Gå til innhold

Siggy Stardust

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  59
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Siggy Stardust

Nylige profilbesøk

1 130 profilvisninger
 1. Siggy Stardust

  Telt til bruk i vindutsatt høyfjell

  😉 Allak
 2. Siggy Stardust

  Hvor har du vært på tur i dag?

  To netter på Ringvassøy for å avslutte tørrfluesesongen. Regnbue, høstfarger, bål, sprakende nordlys og sinna ørret. Naturen, altså.
 3. Siggy Stardust

  Lett telt 1-2/2

  Vurdert Niak? 1700g, større plass en Unna, takler drittvær.
 4. Siggy Stardust

  Indre Troms 19-23/4

  Tilbake fra 5 dager i indre Troms. Tungt gjennomslagsføre og lite snø under tregrensa (både ski og pulk har blitt noen riper rikere) men flott i høyden. Bikkja på ni mnd fikk kjørt seg i sukkersnøen, men imponerer stadig med sin arbeidsinnsats. Neste vinter blir bra når hun kan trekke pulk fullt ut med eget drag. Enn så lenge går det i snørekjøring. Nok en gang er det finfiske med Mormyskha som må til for å lure storørreten.
 5. Siggy Stardust

  Hvilke telt har du i samlingen din?

  TNF Ve 25: Min elskede vinterbolig for 2pers. Skuddsikker, ingen blafring i duk, høyt under taket og lettere å sette opp enn mange skal ha det til. Allak: solotelt vinter og 3sesong for 2 pers. Også skuddsikker. NAmmatj 2gt: Ikke brukt på lenge pga Allak favoriseres foran. Gode minner, men kupppel er tingen her. Ringstind 2: Ikke lenger i bruk. Etter min mening for trangt og for ustabilt i dårlig vær til fjells. Niak 1,5: Kommer i posten neste uke. Har brukt Allak som solo året rundt, men vil spare vekt. Solotelt 3sesong Hillebeeg Tarp 10.
 6. Siggy Stardust

  Tips til lett tomannstelt?

  Vanlig Ringstind, kjøpte det vel i 2009 så før sl. Blåste kanskje en 15-20sm.
 7. Siggy Stardust

  Tips til lett tomannstelt?

  Var på ukestur med en kompis i Dividalen september i fjord, endel nedbør og vind. Han lånte mitt gamle Ringstind mens jeg og bikkja brukte Allak. Han kjøpte Allak til seg selv etter den turen.
 8. Siggy Stardust

  Tips til et dryler av et telt.

  Kan varmt anbefale VE 25 men da primært som vintertelt for to pers. Da har du rikelig plass til både primusfyring og utstyr i innertelt. Du sier du vil ha stort fortelt. VE 25 sitt fortelt kan neppe kategoriseres som gigantisk men min erfaring er at det er stort nok. Som vintertelt for to voksne, barn? og hund ser jeg for meg at det blir vel trangt. Hva da med TNF Bastion 4?
 9. Siggy Stardust

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Bål på en barrabb, rypeskvaldring og stadig lysere kvelder. Det går mot vår i nord!
 10. Siggy Stardust

  Bukse som tåler mye

  Jeg har hatt Theta SV bib i 4 år og brukt den året rundt. Veldig nøyd med passform, robusthet , luftemuligheter, dropseat, vanntetthet og vekt. MEN ingen store lommer på denne. Kun to minilommer helt oppe ved selefestene.
 11. Siggy Stardust

  Merkedammen

  Stemmer:)
 12. Siggy Stardust

  Merkedammen

  Busstoppet heter Valmestad ja og ligger omtrent akkurat der den vanlige grusveien går opp til Merkedammen. Veien jeg foreslo på er den du ser går vestover ca.200m syd for grusveien opp til merkedammen:)
 13. Siggy Stardust

  Fem fluer på Hardangerviidda

  Bilde jeg tok på Hardangervidda i fjor. Noe av det mest selektive ørretfiske jeg har vært med på. Legger ved videolink til Andre´ Brun sin variant som er knall. https://www.youtube.com/watch?v=Y-MP8M3JSi8
 14. Siggy Stardust

  Fem fluer på Hardangerviidda

  Streaking- og elkhair caddis, daddy longlegs, Bibio, palmermygg, hareørenymfer. Om du kan ta med fler enn fem: maur, døgnfluer (duns og klekkere), museimitasjoner, Montana, marfloimitasjoner.
 15. Siggy Stardust

  Merkedammen

  Veien fra Valmestad og opp til Merkedammen bilvei med endel trafikk, særlig i helgene. Hva med heller å ta den mindre veien som går vestover rett ved Valmestad? Den kan du følge nesten helt inn til Diplane. Herfra kort vei til Grønntjønn i sør eller Svartvann i nord. Idylliske småskogsvann med mer uberørt natur enn rundt Merkedammen. Hilsen en Høyjording.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.