Gå til innhold

cs

Medlem
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om cs

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Nettopp tilbake fra Høgruta, og vår erfaring var vel at snøen egentlig ikke dukka opp før i området før Leirvassbu. Rundt Gjendesheim var det barmark når vi var der (mandag) og vi droppa turen over Besshøe. Fra folk som faktisk gikk opp fikk vi høre at det var mye bæring av ski og ingen nedkjøring på siden ned mot Memurubu. Men vi fikk jo snø på veien, så noe kan jo ha skjedd over Besshøe også.
 2. Heisann! Da er det sommer, og en kamerat og meg (som begge har klatreerfaring fra bolt og fjellerfaring fra vinterturer) tenkte oss ut på tur for å pushe litt grenser sommerstid. Vi bor i Stavanger og har dermed sikta oss inn på Rosendal/Uskedalen for å se om vi kan finne noen ryggtraverser eller lignende hvor vi får bruk for tau og sikringer uten at det blir den helt store klatreutfordringen (ideelt sett ikke mer enn cirka 3-er klatring, egentlig, så kan vi heller fokusere på selve fjellturen). Det vi lurer på da er om noen har noen forslag til turer i området? Vet selvfølgelig om Bjørndalstraversen, men denne skal vi allerede gå sammen med en vennegjeng og har egentlig lyst til å gå en litt vanskeligere tur når vi bare er oss to. Noen tanker?
 3. cs

  Turtips i sor tidlig mai

  Takker! Fjell hores bedre ut enn skog, og setesdalen hadde vaert morro (har statt litt pa ski i skisenteret pa Hovden, men aldri gatt tur i omradet). Har ski selv, sa det er ikke noe stress - er bare litt i sommermodus... Er det noe fine utforkjoringer i omradet (blir nok fjellski, men likevel)? Skal se litt pa ruter en dag jeg har tid, er bare a si ifra hvis noen skulle ha noen tips.
 4. Heisann! Jeg flyr hjem til Norge tidlig i mai (femte, tror jeg) og har plutselig en maneds tid med fri for jeg begynner i sommerjobb (tidenes luksusproblem...). Siste delen av dette har jeg lyst til a bruke til kiting pa min kjaere sorlandskyst, men for dette haper jeg pa a fa til en fjelltur ett eller annet sted i sor (dvs sor for Bergensbanen, eller noe sant). Dermed haper jeg pa noen tips! Kort oppsummert: - Jeg er relativt fjellvant, men har null erfaring med verken sorlandsfjell eller turer i snosmeltinga (tipper det fortsatt er sno i mai?) - Har verken bil eller penger, sa det beste hadde vaert turer som kan nas fra enten tog eller rutebuss - Vil helst slippe a ligge i telt i vat sno, sa a dilte mellom DNT hytter er absolutt en vinner - Ser for meg ei ukes tid med slaraffenliv i varsola, men tips kan vaere til bade kortere og lengre turer (helst ikke sa mye lengre) - Dersom noen vet et omrade hvor jeg ikke trenger ski (evnt et par truger pa sekken, selv om dette ikke hores veldig fristende ut), sa hadde det vaert kjempe! Er klar for sommer na... Haper noen har noen lure tips!
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.