Gå til innhold
 • Bli medlem

Bjellesau

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  91
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Bjellesau vant dagen sist 16. august

Bjellesau hadde mest likt innhold!

Om Bjellesau

Nylige profilbesøk

1 046 profilvisninger
 1. Om det er til Allak 2, er min mening at takhøyden er for lav til å ha noe glede av loft. Med mine 180 cm og Exped 7 cm er takhøyden på teltet akkurat på grensen.
 2. Hvordan fungerte støvlene? Har vurdert å prøve tradisjonelle lærstøvler uten goretex ved neste sko innkjøp.
 3. Eller ringe, slik jeg gjorde. Helt håpløst. Gikk over til garmin in reach mini. Gode nettsider der du kan sette abonnement på pause med et klikk.
 4. Ypperlig telt til snille turer. God plass til 2. Brukte teltet i 2 år. Men litt tungt: på min vekt var totalvekten rett over 3 kg, mot 2580 oppgitt.
 5. Eller 1 superlight og 1 pro? Øker bruksområdet. Fjellheimen har rektangulær sovekabin og skrår ikke innover i fotenden slik at det blir lettere med store liggeunderlag som ikke har mimieform.
 6. Silnet er for silikonisert nylon. Har akkurat forseglet et telt. Brukte liten og tynn malerpensel, og tok ut litt og litt silikon oppi et tomt syltetøyglass. Gjorde alt fra innsiden av teltet som jeg slo opp i kjelleren. Jeg lot det tørke et par dager, til silikonen ikke var så klebete lenger.
 7. Å tilbakelegge den strekningen med 20 kilos sekk på den tiden er virkelig litt av en prestasjon. Må legge til at på en ukes tur på vidda med mat, telt og det hele kommer jeg fortsatt ikke opp i 20 kg....
 8. Hele fjellforumet holder pusten og venter i spenning på dette svar.... Kan det være transport av gullbarrer fra DNTs gullreserver på Finse?
 9. Ja, hva i all verden var oppi sekken på 20 kg?
 10. Jeg har alltid med crocs. Det blir reserveløsningen min.
 11. 12 år gammelt....??? Det høres jo helt formidabelt ut. Er teltet sømforseglet med silnet e.l i ettertid? Har selv et allak 2 der metallhempene på glidelåsen rasler som et juletre i vinden. Kanskje lurt å erstatte disse🤔
 12. Hvordan er hoftebeltene på Gregory wanderer? Kraftige nok til å fordele vekten over på hoftene på en god måte?
 13. Hvor lang tid bruker du på å slå opp teltet? Er det mye Etterjusteringer og ting som må gjøres nøyaktig for at teltet skal stå bra?
 14. Jeg beregner 50g gass pr døgn når vi er 2 personer.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.