Siggy Stardust

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  37
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Siggy Stardust

Nylige profilbesøk

647 profilvisninger
 1. Gå Kirkenes - Lindesnes

  Jeg har kjøpt inn disse for samme formål. Helt ok pris også.. https://www.kartbutikken.no/lagersalg/jakt-og-fiskekart/jakt-og-fiskekart-brettet
 2. Storytel

  Jeg bruker ebok.no. Her betaler du per lydbok/ebok. Fornøyd.
 3. Vinter dvale

  I mine øyne har hver årstid har sin sjarm og er utelukkende med på å berike mitt friluftsliv. La vinteren komme!
 4. hundene deres i bilder

  Pipaluk. 10 uker gammel Alaskan Malamute.
 5. Farge på jakke

  En kompis og jeg satt ved siden av hverandre på samme liggeunderlag på vidda i fjor sommer, jeg med en orange Arcteryx Alpha SV-jakke, kompisen med Norrøna Recon-jakke. Begge med svart bukse. Begge brukte samme myggmiddel og lukta sikkert omtrent like dritt etter to uker uten særlig vann på kroppen. Vi merket oss da at det var omtrent dobbelt så mye mygg som satte seg på meg kontra kompisen. Om det er noe hold i dette er ikke godt å si, men merket i oss i hvertfall stor forskjell den kvelden. Såpass at jeg har tenkt endel på det i etterkant.
 6. Ifjordfjell eller Hardangervidda- Valgets kval.

  Hei. Ble Hardangervidda på meg i fjor og angrer i grunn ikke på det ut i fra fisket jeg hadde der. Dermed er Laksfjordvidda fortsatt ukjent terreng, enn så lenge:)
 7. Msr xgk stearinflamme 5min etter stengt ventil

  Samme med min. Blåser også bare ut den lille flammen, evt lar vinden gjøre jobben om det blåser.
 8. Gregory storsekk

  Hatt Denali 100 i to år nå. Er veldig nøyd. Smarte løsninger, grei egenvekt og bunnsolid. Syns den sitter best definitivt best når den er pakket tung, dvs 20kg og opp.
 9. Hjelp med valg av isbor!?!?!?

  https://www.skittfiske.no/avdelinger/isfiske/isbor/alle/mora-expert-pro-130mm-transportlengde-84cm-167594-p0000189516 Venter på å få dette i posten selv. Med forlenger.
 10. Fra sommerens Bibio-fest. Tatt i området.
 11. Hei! Aldri vært i området vinterstid men mye sommer/høst. Gikk Dimmedalen senest i september. Tror ikke jeg ville valgt å dratt pulken gjennom der. Ganske markert juv fra nordenden av Dimmedalstjørna og til litt før innløpet av Bessevatnet. Ville personlig heller lagt ruta om Vestre Lakadalen for så å krysse Storemyr nordvest- Simletjønn- Gulleikstjønna- Dimmedalsvatnet. Gode fiskemuligheter ved en slik rute også;) Kan også vurdere å gå over Dimmedalshøgdene via Meinsvatna men du vil da få en relativt bratt utforkjøring ned til Dimmedalsvatn.
 12. 2017 - hva skal du ?

  1. To måneders tur med fruen på Nordkalotten mars/april 2. Finne et sted å leie i Tromsø hvor vi kan ha Malamute 3. Skaffe en Malamute 4. To uker på Laksfjordvidda juli 5.To uker på Hardangervidda august. Presse inn flest mulig to-tredagers turer når det måtte passe med turnus.
 13. Turtips Finnmark vinter.

  Takk for innspill tberg4. Østre deler virker spennende, men etter mye kartstudier i helga tror jeg vi lander på en mer vestlig rute. Sugen på å avslutte turen på vårisen i Dividalen-området hvor jeg virkelig oppdaget potensialet i sommer, samt at vi på en måten går i retning nytt hjem (Tromsø). Foreløpig plan: Alta- Stabbursdalen NP- Skoganvarre- Kanskje en avstikker mot Gaisene/Laksfjordvidda før sørover til Karasjok (Proviantere) Karasjok- Anarjohka NP- Kauto (Proviantere) Kauto- Kilpis via Finnland (Proviantere) Kilpis - Dividalen - Øverbygd.
 14. Turtips Finnmark vinter.

  Hei! Drar på tur til Finnmark med mulighet for også å få med seg Nord-Troms og Finland medio mars. Har en og en halv måned til rådighet før jeg gjør Tromsøværing av meg 1.mai. Planen er loffetur med ski, pulk og telt med ønske om å droppe innom ei gamme/koie en gang hver fjortende dag eller så. Trenger også en nærbutikk/bensinstasjon ca annenhver uke for mat og fuel. Isfiskeutstyret blir med og vil bli brukt når været og kona tillater det (Hun skal være med ja). Kun vært i Finnmark en gang da vi gikk Jergul-Alta i fjor. Fått mye gode tips gjennom bøkene til Randulf Valle og Jan Eilert Pedersen, men fortsatt usikker på hvor vi skal starte og hvilken retning vi skal gå osv. Tenkte derfor å lufte planen her i håp om kanskje å få noen tips angående steder jeg burde få med meg (les gammer, gode fiskevassdrag osv. Om noen har gjort noe lignende, eller har områdeerfaringer osv så fyr gjerne løs med deres erfaringer, tanker om rutevalg osv, osv. Jeg tar i mot alt av innspill med glede!