Gå til innhold
 • Bli medlem

rwdf

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  15
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om rwdf

 • Bursdag 17. august

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Oslo

Nylige profilbesøk

563 profilvisninger
 1. Regnbukser. Det var på tide... Ble et par Patagonia Torrentshell, kjøpt på nett. Får håpe de passer og er gode!
 2. Ref såler som løsner så har jeg god erfaring med Casco LiquiSole lim. Noe annet er det om sålene er utgått, selvfølgelig.
 3. Det er en slik en: Det står jo bare "dyrefett, voks og tjære", så ikke godt å si hva slags dyr fettet kommer fra. På den oppgitte nettadressen finner jeg bare info om syltetøy og leie av selskapslokaler... Fant det på en sportsbutikk på Røros, kan ikke huske å ha sett det andre steder. PS: det lukter ganske kraftig, omtrent som en slags beef jerky.
 4. Har ikke veldig mange bilder av skotøyet, men her er et som viste forskjellen før/etter behandling av relativt vanskjøttede fjellstøvler: [ ~10 år gamle Alfa Walk King innsmurt med Sifra.
 5. Såvidt jeg har forstått er fordelen at titan er sterkere enn aluminium. Når man går opp i dimensjon på gryta så kan en aluminiumsgryte lett bli deformert mens titan holder formen bedre. På den andre siden så leder aluminium varme bedre enn titan og egner seg bedre til steking versus feks snøsmelting/vannkoking. Tror ikke titan er verdt den høyere prisen med mindre man har ekstreme behov.
 6. Har testa et par løsninger på skinn/lærstøvler, en krem med tjære, voks og dyrefett, samt en som bare har bivoks. Merker at det ikke varer spesielt lenge når man kjører bare en av dem, men har litt tro på et lag med den tjæreholdige innerst for å mette læret, og så et lag med ren voks utenpå for å forsegle. Skal prøve det neste gang jeg prepper. Noen som har erfaringer med det?
 7. Går det kanskje an å gå i veikanten, på grus eller gress? Vil tro det er bedre for føttene, og ikke veldig mye tyngre.
 8. Bruker en eldre variant av Gerber Gator som jeg er fornøyd med. Fordeler med den er at den kan åpnes med en hånd, samt gummiert skaft. Fin brukskniv i skauen. Ser ut som de nye mangler den lille knotten som gjør at den kan åpnes med tommelen?
 9. Fant frem denne gamle, men fine, kniven som jeg fikk i gave en gang i tiden. Noen som aner hva denne modellen fra Helle heter? Det står bare "Original Helle. Laminated stainless steel" på bladet. Finner ingen som ligner på den på Helles nettsider. Utgått modell? På forhånd takk.
 10. Tenkte samme tanke, eventuelt bare dra på noe sømtape på innsiden. Med de prisene de oppgir for reparasjon på nettsida så tenker jeg at det ikke er verdt det.
 11. rwdf

  rwdf

 12. Det blir som regel en aquavit eller Gammel Dansk.
 13. Sendte dem en epost med bilder og ca det jeg skreiv i første innlegg, så da får vi se hva de svarer!
 14. Kniven hadde jeg på høyre side, så i mitt tilfelle er ikke den synderen.
 15. Finner ikke noe om det på nettsidene deres, bare en del info om at de reparerer slikt mot et vederlag. Spørsmålet blir om dette regnes som vanlig slitasje eller materialfeil... Får ta en tur innom flaggskipbutikken og høre med dem.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.