Gå til innhold
 • Bli medlem

Vandrefanten

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  318
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Vandrefanten vant dagen sist 9. desember 2012

Vandrefanten hadde mest likt innhold!

Om Vandrefanten

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Gloppen

Nylige profilbesøk

1 474 profilvisninger
 1. Har en hundekløv til hund str 25-35 kg. Har nå fått en mindre hund ca 15 kg og jeg ønsker derfor å bytte med noen som kanskje har fått seg en større hund. Kløven min er i god stand og det er ikke noe slitasje eller skader på den
 2. Hvis du går inn på den engelske versjonen av yr og søker opp f eks Venabygdsfjellet som kanskje gir en god indikasjon i forhold til høyde over havet kan du gå inn på statistics. Der viser i hvert fall de temperaturene som var i 2013. Om det blir de samme temperaturene i 2014 er jo usikkert, men det jo de som påstår at vi får en fin sommer..
 3. hvorfor skal du a med deg sekk? kan ikke du bruke sykkelvesker?
 4. Hvis du bare skal bruke bilen til overnatting når du kommer fram der du skal gå på tur så tror ikke jeg at jeg ville kjøpt en stor varebil somTransporter eller Hiace. Disse er jo ganske store og bruker endel med diesel enn en litt mindre varebil. ( Har selv en Transporter som jeg bruker i arbeid ) De er også en god del dyrere enn de litt mindre varebilene. Tror jeg ville gått for noe slikt som dette. [Hidden Content] Her er det bare en nettingvegg mellom førersetene og du får da varme fra varmeapparatet+ at du kan bruke radio. Det går også an å sette på varme i bilen når m
 5. Det ble ett slikt på meg. Kanskje noe tyngre enn ditt, men kjempefornøyd så langt. Kjpt fra Statene.
 6. Det ble ett slikt på meg. Kanskje noe tyngre enn ditt, men kjempefornøyd så langt. Kjpt fra Statene.
 7. Monsen vet nok dette, men tipper han sier 12 for å ikke gjøre noe stort poeng ut av det.
 8. Meget godt observert 200-meter samler at du så kannakloven.Det hadde jeg ikke lagt merke til selv. Litt tabbe av meg at jeg hadde lagt til tittel på bilde,hehe.Kanskje bare Steinur som la merke til det.Helt korrekt at det er Steinfjellet. Vel 630 meter høyt men virker høyere. Kanskje har det noe med at det ligger helt ute i havgapet så og si.
 9. Var oppe på en fjelltopp sist fredag. Noen som vet hvilken topp?
 10. Det burde være ett krav at busselskapene har en ordning som gjør at hundeeiere kan ta med hund på enkelte ruter. Sier ikke at det bør være det på alle bussene , men for noen. Der er det mye bedre med tog. Tok tog fra Otta til Fredrikstad for to år siden der jeg hadde reservert for hund. Kom på en vogn der man kunne ha med hund fra Otta til Oslo, men da jeg kom til Oslo så hadde de nok rotet litt med bestillingen så da kom jeg i en helt vanlig vogn.
 11. Skal vel ikke dra de ut. Feste flåttfjerneren og vri til flåtten løsner. Vri mot solen har jeg hørt
 12. For min del brukes kun den flottfjerneren som fås på apoteket. Enkel å bruke. Har prøvd forskjellig annet og men denne er den absolutt beste etter min mening.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.