Gå til innhold
 • Bli medlem

gjisen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  33
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om gjisen

Nylige profilbesøk

1 003 profilvisninger
 1. Den ligger klar for bruk på båthavn i Molde. Fra 2011. 18 000 kroner. Se mer på finn: [Hidden Content]
 2. Jeg er 73 kg, fordelt på 182 cm. Freke 1.0 regular satt perfekt på meg. Vet ikke om det er forskjellig passform på første og siste generasjon
 3. @Barskekarsten er artico-støvlene store / små i størrelsen? Hvis du skulle valgt igjen, ville du valgt artico eller Moritz?
 4. Noen som har ferske førerapporter fra Hunnedalen? Vurderer en tur innover fra Lortabu i helga. Er det noe snø innover mot Sandvatn, Langevatn og kanskje ned mot Blåfjell? Og, er Strålaus en fin tur på denne tida av året?
 5. Takk for gode tilbakemeldinger. Nå har også utemagasinet oppdatert sin fjellskiskotest, der blant annet Alaska og Moritz er med. Moritz kommer best ut, men med noe trekk for snøremuligheter. Alaska får svært gode tilbakemeldinger på passform og snøremuligheter, spesielt i øvre del, men dessverre en del trekk for lite vridningsstiv såle. En kombo av egenskapene til disse støvlene virker som det perfekte. Kan de lære av hverandre og lage to perfekte støvler i neste produksjon?
 6. Jeg trenger kjøpsråd, og lurer på om det er noen som har meninger om jeg bør velge Alpina eller Andrew. Andrew har vært på ønskelista en stund, og den ser veldig bra ut. Jeg har ikke fått anledning til å prøve den på, da det eneste utsalgsstedet i Norge befinner seg på et sted som ikke er verdens navle når man til vanlig befinner seg på vestlandet. St. Moritz virker som en fantastisk fjellskistøvel, og har det meste av det jeg leter etter. Alpina sin Alaska-støvel ser også flott ut, og jeg fikk gleden av å teste den på foten i helga. På min slanke lest satt den som støpt,
 7. Temaet er vel diskutert opp og ned i mente flere steder allerede, men jeg prøver meg: Som de innvidde allerede vet så er 75mm-oppsett det eneste som gjelder på ski. Her kan vi dele tanker og erfaringer om eget oppsett, nyheter på markedet eller bare mimre tilbake til Tua-ski med Asolo Extreme.
 8. Hei! Takk skal du ha for godt svar! Enig i din siste kommentar: man blir aldri vant til dårlig vær.. Det er en ny opplevelse hver gang.. Vurderer å ta turen den første uka i november. Ut i fra svaret ditt så tror jeg det kan planlegges, men med en plan B dersom det "tilfeldigvis" kommer et snødump eller spesielt dårlige meldinger.
 9. Jeg planlegger en fottur mellom Lysefjorden og Hunnedalen i løpet av høsten. (Ser for meg å gå mellom Flørli og Røde Kors-hytta i Hunnedalen, muligens via Skåpet og Blåfjellenden dersom det ikke blir telt-tur). Det jeg lurer på er om noen kjentfolk har en formening om når det har pleid å komme snø i det området? Hva er det seneste tidspunktet noen har gått den ruta til fots på bar bakke?
 10. Ser at Fjellpulken har laget et tilbehør til sine klassiske barnepulker: x-link, som bl.a. XXL selger.. [Hidden Content] Er det noen som har prøvd dette? Fungerer det? Er det noe vits i? Og, er på- og avmontering enkelt og greit? Og, ser ut som man må skru på ski selv, hvilken type er i så fall best? Er det ok å bruke noen avdanka ski til dette formålet?
 11. Marmot-dunpose minus29grader på 1,8 kg til halv pris i dnt-nettbutikken. noen andre ting på salg der og.. [Hidden Content]
 12. Deuter sin meis har kommet i ny versjon nå ser jeg i butikken. Bæresystemet har blitt mer stabilt, og det er enda enklere å stille på det slik at mor og far lettere kan veksle på å bære. I tillegg har Deuter endelig fått på plass fotsnorer for dem som trenger det. Ellers ikke store forskjeller fra den "gamle" modellen jeg har .
 13. Peilig på hvor lenge det er åpent der?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.