Gå til innhold

In reach

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  52
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om In reach

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. For meg. Alle turer har sin verdi. - Med barna. Lære de opp, se friluftsgleden i dem. Lære dem opp, se at de får fisk, og koser seg. Tilrettelegger turen for dem. - Med kona: Supert, vi utfyller hverandre på tur. Hun er flink på leir, mat og samhold. Samtidig som hun er sterk og aldri klager. Fint å være kjærester på tur. -Med kompiser, fellesskap og samhold. Kompromiss og gøyalt. Men ofte tilrettelegger. Med kompiser: Fyllatur...det kan jeg. Hardcore fisking og jakt. Det kan jeg. Skitur, med kompis. Det kan jeg. Men...som regel med andre så setter jeg dem før meg selv. Vil at de skal ha e fin tur. Soloturer bare meg, er noe eget. Trenger ikke ta hensyn til noen. Kan gå så hardt og så langt jeg bare vil, eller ikke vil. Kan gjøre hva jeg vil. Alle utfordringer, avgjørelser og problemer er mine (spesielt vinterstid) . Får også tid til å drøfte, tenke over liv og livet alene. Jo flere turer med andre, mer behov har jeg for egoturer.
 2. Haha.... Gøy dette selvom jeg ikke er gramjeger. Her er innhold i repkitt og førstehjelp. Førstehjelpspakken er i bilen til vanlig, og brukes både på jobb og til hverdags ellers.
 3. Ok, skjønner. Men hva er tanken med merkingen (stjerne)?
 4. Ok, skjønner. Men hva er tanken med merkingen (stjerne)?
 5. Thxalot. Uten at jeg er en gramjeger er lighterpack genialt. Hva menes med Worn og base weight? Consumable skjønner jeg.
 6. Om vi vet av åpne hytter som ikke er avmerket på kartet, kan komme med koordinater til deg Wakananka så får du lagt dem inn. Har en del i Nord-Troms BTW... suveren jobb som er gjort.
 7. Tøft. Er koordinatene/plassering på Bjørgebu korrekt?
 8. In reach

  Småfisk

  Forskjell på røye og ørretvann. Røyevann som har større sjangs for å bli overbefolket. Her slipper jeg sjelden og aldri ut småfisk. For vannet sin del bør den heller ha store predatorfisker. Ørretvann blir sjeldnere tusenbrødrevann, men slipper sjelden ut småfisk her heller. Men det skjer. Kommer an på vannet og kvaliteten på fisken. Er det super klvalitet på fisken, kan det hende jeg slipper ut i røyevann også.
 9. Sant som dere skriver, tror de "nye og unge" som kommer inn i friluftslivet opplever nok dette presset betydelig. Det er en jungel av merker og klær. Jeg og sikkert mange med meg, som er vokst opp med gummistøvler og klær en fant i skapet har nok ett mere laidback forhold til klær og siste års modeller. Det viktigste er at klærne fungerer, er slitesterke og med god passform. Kjøper klær som enten er rimelige, eller som jeg tror varer noen år. Merker, moter og slikt er uinteresant. Av og til blir de dyre, men handler sjeldent. For meg er kvalitet viktigst, kvalitet og vekt. Er mote på vekt, en økende mote på vekt faktisk.Nå er det viktig om skeja veier 139gram eller 162 gram. Det blir fort diskusjon rundt bålet og frem med skeja for å sammenligne og vurdere med kompisen sin. Synes en del av dette er latterlig, har kjøpt nytt telt på 1,6kg, byttet ut det gamle på 3kg. Har ikke dårlig samvittighet for det. Mitt turliv, mine penger. Min hobby og min interesse.
 10. Bet meg merke i det med kjelen. Har hatt samme kjeler i sikkert 10-15 år. Pleier hvert år å pusse dem blanke. Dette fordi på primus er det ikke noe særlig med en sotkjele (taper effekt) samtidig som jeg synes de er skitne og soter til alt. Flere har kommentert at jeg har nye kaffekjel, men etterpå sett at den er både bunket og godt brukt. Om det er status å ha en svart kjel? Gjerne for meg, men synes ikke det er praktisk. Litt det samme som med finnkniven mange har med seg, for meg er det en ubrukelig kniv. Ikke god å sløye med, ikke god å smi, spikke med, ikke god å høgge med, ok å skjære brød med, men egentlig ikke god til det heller. Skal jeg hugge noe, tar jeg heller med øksa.
 11. Noen som har forsøkt morsmelkerstatning? Denne er dyr men er en type melkepulver. https://www.nestlebarnemat.no/produkt/nestle-nan-pro-4-700g
 12. Jeg gikk på meg heftige gnagsår på langtur. Dag 1 og dag 2. Hadde med vorteettellerannet med tape på. La det rundt, bacemycin, gasbind og tape over. Sårene grodde underveis. Fungerte gull. Alltid med nå på langtur.
 13. Min engelsksetter er trolig ikke den skarpeste hunden i skuffen. Han kan åpne baderomsdøra, vaskeromsdøra og døra ut. (har nå snudd handtaket til badet, har ikke klart å åpne etter det). Våknet en natt med at en hund bjeffet ute. Gikk ned fra loftet, og det var iskaldt i mellomgangen. Alle nevnte dører var åpne og hunden var ute. Da sto han og bjeffet ved balkongdøra og ville inn. Alle dørene var åpne på andre siden av huset, men å gå den veien inn igjen, den tanken slo ham ikke. .
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.