Jump to content

David S.

+Sponsor
 • Posts

  48
 • Joined

 • Last visited

About David S.

 • Birthday October 18

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Fræna

Recent Profile Visitors

1,594 profile views

David S.'s Achievements

 1. Jeg ville tatt med ett lett liggeunderlag i skum for å legge under det oppblåsbare, og til reserve. Om du tenner en fyrstikk og får en glo på liggeunderlaget, eller punkter det på en eller annen måte kan det bli noen kalde netter i vente. Har du tenkt til å bære teltet i ryggsekken, eller utenpå? Om du legger det i ryggsekken tar det en god del plass du kunne brukt på mat, men selv så er jeg ikke sikker på hvor mye jeg stoler på de små stroppene på ryggsekken. Jeg ville også tatt med en hodelykt. Om vekt er veldig viktig kan du kanskje se på en Nitecore NU25.
 2. Kjøpte denne brenneren på ebay for en liten stund siden. Har ikke brukt den så mye, men den fungerer. Har hatt litt problemer med å få vannet til å koke, men det kan da være min feil, og vannet blir vertfall varmt nok.
 3. Det du skal ha er 4-takt. 2-takt er ferdigblandet med olje.
 4. Osvatnet er fint, men jeg foretrekker Bjørndalen i Fræna. Ca en km i luftlengde fra der du kan parkere bilen, så lenge bilen din ikke er veldig lav.
 5. Klikket meg innpå helsport sin outlet, og det kostet meg 3449kr + 99kr i frakt. Kjøpte ett stykk Ringstind Superlight 1-2 slik at jeg har noe å tørke støv av til vinteren er over.
 6. Jeg har aldri prøvd å vaske stekepannen og kjelen med våtservietter, men jeg er som oftest fornøyd etter å ha skrubbet den med litt mose og litt vann.
 7. Jeg hentet ett Hilleberg Unna med bunnduk i posten i dag. Teltet var brukt en gang, og jeg fikk det for 3900kr. Nå venter jeg på noen meter barduner med refleks, så skal jeg se om det er lurt å bytte bardunene på teltet.
 8. [Hidden Content] Denne er større, men også litt lettere.
 9. Jeg har bestilt en sovepose fra Isbjørn. Den ble sendt 9 dager etter at jeg bestilte.
 10. David S.

  Alfa Bukk a/p/s

  Har ett par Alfa Juv A/P/S. Så langt holder de, men jeg har ikke brukt de så mye. I følge skrittelleren har jeg rundt 300 000 skritt med de skoene. Jeg håper att mine holder mål, blir skuffet om de begynner å lekke nå med det første.
 11. I dag fikk jeg endelig en pakke fra Fjellsport i posten. Bestilte en Klättermusen Brede jakke den 27. april, men de fikk ikke jakken på lager før på mandag. Så langt er jeg fornøyd, men jeg tror ikke lommeboken er enig.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy