Gå til innhold
 • Bli medlem

Denali

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  43
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Denali

Profile Information

 • Gender
  Female

Nylige profilbesøk

1 233 profilvisninger
 1. Jeg er med i programmet Ikke som deltager. De spilte inn på sensommeren.
 2. Jeg skal være i Nepal et par mnd, og padle elver av varierende vannkvalitet med opptil 15 dager i strekk uten spesiell kontakt med sivilisasjonen. I den forbindelse trenger jeg en måte å rense vann på, som ikke veier for mye og ikke tar opp for mye plass i kajakken. Jeg blir ikke helt klok på akkurat hva jeg trenger, og jeg kjenner jeg er litt skeptisk til om det er trygt eller ikke.
 3. Sverigetur for å tjuvstarte sesongen ❤
 4. Jeg har kongsvoll og bruker den høst og vinter. Er for varm på sommern.
 5. Og nå var de utsolgt. @Gittiamo du må jo sende meg meld!!
 6. Skulle gått topptur idag, men med whiteout droppet vi det. Ikke hadde vi tatt med isklatreutstyr heller... vi dro heller på shopping Men sove ute fikk vi gjort, i Hemsedal.
 7. Dro med mor på skitur på Dagalifjell
 8. Teipen som sitter på goprofestene takler hverfall hjelm i vann i flere år (elvepadling, mye krefter). Det er en standard teip som kan kjøpes på rull også.
 9. Langs lokalelva, som nesten er padlebar nå også. Pga drittvinter. Den skal være helt iset igjen på denne tiden! Vakkert da!
 10. Er ikke noe særlig snø og skryte av på Geilo hvertfall.
 11. Sånn bortsett fra vanlige toppturer og padling, så 3 mnd til Nepal for å padle kajakk og reise litt. En av de mnd tilbringes i Himalaya, med trekking og klatre en 6000m.
 12. Har en silva crosstrail 2x (ellernosånn). Den må holdes inne. Aldri hatt problem med at den skrur seg på i sekken.
 13. Jeg sitter ikke med det samme inntrykket av at fjellsport er god på pris, som flere her har nevnt, jeg finner stort sett det fjellsport har billigere andre steder. Men, jeg har ikke hatt noe å utsette på kundeservice ved reklamasjon tidligere, og varer jeg har bestilt har kommet veldig raskt. Kan dog ikke huske om jeg har bestilt varer de ikke hadde på lager.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.