Gå til innhold

jaknudsen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  68
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om jaknudsen

 • Bursdag 04. sep. 1981

Nylige profilbesøk

676 profilvisninger
 1. jaknudsen

  Nature Hike Cloud UP 2

  Har du gjort deg noen erfaringer med teltet ennå?
 2. jaknudsen

  Teltplass i Oslomarka, ganske nært vei.

  Det er vel ca dobbelt så langt fra Movann til Ørfiske (4 km) som fra Skar til Øyungen (2 km), men fortsatt overkommelig med små barn ja.
 3. jaknudsen

  Røverkjøp og gode tilbud

  Veldig gode priser på Sir Joseph-soveposer hos FanOutdoor.com: https://www.fanoutdoor.com/en/backpacking/sleeping-bags/down De trekker fra 21% moms og har gratis frakt til Norge. Og sannelig stod det ikke lav verdi på pakken også.
 4. jaknudsen

  Første overnatting med treåringen

  Takk for fin turrapport! Vi overnattet med toåringen på Kattisa i natt, første telttur utenfor hage. Det gikk helt strålende, men det er selvsagt enklere når både mamma og pappa er med.
 5. jaknudsen

  Røverkjøp og gode tilbud

  Dette er vel en meget bra pris for en fin t-skjorte i 85% merino: http://www.ebay.com/itm/202092360541
 6. jaknudsen

  Røverkjøp og gode tilbud

  13 000 mAh til 200,- er vel ganske billig? https://www.kjell.com/no/produkter/elektro-og-verktoy/batterier/powerbank/linocell-5x-dual-powerbank-13-000-mah-gra-p96874
 7. jaknudsen

  Røverkjøp og gode tilbud

  Svært gode priser på en del Klättermusen her: http://norskenaturopplevelser.no/butikk/
 8. jaknudsen

  Torfinnsbu til Bygdin og så til Oslo – mat?

  Vi endte opp med å bestille mat på forhånd på Bygdin fjellhotell, rakk fint å nyte karbonader og en iskald halvliter før vi satte oss mette og fornøyde på bussen. En meget bra løsning
 9. jaknudsen

  Torfinnsbu til Bygdin og så til Oslo – mat?

  Takk for svar, alle! ☺️ Det er 13 minutters pause på Fagernes. Real på bussen høres jo ganske bra ut, men spørs om medpassasjerene blir så glade for lukten 😬
 10. Jeg skal gå fra Gjendebu til Torfinnsbu, ta M/S Bitihorn samme dag til fra Torfinnsbu til Bygdin fjellhotell, og buss til derfra til Oslo. Båten ankommer kl 17.15, og bussen til Oslo går kl 17.50. Hva er beste alternativ for å få i seg noe mat før bussen går? Tipper det blir for kort tid til å spise middag på Fjellhotellet.
 11. jaknudsen

  Røverkjøp og gode tilbud

  Mye skall- og isolasjonsplagg til 50% på Sønsterud sport (Manglerudsenteret). Arc'teryx, Norrøna, Peak Performance, Rab osv.
 12. jaknudsen

  Røverkjøp og gode tilbud

  Havaristen i Enebakk hadde på torsdag en del rimelige ski, blant annet Fischer BCX89 til 360,-.
 13. jaknudsen

  Diskusjon ang. røverkjøp og gode tilbud

  Når man handler i nettbutikker innenfor EU fra land utenfor EU, skal man betale moms i det landet man er i, ikke i det landet man kjøper fra. Derfor skal ikke nettbutikker innenfor EU kreve moms fra kunder i land utenfor EU.
 14. jaknudsen

  Røverkjøp og gode tilbud

  Denne dunposen til £126 inkl frakt må da sies å være en god deal: http://www.needlesports.com/51550/products/summiteer-glow-worm-800-light-blue-regular-right-zip-sleeping-bag.aspx
 15. Elsykler gir assistanse opp til 25 km/t. Hva har elsykkel å gjøre med hvilken hastighet trente syklister holder på flatene? De færreste syklister klarer å holde 50 km/t selv med en temposykkel spesialdesignet for høy fart, med en tung og lite aerodynamisk elsykkel vil det blir umulig.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.