Gå til innhold

Siggy Stardust

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  65
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Siggy Stardust

Nylige profilbesøk

1 663 profilvisninger
 1. Selger ubetydelig brukt Helsport Patagonia 3 pers telt. Kjøpt høsten 2018 og benyttet 10 netter i vinter. Har ikke hatt hund i teltet. Selges utelukkende pga behov for 4-manns´. Doble stenger, snøplugger og vanlige plugger følger med. Pulkposen beholder jeg selv. Mer info se link til Helsport. Selges for 7000Kr ferdig pruta. Veil.12599kr hos Helsport. Kan hentes/ses i Tromsø, evt kjøper betaler frakt. https://www.helsport.no/patagonia
 2. Rødspirit til forvarming av XGK og Dragonfly, begge fyres på parafin.
 3. https://www.facebook.com/pg/naturradio/posts/?ref=page_internal https://www.opprop.net/bevar_friluftsmagasinet_og_naturens_verden_pa_nrk?uv=11171836&utm_source=fb_share&fbclid=IwAR17Ai07dAuODDIZPY4V83VRgYm1yTLFERK14DYPYoR8CmiyL5-AhKVePLY
 4. Helsport Patagonia for solo vinter. Har klart meg med Allak og TNF VE 25 men fristelsen ble for stor på XXL´s vennefest i går. Fikk dog litt emmen smak i munn under prøveoppsett i stua når det viser seg at samtlige 6 stenger har strikk som nesten ikke har minne og er flere desimeter for lang.. Sendt mail til Helsport så håper de ordner opp raskt.
 5. To netter på Ringvassøy for å avslutte tørrfluesesongen. Regnbue, høstfarger, bål, sprakende nordlys og sinna ørret. Naturen, altså.
 6. Vurdert Niak? 1700g, større plass en Unna, takler drittvær.
 7. Tilbake fra 5 dager i indre Troms. Tungt gjennomslagsføre og lite snø under tregrensa (både ski og pulk har blitt noen riper rikere) men flott i høyden. Bikkja på ni mnd fikk kjørt seg i sukkersnøen, men imponerer stadig med sin arbeidsinnsats. Neste vinter blir bra når hun kan trekke pulk fullt ut med eget drag. Enn så lenge går det i snørekjøring. Nok en gang er det finfiske med Mormyskha som må til for å lure storørreten.
 8. TNF Ve 25: Min elskede vinterbolig for 2pers. Skuddsikker, ingen blafring i duk, høyt under taket og lettere å sette opp enn mange skal ha det til. Allak: solotelt vinter og 3sesong for 2 pers. Også skuddsikker. NAmmatj 2gt: Ikke brukt på lenge pga Allak favoriseres foran. Gode minner, men kupppel er tingen her. Ringstind 2: Ikke lenger i bruk. Etter min mening for trangt og for ustabilt i dårlig vær til fjells. Niak 1,5: Kommer i posten neste uke. Har brukt Allak som solo året rundt, men vil spare vekt. Solotelt 3sesong Hillebeeg Tarp 10.
 9. Vanlig Ringstind, kjøpte det vel i 2009 så før sl. Blåste kanskje en 15-20sm.
 10. Var på ukestur med en kompis i Dividalen september i fjord, endel nedbør og vind. Han lånte mitt gamle Ringstind mens jeg og bikkja brukte Allak. Han kjøpte Allak til seg selv etter den turen.
 11. Kan varmt anbefale VE 25 men da primært som vintertelt for to pers. Da har du rikelig plass til både primusfyring og utstyr i innertelt. Du sier du vil ha stort fortelt. VE 25 sitt fortelt kan neppe kategoriseres som gigantisk men min erfaring er at det er stort nok. Som vintertelt for to voksne, barn? og hund ser jeg for meg at det blir vel trangt. Hva da med TNF Bastion 4?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.