Gå til innhold

Marte J

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Marte J

Nylige profilbesøk

319 profilvisninger
 1. Er det noen som har tips til hvor det er fint å starte en helgetur i Trillemarka? Helst skal vi komme oss dit med kollektivtransport..
 2. Marte J

  Natur-dikt

  Dette liker jeg veldig godt: "Mere fjell" Rolf Jacobsen Av og til må noe vare lenge, ellers mister vi vel vettet snart, så fort allting snurrer rundt med oss. Store trær er fint og riktig gamle hus er fint, men enda bedre - fjell Som ikke flytter seg en tomme om hele verden enn forandres (og det må den snart), så står de der og står og står så du har noen å legge pannen inntil, og kjøle deg og holde i noe fast. Jeg trivs med fjell. De lager horisonter med store hugg i, som de var smidd av smeder. Tenk på: - Den gamle nupen her har stått som nå helt siden Haralds-tiden. Den stod her da de spikret en arming fast til korset Som nå. Som nå. Med sildrebekker på og lyngkjerr og den store bratte pannen uten tanker i. Den sto her under Belsen og Hiroshima. Den står her nå som landemerke for din død, din uro, kanskje dine håp. Så du kan gå derforbi og holde i noe hardt. Noe gammelt noe. Som stjernene. Og kjøle pannen din på den, og tenke tanken ut. Og tenke selv.
 3. Marte J

  Natur-dikt

  Leter etter diktere som henter inspirasjonen sin fra naturen, noen som har noen tips? Eller et favoritt natur-dikt?
 4. Jeg endte opp med G3 enzo og er hittil veldig førnøyd. Spesielt med gå-funksjonen som var veldig lett å skifte og gjorde turen opp til en drøm!
 5. Marte J

  Klatring i Thailand

  Noen med erfaring og tips til klatring i Krabiområdet i Thailand? Foreløpig plan er Kho Phi Phi og Ao Nang, men vil gjerne høre om noen skjulte perler om noen er villig til å røpe
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.