Gå til innhold
  • Bli medlem

Henrik.S

Aktiv medlem
  • Innlegg

    369
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

28 Neutral

Om Henrik.S

  • Bursdag 11. nov. 1990

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Toppturer, tinderangling, klatring, jakt og fiske.
  • Sted
    Kongsberg

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Skal du ha noe kompakt som fungerer godt kan jeg anbefale en Silky. http://www.silkysaws.com/Silky_Saws/Folding-Straight_2
  2. Hvis du ikke absolutt må ha fleece slår jeg et slag for Brynje Antarctic. Den er helt fantastisk, god temperaturregulering og vindtett fremside.
  3. Sov ute forrige helg i -20° i en Mammut Altitude EXP 3-sesong (ned til -10° ifg. Mammut). Sov på Bamse og hadde en helt ok natt, var litt kald, men frøs ikke. Denne posen er jo veldig lik som Tyin 3 sesong, men med dunfyll. Veldig enig i siste utsagnet ditt.
  4. Gikk den i august 2012. Det er en helt fantastisk fin tur, en virkelig perle. Når man kommer opp på ryggen er det et par litt kronglete "stup" man må komme seg ned før man fortsetter oppover. Disse kan forseres greit uten tau, bare finne seg en grei rute ned og passe på så ikke sekken dytter deg utfor eller hekter seg fast. Videre oppover er det grei klyving, ingen ting jeg vil karakterisere som klatring. Tau vil jeg si er et must om det er dårlig vær, en del av klyvinga bør sikres, og bør rappelleres ned igjen. Hvis du skal helt ut på toppunktet, som er en steinblokk, bør du sikre, er litt klyving ut dit. Vi gikk turen uten sikring, bortsett fra en liten 5m rappell på vei ned og den passasjen ut til toppunktet. Skulle jeg gått den igjen i dag, 3 år etter, hadde jeg nok brukt tau på flere plasser for å være sikker. Spesielt ett parti på vei opp er litt svaberg-aktig og rimelig bratt, med 800m ned til breen, her "angrer" jeg på at jeg ikke var i tau, fort gjort å skli der! Jeg legger ved noen bilder. 1. En av nedstigningene på vei opp, grei skuring om du har tunga rett i munnen. 2. På vei oppover, ganske luftig. Ruta går langs høyre side av ryggen. Hvis du ser hardt ser du 2 karer kledd i rødt oppe i veggen, omtrent midt i bildet. 3. Samme rygg som bildet over, men zoomet litt. Ser de 2 røde bedre her. 4. Utsikt nedover ryggen, nydelig syn. 5. Toppunktet. Selve klyvinga er ikke ille, men er såpass luftig at man bør ha tau på. God tur!
  5. Mine toppvalg for en allrounder (gjøre klart til bål, sløye fisk, slakt etc.) Bark River Knives: Bravo 1, Bushcrafter, Camp&Trail eller Classic hunter. Helle Temagami CA Esee 4 Ellers er Mora Bushcraft en utrolig prisgunstig og grei kniv det ikke er så farlig om får litt juling.
  6. Henrik.S

    Leir-sko

    Har Salomon rx moc, fornøyd med de!
  7. Har Eka Swede kniven fra XXL med trehåndtak, super brukskniv!
  8. Jeg kjører 2004 Opel Combo 1.7 DTI Faktisk ganske god bil å kjøre, liker ergonomien godt. Bra plass bak og bruker 0.35 l/mil ved langkjøring, 0.5 på småkjøring og langkjøring med tilhenger. Hatt den i 2 år, har fungert godt. Nå skal jeg ha meg større kassebil, kun fordi jeg ønsker å slippe å bruke tilhenger hele tiden (kjører motocross flere dager i uka).
  9. Høres rart ut, er dette Gero's konklusjon? Jeg ville i tilfelle ringt Elbe normark og forhørt meg. Fikk du den første stanga godkjent som reklamasjon med det samme problemet?
  10. Henrik.S

    Klatrehansker

    Granquist int-ops hansker eller Guide 57 ville vært mine valg.
  11. Hun endte opp med et par Alfa Bitihorn i str 38. De passet perfekt og var på tilbud hos Komplettfritid for 999,- (veil. 2500,-) Veldig fornøyd. Størrelsemessig om noen skulle lure: Hun bruker vanligvis 38 i "småsko", disse satt svært godt og hadde ca 1 cm rom i tåa for plass til sokker. Takk for innspill
  12. Hei! Kjæresten min trenger fjellstøvler, så jeg spør etter erfaringer her. Hu er ikke spesielt fjellvant, men skal være med meg på litt tur fremover så trenger gode sko. Blir typisk litt turer på vidda, en del i skogsområder med noe myr og litt fjelltopper. Gode allroundsko mao. Jeg tenker lær er bedre enn syntetisk/tekstil fordi det er mer robust og ikke avhengig av en tynn membran for å holde tett.. Budsjett under 2500,- forhåpentligvis, gjerne under 2000,- str 37 og litt bred fot, sier hun ofte blir litt hoven i beina etter å ha gått en stund når det er varmt. Noe spesielle merker som bør sees på?
  13. Hvilket område har du vært på tur i? Det så veldig snø og isfritt ut!
  14. Joda, klart jeg fikk, så totalprisen er noe høyere.,
  15. Har du noen gang kjørt snøscooter eller?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.