Gå til innhold

David S.

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  27
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om David S.

 • Bursdag Oktober 18

Nylige profilbesøk

820 profilvisninger
 1. Kjøpte denne brenneren på ebay for en liten stund siden. Har ikke brukt den så mye, men den fungerer. Har hatt litt problemer med å få vannet til å koke, men det kan da være min feil, og vannet blir vertfall varmt nok.
 2. Det du skal ha er 4-takt. 2-takt er ferdigblandet med olje.
 3. David S.

  Enkel tur med Telt ved vann

  Osvatnet er fint, men jeg foretrekker Bjørndalen i Fræna. Ca en km i luftlengde fra der du kan parkere bilen, så lenge bilen din ikke er veldig lav.
 4. David S.

  Hva har du kjøpt nå!

  Klikket meg innpå helsport sin outlet, og det kostet meg 3449kr + 99kr i frakt. Kjøpte ett stykk Ringstind Superlight 1-2 slik at jeg har noe å tørke støv av til vinteren er over.
 5. David S.

  Vask av kjele/panne på tur

  Jeg har aldri prøvd å vaske stekepannen og kjelen med våtservietter, men jeg er som oftest fornøyd etter å ha skrubbet den med litt mose og litt vann.
 6. David S.

  Hva har du kjøpt nå!

  Jeg hentet ett Hilleberg Unna med bunnduk i posten i dag. Teltet var brukt en gang, og jeg fikk det for 3900kr. Nå venter jeg på noen meter barduner med refleks, så skal jeg se om det er lurt å bytte bardunene på teltet.
 7. https://www.fjellsport.no/gsi-1-8-l-tea-kettle-stal-1-8-l.html Denne er større, men også litt lettere.
 8. David S.

  Sovepose til 6 og 3 åring!

  Jeg har bestilt en sovepose fra Isbjørn. Den ble sendt 9 dager etter at jeg bestilte.
 9. David S.

  Alfa Bukk a/p/s

  Har ett par Alfa Juv A/P/S. Så langt holder de, men jeg har ikke brukt de så mye. I følge skrittelleren har jeg rundt 300 000 skritt med de skoene. Jeg håper att mine holder mål, blir skuffet om de begynner å lekke nå med det første.
 10. David S.

  Hva har du kjøpt nå!

  I dag fikk jeg endelig en pakke fra Fjellsport i posten. Bestilte en Klättermusen Brede jakke den 27. april, men de fikk ikke jakken på lager før på mandag. Så langt er jeg fornøyd, men jeg tror ikke lommeboken er enig.
 11. David S.

  Hva har du kjøpt nå!

  Klättermusen Njord og litt turmat.
 12. https://tv.nrk.no/serie/monsen-monsen-og-mattis/MUHU16000117/sesong-1/episode-1 De to første episodene av Monsen, Monsen og Mattis er tilgjengelig.
 13. David S.

  Hva har du kjøpt nå!

  I dag har jeg kanskje brukt litt mer penger enn jeg burde ha gjort. Jeg bestillte ett par bøker, ull longs, Aladdin Bento Lunchbox, ett Silva Ranger S kompass og litt andre småting.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.