Gå til innhold
 • Bli medlem

jaknudsen

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  83
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om jaknudsen

 • Bursdag 04. sep. 1981

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

1 042 profilvisninger
 1. Høres ikke bra ut, men de to dispensasjonene fra markaloven i Enebakk kommune jeg kan finne er disse: Gapahuk ved Bråtanstua, 2020: [Hidden Content] Tiltak på hytte ved Langen, 2016: [Hidden Content] Oversikten over dispensasjoner ligger her: [Hidden Content] Finner heller ikke noe om dette ved å søke i postlister på [Hidden Content]
 2. Dette hadde vært interessant å vite for de fleste her inne, tenker jeg.
 3. Har du eksempler på at det er bygget innenfor markagrensen?
 4. … og slik ser det ut i dag: [Hidden Content]
 5. Hei, her er det en test av 29 tomannstelt under 2,5 kg: [Hidden Content] Jeg hadde fulgt med på Finn etter noen av de modellene som passer dere best.
 6. Takk for svar. Jeg noterer å ha med tykk nok ståltråd
 7. Jeg har en slik med korte ermer og er veldig fornøyd! Desidert tynnere enn Aclima lightwool, og også tynnere enn f.eks. Klättermusen Eir. Den eneste ulltrøya jeg har som ikke blir for varm sommerstid under en genser når man er i normal aktivitet. Fikk den til jul i 2018 og den holder fortsatt fasongen fint. Tåler flere dagers svett bruk uten lukt.
 8. Var det ståltråden som røk, eller gnagde den seg gjennom gummien på yttersålen? hvordan festet du ståltråden i selve skoen, stakk du hull helt gjennom innersålen?
 9. Har du forsøkt å lappe dem? Jeg har gode erfaringer med det.
 10. Min fireåring har en dunpose fra Sir Joseph (Kiki Down) som veier ca 600 gram, kjøpt relativt rimelig på Finn. Hun fikk den da hun var to år, og har sovet i den ned til et par minusgrader. Veldig fint å kunne spare det ekstra volumet og vekten. Man må jo passe på litt mer for å unngå fuktighet, men det har ikke vært noe problem hittil.
 11. Min 4-åring har en Sir Joseph Kiki Down som tresesongspose og Alta Winter Jr Flex som vinterpose. Sistnevnte har hun nettopp fått, og den ble nylig innviet med en natt under åpen himmel i Østmarka. Våknet med rim på hele posen, det ville jeg ikke utsatt en dunpose for. Tenker at det er fint med en pose som tåler en del fukt når den skal brukes på vintertid, og i tillegg er skikkelig varm.
 12. Hei, er det noen som har langtidserfaringer å dele med Barbiq ennå?
 13. Noen andre med erfaringer med Copper Spur UL1?
 14. Jeg kjøpte Sir Joseph Kiki Down 125 til min datter på toårsdagen hennes i fjor. Kostet ca 1100,- totalt her: [Hidden Content] (de refunderer 21% moms). Veldig fin pose, hun har brukt den 6-7 ganger hittil inkludert en natt i ca -5 i februar (godt påkledd i tillegg).
 15. Gregory Baltoro 85 i str S til 1899,- er vel ganske billig: [Hidden Content]
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.