Gå til innhold

jaknudsen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  64
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om jaknudsen

 • Bursdag 04. sep. 1981

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

391 profilvisninger
 1. Røverkjøp og gode tilbud

  Dette er vel en meget bra pris for en fin t-skjorte i 85% merino: http://www.ebay.com/itm/202092360541
 2. Røverkjøp og gode tilbud

  13 000 mAh til 200,- er vel ganske billig? https://www.kjell.com/no/produkter/elektro-og-verktoy/batterier/powerbank/linocell-5x-dual-powerbank-13-000-mah-gra-p96874
 3. Røverkjøp og gode tilbud

  Svært gode priser på en del Klättermusen her: http://norskenaturopplevelser.no/butikk/
 4. Torfinnsbu til Bygdin og så til Oslo – mat?

  Vi endte opp med å bestille mat på forhånd på Bygdin fjellhotell, rakk fint å nyte karbonader og en iskald halvliter før vi satte oss mette og fornøyde på bussen. En meget bra løsning
 5. Torfinnsbu til Bygdin og så til Oslo – mat?

  Takk for svar, alle! ☺️ Det er 13 minutters pause på Fagernes. Real på bussen høres jo ganske bra ut, men spørs om medpassasjerene blir så glade for lukten 😬
 6. Jeg skal gå fra Gjendebu til Torfinnsbu, ta M/S Bitihorn samme dag til fra Torfinnsbu til Bygdin fjellhotell, og buss til derfra til Oslo. Båten ankommer kl 17.15, og bussen til Oslo går kl 17.50. Hva er beste alternativ for å få i seg noe mat før bussen går? Tipper det blir for kort tid til å spise middag på Fjellhotellet.
 7. Røverkjøp og gode tilbud

  Mye skall- og isolasjonsplagg til 50% på Sønsterud sport (Manglerudsenteret). Arc'teryx, Norrøna, Peak Performance, Rab osv.
 8. Røverkjøp og gode tilbud

  Havaristen i Enebakk hadde på torsdag en del rimelige ski, blant annet Fischer BCX89 til 360,-.
 9. Diskusjon ang. røverkjøp og gode tilbud

  Når man handler i nettbutikker innenfor EU fra land utenfor EU, skal man betale moms i det landet man er i, ikke i det landet man kjøper fra. Derfor skal ikke nettbutikker innenfor EU kreve moms fra kunder i land utenfor EU.
 10. Røverkjøp og gode tilbud

  Denne dunposen til £126 inkl frakt må da sies å være en god deal: http://www.needlesports.com/51550/products/summiteer-glow-worm-800-light-blue-regular-right-zip-sleeping-bag.aspx
 11. Elsykler gir assistanse opp til 25 km/t. Hva har elsykkel å gjøre med hvilken hastighet trente syklister holder på flatene? De færreste syklister klarer å holde 50 km/t selv med en temposykkel spesialdesignet for høy fart, med en tung og lite aerodynamisk elsykkel vil det blir umulig.
 12. Motoren kutter assistanse ved 25 km/t. Den andre setningen din forstod jeg ikke …
 13. Takk for svar! Da virker det som den kan gå rett til rødt hvis det var det du brukte sist, men hvis du brukte hvitt sist må du fortsatt innom hvitt før du kan gå til rødt … ingen stor sak, men litt irriterende. Jeg hadde tidligere en Silva L3 som alltid startet på rødt, savner den.
 14. Kan man skru på rødt lys uten å gå via hvitt? Irriterende at dette ikke er mulig på SEO-lyktene.
 15. Røverkjøp og gode tilbud

  50% på alt av Arc'Teryx hos Norwegian Outlet på Vestby i helgen. Tipper det er 50% på outlet-priser, altså allerede nedsatt.
×