Jump to content

Ludden

Aktiv medlem
 • Posts

  31
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Ludden last won the day on February 24 2021

Ludden had the most liked content!

About Ludden

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ludden's Achievements

 1. Prøv Eurax. Mener det tipset kom fra Sverre M. Fjeldstad, og at jeg plukket det opp her. Uansett; har ikke vært plagsomt mye knott i år, men har hatt ett par anledninger til å prøve, og effekten så langt virker være god. Har bare smurt på som jeg ville med myggolje.
 2. Kjører blanding av halvt om halvt havregryn og granola naturell blandet med tørrmelk og rosiner. Ikke noe frokostmenneske, men for min del er dette ett kompromis mellom mengde/kalorier og smak som fungerer godt. Har det pakket i porsjoner i ziplockposer, kjapt og greit.
 3. Ordet "andre" Altså at du ikke punkterer den på andre måter før du prøver med tråd.
 4. Det er en stang for lettere fiske ja, skaff deg ett lite knippe sluker i 5-12gr og prøv abboren og ørreten så trives nok både du og stanga best. Start med vanlig sene i 0.25 og en snelle i 1500/2000/2500 størrelse(ta med stang i butikken og finn den du synes balanserer best, og ta en med bremsen foran), så kan du heller prøve fireline etter hvert. Stanga skal være bra den, så da er det bare å ønske skitt fiske!
 5. Den lar fluen svømme mye friere, og så slipper du at den kommer inn sideveis pga en stram slukknute som har flyttet seg i øyet f.eks.
 6. Om du ikke har kjøpt deg pumpe har Sportoutlet den Monsenpumpa til 350 kr. Den ser kliss lik ut som Flextailgear sin, så sikkert OEM.
 7. Har den gamle versjonen av Flextailgear tiny pump, og er alt i alt godt fornøyd med den. Det hender pumpa detter av adapter under oppblåsing, men som SnorreL sier er dette luksus.
 8. For de av oss som kaver mye i søvne er det lettere å snu seg i posen enn med den med skumunderlaget på toppen.
 9. Har ett Cloud Up 1, og det er akkurat plass til sko og sekk (exos 58) i forteltet etter å ha plukket ut det jeg trenger for natta. Jeg liker teltet, men det er jo ikke romslig. Som sommertelt der du bare skal sove i teltet er det knall. På den annen side blir turene med Abisko shape 2 og stort fortelt skikkelig luksus etterpå
 10. De sier at produsentene av dun er sertifisert, uten å nevne hva slags sertifisering. Og at de kjøper dun fra lokale produsenter, der de kan følge med. Kanskje det å ikke betale for sertifisering ut over det er en del av det som lar dem holde prisene nede?
 11. Hva med ett Mongar 2 fra pakklett.no? Ser de ikke har det militærgrønne inne nå, men de har flere andre farger. En kompis kjøpte ett slikt i fjor, og etter ca 20 netter i det er han storfornøyd. Lett på vekt, kjapt å sette opp og pakke ned.
 12. Merkelig, den er merket som "Inneholder annonser" på Google Play. Men desto bedre! Takk for svar.
 13. Brukte "Hvor?" fra kartverket i fjor, og var godt fornøyd med den, selv om det tar litt tid å zoome inn/ut på kartet. Gratis, funker offline, og uten reklame. Hvordan vises annonser i Ut.no appen? Så ingen annonser på screenshots på Google play. En gammel telefon i flymodus funker flere dager for mitt bruk.
 14. Blir glad hver gang jeg hører noen nevne bruk av rapalaknute på flue. Bifalles! Bruk den lille stunden det tar å lære deg denne du, det er vel verdt det.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy