Gå til innhold
  • Bli medlem

Denali

Aktiv medlem
  • Innlegg

    44
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Denali

  1. Monkey jaktgolden trives godt på telttur 😍
  2. Jeg er med i programmet Ikke som deltager. De spilte inn på sensommeren.
  3. Jeg skal være i Nepal et par mnd, og padle elver av varierende vannkvalitet med opptil 15 dager i strekk uten spesiell kontakt med sivilisasjonen. I den forbindelse trenger jeg en måte å rense vann på, som ikke veier for mye og ikke tar opp for mye plass i kajakken. Jeg blir ikke helt klok på akkurat hva jeg trenger, og jeg kjenner jeg er litt skeptisk til om det er trygt eller ikke.
  4. Sverigetur for å tjuvstarte sesongen ❤
  5. Jeg har kongsvoll og bruker den høst og vinter. Er for varm på sommern.
  6. Og nå var de utsolgt. @Gittiamo du må jo sende meg meld!!
  7. Skulle gått topptur idag, men med whiteout droppet vi det. Ikke hadde vi tatt med isklatreutstyr heller... vi dro heller på shopping Men sove ute fikk vi gjort, i Hemsedal.
  8. Dro med mor på skitur på Dagalifjell
  9. Teipen som sitter på goprofestene takler hverfall hjelm i vann i flere år (elvepadling, mye krefter). Det er en standard teip som kan kjøpes på rull også.
  10. Langs lokalelva, som nesten er padlebar nå også. Pga drittvinter. Den skal være helt iset igjen på denne tiden! Vakkert da!
  11. Sånn bortsett fra vanlige toppturer og padling, så 3 mnd til Nepal for å padle kajakk og reise litt. En av de mnd tilbringes i Himalaya, med trekking og klatre en 6000m.
  12. Har en silva crosstrail 2x (ellernosånn). Den må holdes inne. Aldri hatt problem med at den skrur seg på i sekken.
  13. Jeg sitter ikke med det samme inntrykket av at fjellsport er god på pris, som flere her har nevnt, jeg finner stort sett det fjellsport har billigere andre steder. Men, jeg har ikke hatt noe å utsette på kundeservice ved reklamasjon tidligere, og varer jeg har bestilt har kommet veldig raskt. Kan dog ikke huske om jeg har bestilt varer de ikke hadde på lager.
  14. Gikk topptur i Hemsedal for 2 uker siden, det var forferdelige forhold, det har ikke snødd der siden. Haukelifjell hadde en del snø samme dagen (så bilder) så der er det nok større håp.
  15. @Gittiamo Bare å låne Y (helst på sommerhalvåret sier han ) Han er jo ikke spesielt farlig, men han er stor OG bærer øl! Jeg har ikke sovet så mye alene ute, egentlig, men er mye på turer alene på dagtid. Det jeg syns er morsomt er at folk spør om jeg er redd for å bo der jeg bor (hytte i skogen på fjellet). Jeg mener, hva i allverden kan skje her? Men når folk finner ut at jeg skal til Nepal alene i 3 mnd, så syns de bare det er kult, ingen har spurt om jeg er redd, bare om det ikke blir kjedelig å være en mnd i Himalaya uten venner (skal gå med bærere bare). Det tror dem er peace of cake, mens å bo i en hytte i skogen alene, det kan være farlig. Jeg var veldig mørkredd da jeg var yngre, men er ikke det lenger. Har veldig lyst å sove mer ute i sommer, men tiden strekker aldri til. Har sovet en god del i bilen alene da, men det telles kanskje ikke?
  16. Nå syns jeg du beggynner å ta dette litt for blodseriøst, hadde det vært hvem som helst andre som startet tråden så hadde jeg ikke svart i den engang. Du kan ikke tro at det var skrevet helt seriøst? Jeg har da på ingen måte problemer med at folk bor i byen, liker marka / skogen bedre eller at de liker alle typer friluftsliv. Jeg tror bare Gittiamo trenger å bo litt på fjellet 😂 Jeg liker forøvrig skogen selv, og er like mye i skogen som jeg er på fjellet. Både for jakt og fiske.
  17. Jeg har vokst opp i byen, jeg har vært masse i Nordmarka med min far, så jeg vet at oslomarka gir meg veldig lite, for meg personlig. Om du får ståpels og orgasme av marka er jo det helt strålende
  18. Det er bråkete, lukter vondt og ekstremt stressende? Mennesker overalt. Hva er vitsen med 4-5 store butikker fullstappa av topp friluftsutstyr hvis man bare skal bruke det i marka? Oslomarka gir meg ekstremt lite, det er skog, ja, men det er ikke skikkelig friluftsliv i mitt hode. Men det er meg, jeg foretrekker høye fjell, ingen mennesker, store vidder og skikkelige elver Jeg har ikke noe problem med at folk vil bo i byen eller "bare" være i oslomarka, det er egentlig helt topp det, mindre folk i fjellet. Men jeg kjenner trådstarter personlig
  19. Men igjen så går det jo på interesse, mange som bor i byer som ikke "bruker" byen også. (hva bruker man egentlig byen til? ) Det er ikke alle i byen som er interessert i friluft, og det er ikke alle "på fjellet" som er interessert i friluft. Ts her bruker 99 prosent av sin tid på å tenke på, og snakke om fjellet, det er på tide hun får ræva i gir. Jeg (som bor på fjellet), er masse ute, andre venner av oss (som også bor på fjellet) er ikke så mye ute, men det går på interesse, ikke tilgjengelighet.
  20. Sånn uten at jeg forstår hva bodna betyr Voss har (for min del) alt jeg trenger, elver og fjell!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.