Gå til innhold

jaknudsen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  71
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om jaknudsen

 • Bursdag 04. sep. 1981

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

849 profilvisninger
 1. Noen andre med erfaringer med Copper Spur UL1?
 2. Jeg kjøpte Sir Joseph Kiki Down 125 til min datter på toårsdagen hennes i fjor. Kostet ca 1100,- totalt her: https://www.fanoutdoor.com/en/backpacking/sleeping-bags/down/sir-joseph-kiki-down-blue-3-detail (de refunderer 21% moms). Veldig fin pose, hun har brukt den 6-7 ganger hittil inkludert en natt i ca -5 i februar (godt påkledd i tillegg).
 3. Gregory Baltoro 85 i str S til 1899,- er vel ganske billig: https://www.speidersport.no/produkt/gregory-baltoro-sekk/
 4. Har du gjort deg noen erfaringer med teltet ennå?
 5. Det er vel ca dobbelt så langt fra Movann til Ørfiske (4 km) som fra Skar til Øyungen (2 km), men fortsatt overkommelig med små barn ja.
 6. Veldig gode priser på Sir Joseph-soveposer hos FanOutdoor.com: https://www.fanoutdoor.com/en/backpacking/sleeping-bags/down De trekker fra 21% moms og har gratis frakt til Norge. Og sannelig stod det ikke lav verdi på pakken også.
 7. Takk for fin turrapport! Vi overnattet med toåringen på Kattisa i natt, første telttur utenfor hage. Det gikk helt strålende, men det er selvsagt enklere når både mamma og pappa er med.
 8. Dette er vel en meget bra pris for en fin t-skjorte i 85% merino: http://www.ebay.com/itm/202092360541
 9. 13 000 mAh til 200,- er vel ganske billig? https://www.kjell.com/no/produkter/elektro-og-verktoy/batterier/powerbank/linocell-5x-dual-powerbank-13-000-mah-gra-p96874
 10. Svært gode priser på en del Klättermusen her: http://norskenaturopplevelser.no/butikk/
 11. Vi endte opp med å bestille mat på forhånd på Bygdin fjellhotell, rakk fint å nyte karbonader og en iskald halvliter før vi satte oss mette og fornøyde på bussen. En meget bra løsning
 12. Takk for svar, alle! ☺️ Det er 13 minutters pause på Fagernes. Real på bussen høres jo ganske bra ut, men spørs om medpassasjerene blir så glade for lukten 😬
 13. Jeg skal gå fra Gjendebu til Torfinnsbu, ta M/S Bitihorn samme dag til fra Torfinnsbu til Bygdin fjellhotell, og buss til derfra til Oslo. Båten ankommer kl 17.15, og bussen til Oslo går kl 17.50. Hva er beste alternativ for å få i seg noe mat før bussen går? Tipper det blir for kort tid til å spise middag på Fjellhotellet.
 14. Mye skall- og isolasjonsplagg til 50% på Sønsterud sport (Manglerudsenteret). Arc'teryx, Norrøna, Peak Performance, Rab osv.
 15. Havaristen i Enebakk hadde på torsdag en del rimelige ski, blant annet Fischer BCX89 til 360,-.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.