Jump to content

Ludden

Aktiv medlem
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Ludden last won the day on February 24

Ludden had the most liked content!

About Ludden

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ludden's Achievements

 1. La til en slik lomme til lykt/briller i taket på ett, brukte vanlig myggnetting og kantebånd i front. Leselys er gull. Tips? Mål to ganger Skulle ønske jeg hadde unnet meg en ekstra centimeter. Lykke til!
 2. Jeg kjøpte en slik en, og syns den fungerte greit nok på mitt Mora Easy Ice. https://www.yourvismawebsite.com/fjellfant-siv-aas/produkter/knivsliper-og-isborsliper
 3. Plukket opp en slik Bjørn J nevner for ett par dager siden, "Oppbevaringsveske til dyner og puter" til den nette sum av 45 penger. Godt tips det :)
 4. Posen min sier 315 kcal på 100gr tørr vare. Her sliter jeg langt mer med å få det til å bli godt, så tar gjerne i mot tips!
 5. Semulegrøt ble ikke nevnt med ett ord, har ingen erfaring med det siden heimkunnskap på skolen, og couscous oppleves som noe helt annet, selv om det er semulegryn. Couscous er 354 kcal pr 100gr tørr vare(70% karbohydrater), eller 177kcal pr 100 gram ferdig vare, mot 148 kcal for hurtigris og 56 kcal for potetmos. Står ikke næringsinnhold for tørr vare på disse. Det blir hverken tørt, eller likt sand når jeg lager det, er enkelt å tilføre smak, og fungerer godt for meg, selv uten tagine :)
 6. Får slå ett slag for couscous siden ingen andre nevner det. Like enkelt som potetmos, og definitivt bedre enn hurtigris
 7. Gjør helt klart livet enklere når du skal bryte leir, og liker også at det gir mulighet for å lagre teltet mindre komprimert. Vekta ble på saken ble ca 65gr, så litt mer enn posen som fulgte med, men ikke avskrekkende.
 8. God aften. Det er sikkert flere enn meg som synes pakkposen som kommer med telt er noe herk å pakke teltet i uten nøye planlagt bretting etc. Har derfor skamløst kopiert posene til Vango, som er veldig kjekke i bruk. Materiale er en handlepose fra Kiwi til en tier, og spenner etc fra restekassa. God plass til mitt Cloud Up 1, som nå er like raskt å pakke ned som å sette opp :)
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy