David S.

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om David S.

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Fræna

Nylige profilbesøk

189 profilvisninger
 1. https://tv.nrk.no/serie/monsen-monsen-og-mattis/MUHU16000117/sesong-1/episode-1 De to første episodene av Monsen, Monsen og Mattis er tilgjengelig.
 2. Hva har du kjøpt nå!

  I dag har jeg kanskje brukt litt mer penger enn jeg burde ha gjort. Jeg bestillte ett par bøker, ull longs, Aladdin Bento Lunchbox, ett Silva Ranger S kompass og litt andre småting.
 3. Hvor har du vært på tur i dag?

  Plussgrader, lite vind og ikke noe snø. Ikke noe som minner om vinter her annet enn hvor tidlig det blir mørkt.
 4. Alfa Bever lisser over 220 cm.

  Extremtextil har forskjellige skolisser som metervare.
 5. Støy fra Goretex?

  Gore-Tex er vel bare en membran som ligger mellom to lag med ett eller annet stoff. I dette tilfellet er det vel stoffet som er ytterst som lager lyd når det er i bevegelse.
 6. David S.

 7. Sovepose til lang og tynn person??

  Isbjørn har noen soveposer, og de syr etter mål om du vil ha det.
 8. Ovnen din ble fin den. Jeg må prøve dette selv.
 9. Hvor har du vært på tur i dag?

  Kan ikke skryte så mye av været her heller. Selv om jeg var 844 moh. var det ikke så mye spor av vinteren, bare en liten snøflekk hær og der.
 10. Hvor har du vært på tur i dag?

  Var en liten tur på Skoften. Brukte lengre tid på å gå til og fra, enn å gå opp og ned fra fjellet. Var mørkt da jeg kom frem, så jeg fikk ikke tatt noen skikkelige bilder.
 11. Hva har du kjøpt nå!

  Da har jeg kjøpt meg pulk! Transporter 155 (brett komp m/drag) Piteraq Pack Bag Omnifuel II Service kit
 12. Erfaringer med fjellsport.no ?

  Enig med Nimrad, alltid hatt gode opplevelser med Fjellsport. Men jeg har ikke hatt noen problemer enda, så jeg har ikke fått testet kundeservicen deres.
 13. Skibindinger

  Har sett litt på ski, og har fått tilbud på noen brukte Åsnes Ingstad og Lundhags Husky. Jeg får kanskje med noen voile 3 pin bindinger i tillegg.
 14. Hei! Jeg har ett par Alfa M77 og Alfa Overtrekkstøvler som jeg liker veldig godt, men jeg har lyst å prøve meg på noen skiturer nå som snøen kommer. Er det noen skibindinger som passer disse skoene, og kanskje overtrekkstøvlene også? Siden jeg ikke går så mye på ski så tenker jeg at det hadde vært best om jeg slipper å kjøpe nye skisko i tillegg, men jeg er ikke noe ekspert innen for dette.