Gå til innhold
 • Bli medlem

brura

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  21
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Ringvassøya kan også være verdt å ta en titt på.
 2. Guideline Expedition 4-14g. 4-delt. Utmerket stang. 9,6 fot. Bestillte min fra christian baardsen og sønn. ca 1400,-
 3. jeg vil anbefale deg å ta en titt på 2mannsutgaven Helsport Fjellheimen. Forholdsvis lav vekt og lav pris.
 4. brura

  Favorittsluk

  Lurer på hvilke råd og tips til fargevalg som gjelder for ulike lys/værforhold. Har ikke lyktes med å finne noe på nettet om dette.
 5. brura

  Favorittsluk

  Sitter og lengter etter å svinge fiskestanga og lurer på hvilken sluk medlemmene her på forumet har hatt størst suksess med. Selv holder jeg en knapp på 12 g skarpsild av merket Remen. Spesielt den med blå rygg og gulbrun buk.
 6. pondus. glimrende tegneserie.
 7. Har selv et romsdalshorn 3camp. det du sier om takhøyde stemmer godt over ens med min erfaring. Er utenom dette rimelig fornøyd med teltet. Stort fortelt, god plass for to, veier ikke all verden, god ytterduk, vindstabilt og forholdsvis billig. Hvis du ikke har noen spesielle krav utenom dette har jeg ingen problemer med å anbefale teltet.
 8. Nudler gir veldig kortvarig effekt synes i allefall jeg. Nå finnes det nudler med egg som råvare, mulig disse metter lengre.
 9. helsport romsdalshorn 3camp ligger som regel i overkant av 2000,- , veier ca 3,5 kg og er av helt grei kvalitet med lufteventiler og hemper for å henge opp tørkesnor. Skulle ikke være problem med å holde seg tørr på en regnfull dag. Det er imidlertid et forholdsvis lavt telt(100 cm på det høyeste). Har teltet selv og er stort sett fornøyd hvis man ser bort i fra høyde. Mye telt for pengene.
 10. brura

  Overleving

  tørrfisk!!
 11. brura

  Isfritt?

  var en kald vinter så det kan vel drøye litt ekstra i år før vannene er isfrie
 12. godsaker er uten tvil en obligatorisk post på pakklista dermed: jo større sekk jo bedre. Klarer lett å fylle en 95 liter Bora på en todagerstur:)
 13. brura

  Isfritt?

  hmm.. begynner å bli noe utålmodig. fiskestanga og sekken står klar midt i stua føler meg ferdig med isfiske for i år selv om det er trivelig det også.
 14. brura

  Isfritt?

  Er det noen her som vet nårti isen på vannene i området rundt Tromsø forsvinner. Tenker da på vann som ligger på 200-300 moh.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.