Gå til innhold
 • Bli medlem

Skimarte

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  19
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Hei Da vi syklet i fjor var det ganske mye snø på veien. Kan være tungt å dra en sykkel med tralle/bagasje/unge over snøfonnene (ca 10-50 meter med tung våt snø) I og med at det er veldig mye snø i fjellet i år blir det muligens enda mer på Rallarveien i sommer/høst enn det var i fjor. Det er en kjempeflott tur. Anbefales!
 2. Hvor langt er det å gå på ski fra Finse og opp på Hardangerjøkulen? Lett, middels eller hard tur? På forhånd takk for svar.
 3. Yes, sykler er alt med. Har gått den veien inn til Rondvassbu nok ganger allerede Kjedelig...særlig når man skal hjem igjen.. Takk for tips!
 4. Noen som har gått fra Rondvassbu? Er det en ok tur?
 5. Sykler kan leies på [Hidden Content] (Rondespa på Mysuseter...du kjører forbi når du kjører opp til parkeringsplassen der du går inn til Rondvassbu)
 6. Hei! Noen som har noen tips til bra teltplass langs Rallarvegen? Gjerne ved et fiskevann...
 7. Hei! Er det noen fine fiskesteder langs Rallarvegen?
 8. Hvor langt kommer man på en dag ca? Er det vel optimistisk å sykle Haugastøl - Myrdal fredag, Myrdal- Flåm - Myrdal lørdag og Myrdal -Voss søndag før man tar toget tilbake til Oslo?
 9. Har gått Peer Gynt-hytta-Rondvassbu-Mysuseter før... Og så så jeg at båten slutten å gå i august. Vi skal i begynnelsen av september Men takk for toppturtipsene
 10. Knuten i Geiranger er fin : [Hidden Content] Turistinformasjonen i Geiranger har sikkert mer informasjon... Fra www.geiranger.no: Knuten: Kjørbar del av den opprinnelige Geirangervegen som ble åpnet i 1889. Et eksempel på storartet ingeniørkunst. (Ved RV 63).
 11. Hei! Er det noen som har noen tips til fine høst dagsturer med Mysuseter som utgangspunkt? Evt. Rondvassbu.. Er det fint å ta båten over vannet og gå tilbake feks? Evt noen toppturer? M
 12. Det var KNALLFINT på Sognefjellet! 5 cm nysnø og sol fra skyfri himmel...
 13. Og hvordan får man vite om dette? Hemmelig mailadresse?
 14. Oki, takk for svar! Går det fint å sove i telt langs veien eller er det best å ta inn på hytte underveis?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.