Gå til innhold

langdistanse

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  20
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om langdistanse

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. langdistanse

  Netthandel og personvern

  Ja - dette gjør dem i Kina i stor skala - la oss le helt fram til diktaturet
 2. Jeg bestilte en pakke som ble sendt fra Oslo og skulle opp i Hallingdal.... Høres enkelt ut - denne pakken ble sendt 17X til feil adresse og hver gang fikk jeg beskjed om at dette skulle fikses. Til slutt kjørte jeg selv til den feile adressen ( 2 timer en vei ) og hentet pakken. Takk for all hjelp Postnord
 3. langdistanse

  Mye søppel i fjellet

  Vi har masse søppel som flyter på tomta vår etter den "gamle generasjonen" - det verste er at vi ikke får lov å gjøre noe med det pga forurensningsfare og kan få bot hvis vi gjøre noe - hehe Det er jo nesten litt koselig å høre all praten om plast, forurensing og miljøet av de samme folkene som bare kaster bæsjeposene ukritisk langs promenaden og turstien...
 4. langdistanse

  Tråd for tapt villmark

  Gladnyhet http://ssb.no/natur-og-miljo/statistikker/arealvern "Betydelig økning av naturreservater Vernekategorien naturreservat har økt betydelig i både antall og areal. I 2015 ble det vernet bortimot 240 km2 fordelt på nye eller utvidelser av allerede eksisterende naturreservater. Hele 58 nye naturreservater er opprettet, alle på hovedlandet. "
 5. Må være spesielt å leve et liv hvor null forbruk er "rart".
 6. langdistanse

  Hva har du lest nå ?

  Har nettopp lest en bok av Wim Hof. Denne boken handler om å fryse og det å la kroppen få kjenne på kulde, for å så bli sterkere. Han har skrevet flere bøker og dette er hans siste. Jeg har personlig prøvd disse teknikkene i boken hans, og for meg funker de. Grei bok for å takle kulde bedre - men lite om selveste turaspektet, hehe. https://www.amazon.com/What-Doesnt-Kill-Environmental-Conditioning/dp/1623366909/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1483469193&sr=1-1
 7. Jaha - hva slags magisk plagg er dette og hvor får man kjøpt ?
 8. langdistanse

  2017 - hva skal du ?

  Hei. Tenker ikke på nyttårsforsett. Men hva har du planlagt i år av turer eller prosjekter? Jeg har bestemt meg for å tilbringe all tid jeg kan utendørs i år - har handlet meg endel turutstyr for første gang i mitt liv og tenker å utnytte dette etter beste evne. Jeg vil også se Norge fra sin beste side - og har tenkt å gå minimum halve Norge på langs.
 9. langdistanse

  Tråd for tapt villmark

  http://www.dagsavisen.no/innenriks/bygger-nye-byer-pa-fjellet-1.781157 http://www.dagsavisen.no/innenriks/ingen-boligmangel-til-fjells-1.779954 Jeg legger merke til at folk begynner å gjøre motstand mot denne ekstreme utbyggingen. Jeg bor ved Krøderen, og det er ganske mye kaos i Noresund når "hyttefolket" skal opp på hyttene og drikke champagne og se på naturen.
 10. Jeg lærte at det å fryse litt er ikke farlig.
 11. langdistanse

  Vann på tur

  Jeg har kjøpt meg en flaske med innebygd filter som heter Water-to-go. Da slipper du å tenke på om det er drikkbart eller ikke, det filteret tar det aller aller meste.
 12. langdistanse

  Aksjon Søppel

  Det verste med all søppla er at de som forsøpler aldri får kjenne på konsekvenser. Jeg bor i nærheten av en gammel riksvei og de som forsøpler er to typer - De "rike" som skal på hytten sin på Geilo og utenlandske tungtransportsjåfører. Jeg har montert en søppeldunk ved nærmeste fiskeplass, enda den står VED VANNET - så legger folk ifra seg søppel langs med stien og ved veien. Jeg vet ikke når moral forsvant, men den er ihvertfall forduftet fra jordens overflate, mener jeg da
 13. langdistanse

  Hærverk i fjell og skau

  Hei. Jeg har ved flere anledninger kommet over ungdommer i fjellet som forsøppler og lager faenskap. Jeg har ved flere anledninger sagt ifra og nærmest tvunget dem til å rydde opp - dårlig oppdragelse manifesterer seg på de merkeligste plasser. Min generasjon ( Jeg er da 29 ) - er nok siste generasjon i Norge med bittelitt respekt for det som er blitt bygget her i landet.
 14. langdistanse

  Når din firbeinte bestevenn må forlate deg..

  Jeg sa farvel til min 13 år gamle husky 9. desember. Hun var glad og rask, men hadde fått kreft i et jur. Det som har hjulpet meg er det at hun var ganske vill og likte seg i skogen - så jeg tenker at når du kommer fra naturen, skal du tilbake til naturen. Det høres kanskje merkelig ut, men det har nok dempet det verste savnet.
 15. langdistanse

  GR 10 Pyreneene ?

  Jeg har gått GR11 - dette tok litt over en mnd og gikk fra Cap De Creus til Baskerland.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.