Gå til innhold

thopet

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  257
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om thopet

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei! Jeg skal kjøre inn til Pershusvann i mrg for å bruke tre/fire dager i marka. Det blir mye fisking både fra land og kano. Har dere noen tips? Fine fiskevann, kanovann, leirplasser osv osv? Gleder meg som en unge! Hvordan er Pershusvann kontra Spålen? Bør jeg bruke en dag/natt i et av disse vannene? Vurderer og gå rett inn til Spålen... Håper på svar!
 2. Om du har spesielle områder å anbefale må du gjerne sende en PM om du ikke vil dele her
 3. Femundsmarka frister absolutt. Men vil det være best å benytte seg av kano?
 4. Finnskogen kan være aktuelt! Er det et område det er fint å gå igjennom? Om våren fortsetter å varme, kan enkelte fjellområder være aktuelle, men det gjenstår jo å se... Blir fantastisk med issmelting!
 5. Er det ingen som vil komme med tips?
 6. Hvor er det du skal på tur ? Selv har jeg en bukse som heter Norrøna Recon - den er vanvittig slitesterk og god. Ofte brukt av forsvaret. Mange vil si at den er alt for tett til sommerbruk, noe den kanskje er. Uansett er det gode luftemuligheter - jeg bruker den om sommeren og er storfornøyd.
 7. Har planer om å loffe rundt et par uker i juni, og kunne i den forbindelse trengt tur tips. Det er meg, en stor sekk og fiskestanga som skal stå i fokus. Poenget er å ha lange dager, med mest mulig fisking. Håper dette gir mulighet for en del tips. Er åpen for alt!
 8. Skal følge kvista fra Glitterheim til spitersulen og leirvassbu Hvor lang tid brukte du? Takk for svar!
 9. Hva tror dere ca tidsbruk per dag kan bli? Ganske langt, men så er jo også dagene lange om man starter tidlig. Dagene blir slik: Gjendesheim -> Glitterheim Glitterheim -> (tid til) Spiterstulen -> (tid derfra til) Leirvassbu Leirvassbu -> Gjendebu Vil noen tippe? Vi er spreke....
 10. Tror nok det beste for meg/oss er å følge de kvistede løypene, så å gå fra Glitterheim til Leirvassbu er nok det beste alternativet. Tar kontakt med Turistforeningen for fersk informasjon... Takk, mor10!
 11. Tusen takk for informasjonen, mor10! Tror du Glitterheim - Leirvassbu er et fint alternativ? Ser turistforeningen kvister en annen rute, men ved ettertanke er det greit å slippe 9km på gjendevann
 12. Regner med at du har rett i det du sier! Det ville vært utrolig bra! Hvor går påsketurene for dere i år?
 13. ... dette er umulig å vite, men hvordan type føre er et typisk "påske føre" i jotunheimen? - Burde man regne med klister? Drømmer om sol og varmt vær
 14. Da stoler jeg kanskje på 40 års erfaring!
 15. Leirvassbu er et alternativ, ja. Er Leirvassbu en privatdrevet hytte? Feller tror jeg jeg må gå til innkjøp av. Håper det er mulig å finne noe rimelig. - Påsken kan fort bli dyr...!
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.