Gå til innhold
 • Bli medlem

Ida Sollie

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  161
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

Ida Sollie vant dagen sist 5. oktober 2013

Ida Sollie hadde mest likt innhold!

Om Ida Sollie

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  Digger å være på tur =)
 • Sted
  Stavanger

Nylige profilbesøk

1 285 profilvisninger
 1. Ida Sollie

  Ida Sollie

 2. Hei, jeg vil begynne med å si at jeg støtter båndtvangen og det den står for. Når jeg leser mange av kommentarene i denne tråden slår det meg at det er utrolig lite toleranse mellom folk. En del holdninger her skremmer meg.. Jeg ser mangel på empati og forståelse for at vi ikke er like. Selv om verdiene vi har er ulike er de ikke mindre verd. At en hund går løs et sted kan være et mindre lovbrudd i likhet med å kjøre for fort. Det er ikke lov, det er ikke greit, men det skjer. Stort sett går det greit, men noen ganger gjør det ikke det. Mennesker er raske til å dømme andre mennesker de gangen
 3. Jeg har et prosjekt om å bli bedre kjent i nærområdet mitt da jeg i det siste har hatt prosjekter som krever litt reising. Hvor går favoritturene i Rogaland når skole og jobb hindrer deg i de store utskeielsene? Dagsturer, halvdags og små helgeturer er interessant.
 4. Blådalen og Røldal har flotte vår/sommerski forhold! Neste år kan du antagelig også handle deg en toppturfører for områdene du ikke er så kjent i.
 5. Aah, det Mydland. Der får man tak i kort...
 6. Bjarne, vannene på mydland ligger ikke på inatur.
 7. Svandal, hvor får du tak i fisketillatelse på Mydland?
 8. Klart det. Hvert år begynner badesesongen omtrentlig i mars måned. Da bader hele gjengen villig etter toppturer så lenge sola er framme! Det er alltid kaldest mens du står på land, men etterpå blir det veldig varmt og godt. En herlig tradisjon. Bildet under er fra Rosendal i fjor.
 9. Heisann. Hvor mye tenker du å jakte? Har du tilgang på terreng? Hvis du bare jakter en uke i året så er kanskje ikke jakthund noe for deg. For å få en skikkelig fungerende jakthund kreves trening. MYE trening. Selv om selve instinktet ligger latent. Det handler om dressur og samarbeid. Jeg ville ikke anbefalt en jakthund til noen som ikke har tenkt å bruke den på jakt. Hvis jeg har misforstått teksten litt og du er en ivrig jeger vil nok både pointer, vorsteh, setter bli bra jaktmessig. Du trener og former den til å passe dine behov. Men vorstehren er ofte den tøffere av disse nevnte r
 10. Heisann, Røldal melder flott vær onsdag og torsdag. Er det noen som er gira på å ta noen toppturer med meg?
 11. Veldig gode erfaringer med bdo1. Kjørt på den i fire år og er veldig fornøyd. Jeg har vært på mange toppturer under forskjellige forhold og aldri hatt problemer. Trekker gjerne frem 22designs axl også som er en veldig driftssikker binding.
 12. Takk! Moro om noen tar nytte av, eller koser seg med lesingen! =)
 13. Jeg gikk uten guide men jeg la godt merke til menneskene som gikk med. Mange kunne så vidt ta på skiene.. En greit vinterturvant nordmann i ok form vil ikke ha problemer med en slik tur sammen med guide. Farten er lav, guidene tar ingen sjanser og den vanligste ruta som er verbier er ganske lett. aklimatiser før dere starter på aguille du midi.
 14. Heisann. Jeg har skrevet en veldig grundig rapport fra min hr tur på [Hidden Content] (og en kortere variant her: [Hidden Content]) eg gikk den historiske varianten om bourge st. Pierre. Tenker du med eller uten guide?
 15. Er ikke det bare å legge madrassen på gulvet?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.