Jump to content

kaffeguten

Aktiv medlem
 • Posts

  53
 • Joined

 • Last visited

About kaffeguten

Recent Profile Visitors

995 profile views

kaffeguten's Achievements

 1. Den likte jeg godt! Bestilte den i dag, så får se om jeg liker den.
 2. Hei! Jeg skal sove mye ute nå til vinteren og tenker å kjøpe dunsovepose. Har tidligere brukt syntetisk sovepose pluss fjellduk, men det blir for tungt. Tenker å kjøpe en pose som fungerer greit ned til cirka - 10 grader. Har sett litt på Mountain Equipment Helium 800 og Rab Alpine 800. Har noen erfaringer med disse eller tips til andre gode poser? Prisklasse er rundt 3000, noe begge nevnt ovenfor har vært på tilbud til siste tiden.
 3. kaffeguten

  Tips til sele?

  Anbefaler nonstop combisele! Har denne på en vorsteh på 32kg, 65 mankhøyde. Bruker størrelse 7. Er viktig at den ikke er for stor, fordi den da vil vri seg på ryggen til hunden. Men dette er ikke et så stort problem hvis du ikke har flere hunder. Selen vrir seg jo ikke hvis den trekker på rett forran deg, selen vrir seg alltid lett tilbake. Med denne selen kan hunden trekke pulk:)
 4. Jeg å kompisen diskuterer hvilken kaliber som er beste snipern til rype. Det er snakk om langt hold(100-150m) og vind. Jeg mener at, det er 17 hmr. Han mener det er 6,5x55 fordi den er kraftig og lite vidkjenslig, jeg sier imot fordi den ødelegger mye kjøtt! Hva mener dere?
 5. Rekyl har jo ikke så mye å si, hagla skal jo brukes på jakt!
 6. [Hidden Content] hær står det jo litt om det. Jeg har en å er meget fornøyd! Fordelen er jo at man kan ta av sidelommer å ha en 88l sekk! Kompisen har alpinist 110l og det en bra sekk, han er også fornøyd!
 7. Jeg er 178 lang. Passer jo fint til meg å kan stilles enda kortere! Men rygglengde er jo indviduell.
 8. Ingen som er kjent i området eller har vandret der?
 9. Jeg skal kjøpe hagle om ei stund! Jeg er linksskytter å liker ikke to avtrekker.Tror hagla blir en 12-76 fordi jeg jakter mye småvilt, mest rype. Jeg vil ha en lett o/u på under 3 kg, halvauto går åsså bra. Vil ha trestokk. Hadde tenkt å bruke 5-6000 på hagle, men har hørt flere si at man må opp i 10-12 tusen for å få kvalitetshagle. Jeg er veldig usikker på hva jeg skal kjøpe, så er veldig glad hvis noen gidder ta seg tid til å komme med et fornuftig svar!
 10. Hei, jeg vurderer å gå fra Hellemobotn til ritsem! Tror jeg går i mitten på mai på ski, for sent? Men så lurer jeg på hvor langt det er og hvor krevende terenget er? Finner lite info... Har noen gått denne turen å har erfarig? Veldig glad for svar! Ps. Har hørt noen si det er 8 mil å andre sier det er 4....
 11. Hei jeg har et par gamle fjellski med veldig dårlig spenn i. Jeg var inne på tanken å sette klosser mellom skiene til sommeren får å øke spennet! Det er trekjærner på skiene så jeg tror det vil funke. Hva tror dere?
 12. Jakter de helgne jeg får mulighet, mer en 10 ganger i året! Ellers er jeg rimelig ofte på fiske turer, bærturer, bålturer osv... Bor i Narvik, Nordland, så her er det mest rypejakt over tregrensen. Kanskje litt skogsjakt på orre og tiur i skogen.
 13. Testen så jo veldig bra ut! Jeg blir å kjøpe en!
 14. Hvor mye koster en vorsteh fra en kennel?
 15. Ingen flere som har erfaringer de vil det?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy