordan kommer løpetightsen til å sitte da? (regner med de kommer til å skli og, i og med at de er av noelunde lik materiale). Kjøpte meg en knicker igår til 695 (ord.pris ca.1100) på Oslo Sportslager. Var jævlig skeptisk til størrelsen, i og med at den var litt trang å ta på (Str. L), men den satt som bare det og jeg kjente nesten ikke at jeg hadde den på. Litt creepy men. Skal få tatt en sykkeltur med en kompis av meg snart, så får se hvordan den er i praksis. Menneh...funker løpetights i de kalde dagene? Kan ikke tenke meg at de er noe særlig varme, så leggvarmere er kanskje en idè? (Prisen, forresten, er helt latterlig. Var vel 499 fra Craft, og en hel løpetights er vel 599. Blir jo nesten likt!)
  3. Bor i Follo området (Akershus), tempen varierer fra år til år og dag til dag egentlig haha. Akkuratt nå er det mellom +2 og +10/15. Når jeg har tenkt til å sykle så blir det nok rundt +8. Om sommer'n derimot kan det være rundt 18 på kveldstid (eller rundt 20 generelt). Til StianT: Blir litt rart å ha en kort shorts og en lang superundertøysbukse? Jeg prøver å treffe "midt i blinken" her, men tror ikke det er mulig. Tenkte jeg skulle høre med noen erfarne folk først
  4. Tipper jeg kjøper "Performance Race Knicker sykkelshorts" som jeg linka over til 659kr og så kjøper jeg noe ordentlig langt og varmt når ting blir kjølige. Jeg ser at det ikke er noe "universalt" for "litt kjølig" og "litt varmt" alternativ, så jeg tror jeg må nok punge ut og kjøpe en lang bukse og en shorts + leggvarmere for å være mest fleksibel. Jeg er bare litt redd for at jeg punger ut 1200kr nå for en lang bukse, og så blir det for varmt i juni et sted. Fra en annen side, så er det å svette rimelig bra for å gå ned i vekt + rense kroppen så *shrug* Skal poste på terrengsykkel.no også, og hører om de vet om noen butikker i nærheten som har noe rimelig sykkelklær. Tusen takk for tipsene!
  5. Jeg tenker først og fremst på noe slikt: http://www.birksport.no/index.php?main_page=product_info&cPath=3_4_135&products_id=2536 Greit nok jeg skal ta det med en klype salt, men det er iaff en som mener at 3/4 blir vel varmt. Jeg tipper mellom noe slikt som på linken over (bukse med seler og padding) og en shorts med seler og padding. 1) Bukse, men redd for at det blir for varmt. 2) Shorts, men redd for at det blir for kjølig. 3) 3/4 kan gå. Jeg er 1.82 og veier vel opp mot 90 snart (ja, herregud, veit derfor vil jeg starte med sykling asap zulu), og har fått litt mage nå, så er redd for at en bukse uten seler kommer til å skli av for mye hehe. Kjempeteit at birksport ligger så klønete til med tanke på kollektiv transport hehe. Jeg får vel bruke det jeg har ellers, med tanke på sko og jakke, men bukse må jeg ha. edit: Ser etter typ: http://www.oslosportslager.no/produkt/craft-performance-race-knicker-sykkelshorts-herre-10-kampanje-23575.aspx Men med full lengde og under 1000 lapp (kan sikkert gå opp til 1200 tops) som ikke er for varm til å bruke på kveldene om sommeren. Det kan hende jeg kjøper meg shorts hvis det blir for ille. Da har jeg både shorts og bukse. Men i første omgang ser jeg etter en bukse.
  6. Heisann. Etter altfor mange turer innom de fleste (om ikke alle) sjappene i Oslo, ble jeg mildt sagt sliten i føttene og bestemte meg for å researche litt på nett. Jeg har tenkt til å plukke opp sykkling igjen (har syklet mye før, men har gitt opp i de siste 5-6 åra) og trenger dermed klær. Jeg har sykla i vanlig joggebukse før og av og til i jeans (au), og det var liksom ikke helt comfy etter 1 time på sykkelen. Jeg har sett folk sykle med sykkelbukser og tenkte jeg skulle prøve selv. Men så kom problemet: det er ingen som har sykkelbukse, men bare shorts og om du er heldig 3/4. Jeg fant _en_ bukse og den kosta 1699 hvor jeg bare snudde i døra hehe. Jeg har sett litt rundt på nettet også, og har fort skjønt at det koster litt, gjerne 1000+, så jeg har satt budsjettet på ca.1000 kr. Jeg tør ikke å bare bestille på nettet da jeg ikke kan kjenne etter hvor varme de buksene egentlig er og om de kommer til å passe meg. En large er ikke alltid en large, etc En annen ting jeg lurer på er: er det egentlig viktig med bukse? Hvordan er det om sommeren? Jeg har tenkt til å sykle på ettermiddag (helst kveld) og er redd for at det kanskje blir kjølig, så derfor tenkte jeg først og fremst på en bukse. De fleste buksene jeg fant var vinterbukser, og i mitt hode høres det varmt ut. Hva er å anbefalle for aktiv kjøring, ca 1 times varighet, på kveldene? En siste ting er kanskje en overdel. Hva anbefalles for best kjørekomfort? Noe spesielt jeg burde tenke på eller funker en "t-skjorte-eller-treningsjakke" type? Burde jeg tenke på noe spesielt undertøy/sokker/sko også? Budsjett er nøkkelord, da jeg ikke har ønske om å punge ut aaaaaaaltfor mye, men det virker som at det ikke finnes noe "billig" i den sektoren, så jeg er klar over mulige kostnader. Takker for hjelpen på forhånd!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.