David S.

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  8
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

Om David S.

 • Bursdag

Nylige profilbesøk

130 profilvisninger
 1. Sovepose til lang og tynn person??

  Isbjørn har noen soveposer, og de syr etter mål om du vil ha det.
 2. Ovnen din ble fin den. Jeg må prøve dette selv.
 3. Hvor har du vært på tur i dag?

  Kan ikke skryte så mye av været her heller. Selv om jeg var 844 moh. var det ikke så mye spor av vinteren, bare en liten snøflekk hær og der.
 4. Hvor har du vært på tur i dag?

  Var en liten tur på Skoften. Brukte lengre tid på å gå til og fra, enn å gå opp og ned fra fjellet. Var mørkt da jeg kom frem, så jeg fikk ikke tatt noen skikkelige bilder.
 5. Hva har du kjøpt nå!

  Da har jeg kjøpt meg pulk! Transporter 155 (brett komp m/drag) Piteraq Pack Bag Omnifuel II Service kit
 6. Erfaringer med fjellsport.no ?

  Enig med Nimrad, alltid hatt gode opplevelser med Fjellsport. Men jeg har ikke hatt noen problemer enda, så jeg har ikke fått testet kundeservicen deres.
 7. Skibindinger

  Har sett litt på ski, og har fått tilbud på noen brukte Åsnes Ingstad og Lundhags Husky. Jeg får kanskje med noen voile 3 pin bindinger i tillegg.
 8. Hei! Jeg har ett par Alfa M77 og Alfa Overtrekkstøvler som jeg liker veldig godt, men jeg har lyst å prøve meg på noen skiturer nå som snøen kommer. Er det noen skibindinger som passer disse skoene, og kanskje overtrekkstøvlene også? Siden jeg ikke går så mye på ski så tenker jeg at det hadde vært best om jeg slipper å kjøpe nye skisko i tillegg, men jeg er ikke noe ekspert innen for dette.