Gå til innhold
 • Bli medlem

kaffeguten

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  51
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om kaffeguten

Nylige profilbesøk

589 profilvisninger
 1. kaffeguten

  Tips til sele?

  Anbefaler nonstop combisele! Har denne på en vorsteh på 32kg, 65 mankhøyde. Bruker størrelse 7. Er viktig at den ikke er for stor, fordi den da vil vri seg på ryggen til hunden. Men dette er ikke et så stort problem hvis du ikke har flere hunder. Selen vrir seg jo ikke hvis den trekker på rett forran deg, selen vrir seg alltid lett tilbake. Med denne selen kan hunden trekke pulk:)
 2. Jeg å kompisen diskuterer hvilken kaliber som er beste snipern til rype. Det er snakk om langt hold(100-150m) og vind. Jeg mener at, det er 17 hmr. Han mener det er 6,5x55 fordi den er kraftig og lite vidkjenslig, jeg sier imot fordi den ødelegger mye kjøtt! Hva mener dere?
 3. Rekyl har jo ikke så mye å si, hagla skal jo brukes på jakt!
 4. [Hidden Content] hær står det jo litt om det. Jeg har en å er meget fornøyd! Fordelen er jo at man kan ta av sidelommer å ha en 88l sekk! Kompisen har alpinist 110l og det en bra sekk, han er også fornøyd!
 5. Jeg er 178 lang. Passer jo fint til meg å kan stilles enda kortere! Men rygglengde er jo indviduell.
 6. Ingen som er kjent i området eller har vandret der?
 7. kaffeguten

  Hvilken hagle?

  Jeg skal kjøpe hagle om ei stund! Jeg er linksskytter å liker ikke to avtrekker.Tror hagla blir en 12-76 fordi jeg jakter mye småvilt, mest rype. Jeg vil ha en lett o/u på under 3 kg, halvauto går åsså bra. Vil ha trestokk. Hadde tenkt å bruke 5-6000 på hagle, men har hørt flere si at man må opp i 10-12 tusen for å få kvalitetshagle. Jeg er veldig usikker på hva jeg skal kjøpe, så er veldig glad hvis noen gidder ta seg tid til å komme med et fornuftig svar!
 8. Hei, jeg vurderer å gå fra Hellemobotn til ritsem! Tror jeg går i mitten på mai på ski, for sent? Men så lurer jeg på hvor langt det er og hvor krevende terenget er? Finner lite info... Har noen gått denne turen å har erfarig? Veldig glad for svar! Ps. Har hørt noen si det er 8 mil å andre sier det er 4....
 9. Hei jeg har et par gamle fjellski med veldig dårlig spenn i. Jeg var inne på tanken å sette klosser mellom skiene til sommeren får å øke spennet! Det er trekjærner på skiene så jeg tror det vil funke. Hva tror dere?
 10. Jakter de helgne jeg får mulighet, mer en 10 ganger i året! Ellers er jeg rimelig ofte på fiske turer, bærturer, bålturer osv... Bor i Narvik, Nordland, så her er det mest rypejakt over tregrensen. Kanskje litt skogsjakt på orre og tiur i skogen.
 11. Testen så jo veldig bra ut! Jeg blir å kjøpe en!
 12. Hvor mye koster en vorsteh fra en kennel?
 13. Ingen flere som har erfaringer de vil det?
 14. Vet ikke helt hvor du kommer fra, men tror i hvertfal ikke du er i fra troms. Nesten alle her behandler nu bikkjene sine fint. Det er ikke en av hundre som bruker hundene slik du beskriver, men det finnes jo gale folk uansett hvor i verden man kommer. Etter det dere sier så har jeg bestemt meg for en kårthåret vorsteh. Skal på langferie til sommeren, så tror ikke det blir hund før til høste. Takker for svarene dere har gitt meg!
 15. Er pelsen på korthåret for tyn? Jeg tenker at den fort kan begynne å fryse vinterstid pp fjellet.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.