Gå til innhold

gjisen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  33
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om gjisen

Nylige profilbesøk

813 profilvisninger
 1. Reservedeler til skistøvler. Tror de stammer fra gamle asolo og crispi.
 2. Jeg er 73 kg, fordelt på 182 cm. Freke 1.0 regular satt perfekt på meg. Vet ikke om det er forskjellig passform på første og siste generasjon
 3. Hei forum! Jeg ønsker å kjøpe slalomski til ungene, og lurer på om det er noen som holder til i Stavanger-/Jæren-/Sirdal-området som har utstyr til salgs. Ønsker å kjøpe ski på cirka 100 cm. Skostørrelse cirka 30. Og gjerne hjelm. Utstyret må gjerne være godt brukt, men det må fungere.
 4. Hei! Har du et par fjellskistøvler, type Andrew St. Moritz, du kunne tenke deg å selge til meg? Ta kontakt for en hyggelig handel
 5. Hei! Jeg er på jakt etter et par fjellski til kona. Er åpen for det meste, men de må ha 75mm-binding, aller helst av en type hvor man kan velge om man vil bruke kabel eller ikke (f.eks. Voile 3-pin cable eller lignende). Skia må være mellom 170 og 185 cm. Ser for meg at 175-180 er perfekt. Videre er det ønskelig at det ikke er den smaleste typen. Bredde tilsvarende Ingstad/Nato/Tonje er ideelt, men er åpen for forslag. Ta kontakt for en hyggelig handel!
 6. @Barskekarsten er artico-støvlene store / små i størrelsen? Hvis du skulle valgt igjen, ville du valgt artico eller Moritz?
 7. Noen som har ferske førerapporter fra Hunnedalen? Vurderer en tur innover fra Lortabu i helga. Er det noe snø innover mot Sandvatn, Langevatn og kanskje ned mot Blåfjell? Og, er Strålaus en fin tur på denne tida av året?
 8. Takk for gode tilbakemeldinger. Nå har også utemagasinet oppdatert sin fjellskiskotest, der blant annet Alaska og Moritz er med. Moritz kommer best ut, men med noe trekk for snøremuligheter. Alaska får svært gode tilbakemeldinger på passform og snøremuligheter, spesielt i øvre del, men dessverre en del trekk for lite vridningsstiv såle. En kombo av egenskapene til disse støvlene virker som det perfekte. Kan de lære av hverandre og lage to perfekte støvler i neste produksjon?
 9. Jeg trenger kjøpsråd, og lurer på om det er noen som har meninger om jeg bør velge Alpina eller Andrew. Andrew har vært på ønskelista en stund, og den ser veldig bra ut. Jeg har ikke fått anledning til å prøve den på, da det eneste utsalgsstedet i Norge befinner seg på et sted som ikke er verdens navle når man til vanlig befinner seg på vestlandet. St. Moritz virker som en fantastisk fjellskistøvel, og har det meste av det jeg leter etter. Alpina sin Alaska-støvel ser også flott ut, og jeg fikk gleden av å teste den på foten i helga. På min slanke lest satt den som støpt, og jeg blei frista til å slå til der og da. Først har jeg imidlertid lyst til å teste ut Andrew også. Alaska virka vridningsstiv, men det er vanskelig å si det sikkert før man har prøvd den ute i terrenget med ski på beina. Er det noen som har prøvd en av disse, eller til og med begge, og som kan begi seg ut på en aldri så liten forbrukerrapport?
 10. Temaet er vel diskutert opp og ned i mente flere steder allerede, men jeg prøver meg: Som de innvidde allerede vet så er 75mm-oppsett det eneste som gjelder på ski. Her kan vi dele tanker og erfaringer om eget oppsett, nyheter på markedet eller bare mimre tilbake til Tua-ski med Asolo Extreme.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.