Jump to content

Ludden

Aktiv medlem
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Ludden

 1. Har ikke Helium, men punktet Seawater nevner om vekt stemmer bra med min opplevelse av Exos 58, veide sekken til 13,5 før en tur og tenkte det var nok.
 2. Cumulus Equipment Mysterious Traveller 700. Så er det bare å vente på at tempen faller noen grader på fjellet, det var en bra dårlig ide å prøve seg på en cowboystrekk i den innendørs i hvert fall.. Kvaliteten virker imponerende, blir en glede å bli bedre kjent med den.
 3. Diplomat fluesnellene kan være verdt litt om du finner rette kjøper (se ebay f.eks), ellers synes jeg en 500lapp er en hyggelig pris for å få ryddet og gitt noen en rimelig start på en trivelig hobby. Om du vil ha mest igjen tenker jeg det er best å selge hver for seg, er en del grupper for slikt på FB.
 4. To netter langs østgrensa av Øyerfjellet for å se på to tjern som ikke er besøkt tidligere. Det første var nok fisketomt som antatt pga dybden, men rikt på marflo. I vann nummer to hørte jeg dem vake fra soveposen når det mørknet, men jaggu var det godt å bare bli liggende også ..
 5. Disse er ikke lettest eller best, men er ett godt kjøp om du (som meg) lurer på om staver er noe for deg. 50gr tyngre enn BD stavene, men så er det prisen da.. https://sportoutlet.no/product/107227?c=14746 Har brukt disse på en 4 turer til nå, både til oppsett av tarp og for å spare ett skranglete kne underveis, og liker dem godt.
 6. La til en slik lomme til lykt/briller i taket på ett, brukte vanlig myggnetting og kantebånd i front. Leselys er gull. Tips? Mål to ganger Skulle ønske jeg hadde unnet meg en ekstra centimeter. Lykke til!
 7. Jeg kjøpte en slik en, og syns den fungerte greit nok på mitt Mora Easy Ice. https://www.yourvismawebsite.com/fjellfant-siv-aas/produkter/knivsliper-og-isborsliper
 8. Plukket opp en slik Bjørn J nevner for ett par dager siden, "Oppbevaringsveske til dyner og puter" til den nette sum av 45 penger. Godt tips det :)
 9. Posen min sier 315 kcal på 100gr tørr vare. Her sliter jeg langt mer med å få det til å bli godt, så tar gjerne i mot tips!
 10. Semulegrøt ble ikke nevnt med ett ord, har ingen erfaring med det siden heimkunnskap på skolen, og couscous oppleves som noe helt annet, selv om det er semulegryn. Couscous er 354 kcal pr 100gr tørr vare(70% karbohydrater), eller 177kcal pr 100 gram ferdig vare, mot 148 kcal for hurtigris og 56 kcal for potetmos. Står ikke næringsinnhold for tørr vare på disse. Det blir hverken tørt, eller likt sand når jeg lager det, er enkelt å tilføre smak, og fungerer godt for meg, selv uten tagine :)
 11. Får slå ett slag for couscous siden ingen andre nevner det. Like enkelt som potetmos, og definitivt bedre enn hurtigris
 12. Gjør helt klart livet enklere når du skal bryte leir, og liker også at det gir mulighet for å lagre teltet mindre komprimert. Vekta ble på saken ble ca 65gr, så litt mer enn posen som fulgte med, men ikke avskrekkende.
 13. God aften. Det er sikkert flere enn meg som synes pakkposen som kommer med telt er noe herk å pakke teltet i uten nøye planlagt bretting etc. Har derfor skamløst kopiert posene til Vango, som er veldig kjekke i bruk. Materiale er en handlepose fra Kiwi til en tier, og spenner etc fra restekassa. God plass til mitt Cloud Up 1, som nå er like raskt å pakke ned som å sette opp :)
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy