Gå til innhold
  • Bli medlem

David S.

+Støttemedlem
  • Innlegg

    53
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

92 Good

Om David S.

  • Bursdag 18. oktober

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Sted
    Fræna

Nylige profilbesøk

1 987 profilvisninger
  1. Ja, det stemmer. Brukte en flaske på en bukse.
  2. Da har jeg prøvd å farge buksa. Jeg var ikke så nøye på oppskriften, så om noen vil gjøre dette så er det kanskje greit å lese bruksanvisningen først. Kokte opp nesten 10 liter vann, hadde oppi en liten dæsj Zalo og en flaske Rit DyeMore. Når dette småkokte så la jeg buksa i kjelen og rørte rundt i ca 45 minutt og prøvde å holde vannet nærmest mulig kokepunktet. Jeg brukte sikkert litt liten kjele (10 liter), så jeg prøvde å snu og vende på buksen så ofte som mulig. Etterpå så skylte jeg av buksa i vasken til vannet ble blankt, og hengte den på tørk. Jeg synest fargeforskjellen var større i virkeligheten enn på bildene. Logoen på ene låret krympet også en del. Ellers så tror jeg det gikk greit.
  3. Nå ser jeg at det er jakken som blir diskutert mest, men jeg prøvde buksen for en stund siden og tenker jeg kan dele erfaringene jeg har. Har brukt Freke tidligere men begynte å se på en ny bukse. Alternativet da var Brynje Expedition, men det var del ting jeg ikke likte med buksa så det endte opp med at Brynje buksa ble sendt i retur og valget endte på en ny Freke. -Buksa har ikke glidelås på lårlommene. Stort minus for min del da jeg ikke stoler helt på at en knapp skal holde innholdet på plass i det jeg herjer rundt i snøen. -Stoffet generelt virket mindre robust ift. Freke, og Brynje hadde ikke noe ekstra i rompe. Klattermusen har løst dette med å ha ett veldig vanntett stoff på rompe/lår, så om man sitter på feks. snøskuter vinterstid så blir man ikke like lett våt i rompa. -Man må åpne borrelås i midje for å åpne dropseat. Mulig det er litt pirkete fra min side, men for min del så tyder det litt på at det er en litt mindre gjennomtenkt bukse. Denne type stramming minner meg om den du har på jakkeerme, og jeg har en del dårlige erfaringer med at disse blir fort utslitt. Nå har jeg ikke fått testet denne buksen noe særlig, så det kan godt hende den er solid. -De innebygde gamasjene er veldig simpel. Mulig det blir litt dumt å sammenligne med Freke hele tiden, men den har en veldig god løsning i forhold. Jeg synes Brynje burde tenkt litt mer på denne. -Kneputer er festet i mesh på innsiden av buksen. Sikkert en helt grei løsning, jeg er bare litt redd for at mesh stoffet kanskje blir fort slitt. -Sist men ikke minst, den har hempe for oppheng på ryggen. Dette er kanskje undervurdert, men er noe jeg har savnet på min tidligere bukse.
  4. Har tenkt på dette tidligere på min Keb Gaiter bukse. Bestilte akkurat to stk DyeMore, så vi får se om dette fungerer.
  5. Etter mye fundering har jeg bestilt ny brede 2.0 og freke 2.0. Har veldig gode erfaringer med de tidligere modellene av disse plaggene, men jeg er redd for at disse nye modellene har falt seg i kvalitet. Alternativet var brynje expedition 2.0 men disse har jeg ingen erfaring med, og var vanskelig å finne i nettbutikk. Vi får vente og se om dette er katta i sekken. 🐱
  6. Jeg ville tatt med ett lett liggeunderlag i skum for å legge under det oppblåsbare, og til reserve. Om du tenner en fyrstikk og får en glo på liggeunderlaget, eller punkter det på en eller annen måte kan det bli noen kalde netter i vente. Har du tenkt til å bære teltet i ryggsekken, eller utenpå? Om du legger det i ryggsekken tar det en god del plass du kunne brukt på mat, men selv så er jeg ikke sikker på hvor mye jeg stoler på de små stroppene på ryggsekken. Jeg ville også tatt med en hodelykt. Om vekt er veldig viktig kan du kanskje se på en Nitecore NU25.
  7. Kjøpte denne brenneren på ebay for en liten stund siden. Har ikke brukt den så mye, men den fungerer. Har hatt litt problemer med å få vannet til å koke, men det kan da være min feil, og vannet blir vertfall varmt nok.
  8. Det du skal ha er 4-takt. 2-takt er ferdigblandet med olje.
  9. Osvatnet er fint, men jeg foretrekker Bjørndalen i Fræna. Ca en km i luftlengde fra der du kan parkere bilen, så lenge bilen din ikke er veldig lav.
  10. Klikket meg innpå helsport sin outlet, og det kostet meg 3449kr + 99kr i frakt. Kjøpte ett stykk Ringstind Superlight 1-2 slik at jeg har noe å tørke støv av til vinteren er over.
  11. Jeg har aldri prøvd å vaske stekepannen og kjelen med våtservietter, men jeg er som oftest fornøyd etter å ha skrubbet den med litt mose og litt vann.
  12. Jeg hentet ett Hilleberg Unna med bunnduk i posten i dag. Teltet var brukt en gang, og jeg fikk det for 3900kr. Nå venter jeg på noen meter barduner med refleks, så skal jeg se om det er lurt å bytte bardunene på teltet.
  13. https://www.fjellsport.no/gsi-1-8-l-tea-kettle-stal-1-8-l.html Denne er større, men også litt lettere.
  14. Jeg har bestilt en sovepose fra Isbjørn. Den ble sendt 9 dager etter at jeg bestilte.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.