Gå til innhold

In reach

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  74
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om In reach

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Enig, jeg har inreach sender og Oregon garmin gps. Skulle gjerne hadt alt i en, men den løsningen er ikke der pr. I dag
 2. Har en eldre modell. Denne kan jeg løsne fra meisen.
 3. Trekker med seler og belte Spesielt med tung pulk. 60-80kg.
 4. Har fjellpulken sekk, ekspedisjonssela og standardsela. Standardsela bruker jeg knapt mer. Pleier på lange og seige turer fjellpulkensekken. Den er det desidert beste med tung pulk. Pleier ofte å demontere sekken og kun ha meisen på (sekken havner i pulken). Foretrekker å ha trekksela innafor jakka. Har da full tilgang til alle lommer og luftemuligheter. Å presse goretexanorakken inntil kroppen liker jeg ikke. Ekspedisjons sela er midt mellom sekk og standardsela.
 5. Har vurdert masse frem og tilbake. Ønsker en kvistbrenner jeg kan ha Svea 123 oppi for ekstra vind beskyttelse, samt større koketopp. Har landet på ett par brennere.
 6. Enig med Gittiamo. Jeg har skadet meg stygt på fjellet, men klarte å gå ned selv. I ettertid har jeg kjøpt inreach. Går årlig 7-9 dagers vinterturer. Ekspedisjoner på mitt nivå, nye plasser, nye utfordringer, pusher egne grenser, klart det kan være fare for at noe skal skje, og jeg må ha hjelp. Har i likhet med Børge & Mike en backup plan. To-tre kompiser med snøscooter jeg har pratet med og forklart hvor jeg går. Kjedelig å måtte skramble helikopter bare fordi primus, ski, pulk eller annet utstyr skulle bli ødelagt.
 7. Skjønner ikke den. De har vært på en tur som er mer eller mindre uten sidestykke. Som kansje ingen andre hadde klart. Ihvertfall veldig få. At Nansen, Shackelton og Amundsen satte livet på spill var slik det var på den tiden. Disse guttene har på sett og vis også gjort det. Om de Ikke gjør de rette tingene hjelper det ikke med rødknapp og satelittelefon. Hjelpen er uansett for langt unna Klart de har med moderne hjelpemidler, alt annet hadde vært for dumt. Hvorfor egoister? Ingen skattekroner har blitt brukt. Det var Børges team som gikk dem i møte. At VG ble med Lance og lagde en stor sak av dette, er på VG sin egen kappe.
 8. Dette er kansje noe av det råeste som er gjort i polsammenheng i nyere tid. Utrolig hvor mye surmaget kritikk de går fra folk som mest lever livet i sofaen med full nett dekning.
 9. Bruker ofte to pulker, stor fordel. Den fremste går i sporet til den bakerste, samtidig som de ikke stikker så dypt som om en skulle lastet alt i en. I oppover bakker kan en gå to turer om det er bratt og mye sne. Ha de så tett som mulig.
 10. De er passert Nordpolen, virker som loggen ligger ca 14dager på etterskudd.
 11. Jeg bygde bolig over en gammel vei, hørt man ikke skal bygge på vei. Spurte naboen som "kan litt" hva jeg burde gjøre. Sett deg midt på tomta og be om lov sa han. Så jeg gjorde en kveld, tenker det ikke koster meg noe. Vi har Ikke hadt ufred i huset👍
 12. Noen som praktiserer dette? Jeg har aldri bedt om lov til å sette opp telt, eller sluppet noen ut av gammer eller hytter. Har det noefor seg? Kansje en roligere natt🙄 http://www.settnordfra.no/2016/07/nar-de-underjordiske-har-siste-ordet/?fbclid=IwAR39s4jCAaMiBub85gYk2VXwpuyQme-AJYb0ArtxWt87dl4N35t0MegYjjM
 13. Følger Børge og Mike på deres langtur fra Alaska til Svalbard via Nordpolen. Fascinerende lesning på Instagram og fb. Søk opp Børge Ousland og Mike Horn på insta. Spennende. Mike Horn skriver veldig mye bra.
 14. Komforten er ok, har den tykke såla i tillegg. Har de kun med på pulktur.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.