Gå til innhold
  • Bli medlem

arildv

Aktiv medlem
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

9 Neutral

Om arildv

  1. Ja da var første ferskvannsfiske en suksess. Denne abboren ble fanget i Rokosjøen i Innlandet, og jeg er nå fullstendig hekta 😅
  2. Ja, det der er et bra forlag, den skal jeg prøve. Har forresten hørt snakk om at det er et vann der oppe en ikke trenger fiskekort på. Vet du noe om dette?
  3. Holder til på Giske, så det har blitt mye Godøyfjellet og andre toppturer. Kjører gjerne til alle kriker og kroker da.
  4. Heisann, jeg har akkurat komt meg fra en fotskade og prøver å komme meg i bevegelse igjen. Jeg sliter fortsatt litt med lange klatreetapper som de fleste dagsturene her på Sunnmøre gjerne har. Har noen tips til turer som går i litt flatere terreng i området?
  5. Jeg endte opp med en 2500 snelle, av typen Shimano Sedona, da den var på salg på den lokale turutstyrbutikken. Nå gjelder det bare å komme seg opp i fjellet og finne en ørret
  6. Ok, da har jeg litt mer peiling ihvertfall Takk for svarene.
  7. Takk for kjapt svar! Betyr det at kastevekten henger sammed med maksvekten stangen tåler? Kan denne stangen brukes til laksefiske, eller burde jeg holde meg til ørret og annen "småfisk"?
  8. Jeg har fått en stang av typen Shimano Speedmaster BX 240 med kastevekt 3-14g. Jeg må kjøpe snelle og sen, men er ikke så dreven i fiske så jeg er usikker på hva jeg trenger. Kunne tenkt meg å fiske både i fjellvann og i sjø fra land, kan denne stangen brukes til dette? I så fall hvilken snelle/sen vil dere anbefale?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.