Gå til innhold
 • Bli medlem

Bjellesau

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  116
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

Bjellesau vant dagen sist 18. november 2020

Bjellesau hadde mest likt innhold!

Om Bjellesau

Nylige profilbesøk

1 365 profilvisninger
 1. Utrolig stemningsfult dette blinkskuddet fra @Skogens Stønn👍
 2. Siste tur i godværet, 16.01, før lavtrykket kommer til hovedstaden. Det var ikke mange på tur langs vannkanten. Sannsynligvis var resten av Oslo i kolonnekjøring fra Ullevålseter til Sognsvann. (Tom-ovn)
 3. På turer alene bruker jeg 8 dl kokekar som jeg spiser direkte fra, og et lokk på 4 dl som jeg koker kaffe/kakao og bruker som kopp. Gass og brenner pakkes inn i settet under transport. Spork med langt skaft og liten lommekniv i tillegg.
 4. Det blir vel litt ekstra vekt med baldakinstengene du må ta med? Eller bruker du vanligvis gåstaver når du er på tur?
 5. Da har du 6 mnd å øvepakke på.. . Du kommer nok til å bli et råskinn på sekkepakking før sommeren. 😜
 6. Jeg bruker aldri den skilleduken. Har sovepose i egen vanntett pakkpose, klær i en annen pakkpose, mat i en pose og elektronikk i en osv. Da slipper jeg en stor lapsgaus av turprylar. Og det meste blir beskyttet mot vann.
 7. Ja, kanskje en microtur i rett linje kunne vært morsomt? Aker brygge til Frognerseteren?
 8. Kjempefin turrapport. Liker at det er litt lengde på den når den er så bra skrevet. Har også noen dårlige minner med trilling av sykkel i tett skog der trilleetappen virket så uskyldig på kartet.......
 9. Malmøya rundt, indre Oslofjord, i strålende sol. Utrolig deilig med godvær etter en uvanlig grå og våt desember.
 10. Bruker også senorge for å få en pekepinn på snømengde. Tidlig i juli 2020 skulle jeg på Hardangervidda, men valgte Sørbølfjellet ved Flå da senorge og fjellforumsfolk kunne melde om mye snø, vann og kalde forhold på vidda. Opplever senorge som pålitelig. Nettsiden viste fortsatt litt snø høyt i Nordmarka i slutten av mai 2020, og det stemte:
 11. Sitter her på første nyttårsdag og blar i gjennom litt bilder fra tidligere fjellturer og kommer over noen bilder fra Kistenutmassivet på Haukelifjell: Begge bildene er tatt omtrent fra samme sted med 1 års mellomrom. Det første bildet er tatt 08.09.2019 og det andre 30.08.2020. Altså en enorm forskjell i snømengde. Siden jeg ikke er ute på vintercamping er jeg spent på hvordan snøåret 2021 blir og når det blir mulig å starte fjellturene denne sommersesongen. Noen halvt klarsynte som har prognosene allerede?
 12. Du får avgi en liten rapport når du har prøvd teltet på noen turer. I tillegg trenger du kanskje 8 plugger om det blåser litt, så totalvekt på 900 g? Høres uansett helt latterlig lett ut for den gode romfølelsen du får.
 13. Du valgte vel rød farge da, antar jeg. ..?
 14. Jomfrutur med Tom-ovn i østmarka 25.12.2020. Risotto
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.