Gå til innhold

In reach

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  25
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om In reach

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. In reach

  Mat for en uke på ski i tafjordfjellet

  Tørrmelk, Børge Ousland har en god oppskrift på grøt i eskespedisjonsboka si.
 2. In reach

  Jerven tilbehør.

  Noen som har testet Can Cooler bag fra Jerven til å ha mat i, ser for meg maten holdes bedre i isolert bag. En liten varmeflaske i denne, eller en varmepose eller to kan dette bli fine greier. https://www.jerven.no/tilbehor/can-cooler-kjolebag Jeg har laget en flaskepose til termos, men denne virket smart. https://www.jerven.no/tilbehor/jerven-bottlebag
 3. In reach

  Mat for en uke på ski i tafjordfjellet

  Pleier å ordne frokostpakker, havregrøt med vikingmelk. Kan også tørke kjøttdeig eller hjorte/reinskav i steikovn. Har gjort dette endel, vekten reduseres fort 1/3 del og holdbarheten uant mye. Har laget finnbiff på tur. Tørket reinskav, viltsaus, vikingmelk med potetmos eller ris. Super turmat.
 4. Har samme oppsett som deg, bruker fibertau som jeg dypper i bensin og knyter rundt Sveaen. Funker bedre enn tennpasta, og annet. https://www.pipehatt.com/products/pakningssett-med-lim
 5. In reach

  Testing av pulk.

  Hmm
 6. In reach

  Testing av pulk.

  Må si.... Æ vet ikke. Æ e ikke ekspert, ikke prøvd så mange pulker. Men e nokk av dem som går de lengste, tøngste og seigeste turene her i bygda. (testet utstyr for dem før) Derfor oppdraget. E ydmyk overfor det. Glad for alle innspill, derfor æ la ut. Mange dere har mye mer erfaring med pulk enn meg. Forsøker å være rettferdig ovenfor pulken, og bruke den i vinter. Uansett ka. Formen e satt og støpt, alt anna kan æ endre på. Den er noe tung, men virker alvorlig solid, rimelig blir den, med utvilsomt bedre plass enn fjellpulk og acapulka i samme størrelse (høy ripe og stort sne trekk). Tenker nesten på den som en råtass.
 7. In reach

  Testing av pulk.

  Ja, stusset på det selv. Jeg har fått prototypen. Tror de har en avtale med forsvaret eller planer om det, derfor hvit. Den sivile utgaven har farger på trekket.
 8. In reach

  Testing av pulk.

  Ser det nå.... 😳😳😳😳
 9. In reach

  Testing av pulk.

  Har bedt produsent å måle hvor mange ltr den tar, har laget oversikt for hvordan den er i sammenligning med fjellpulk og acapulka.
 10. In reach

  Testing av pulk.

  Da har jeg fått fester på pulk for telt, arctic bedding ol. De har og montert hempe bak. Fikset dragsela og laget nytt taudrag. Blir spennende å prøve.
 11. In reach

  holde varmen

  Varmeposene er geniale, fast inventar i sekken. Jeg bruker tykt undertøy (brynje arctic) i posen erfaringsmessig funker det for meg, blir ikke varmere om jeg har mere på. Gjerne to par sokker.
 12. In reach

  Test av Duck tape typer - hvem er best?

  Bruker Isola sin undertakstape, evt. vindsperretape. Dette er tape som er aldringsbestandig og laget for å vare. Både i kulde, fukt og sollys. https://www.isola.no/produkter/vegg/tape-og-klebesystem/utvendig-tetting-undertak/isola-undertak-tape-2/ https://www.isola.no/produkter/vegg/tape-og-klebesystem/utvendig-lufttetting-vegg/isola-vindsperre-tape-flex-60/ Slår alt jeg har prøvd av annen tape.
 13. In reach

  Dronesalget tar av - hipp, hipp hurra.

  Tre episoder med droner på tur: 1. Var på jakt/fisketur. Satt på huk og sløyde fisk 5km inn på fjellet. Plutselig er det en rar summelyd og en drone kommer sigende 4-5m over hodet på meg. Skvatt noe jævlig, og ble forbannet. Tenkte seriøst og hive stein etter den eller gå bort og hente hagla. Det som hindret meg var at han mest sannsynlig sto på samme plass jeg hadde parkert bilen. Dette stemte, min bror kom opp etter meg og så dronepiloten. 2. Var øverst oppe den lokale lakseelva, vell 2 mil opp fra nærmeste bilvei. Da kommer det en elvebåt med 2 fiskere i ombord. Ene karen rigger opp en drone, og sonderer elva etter fisk. Forkastelig. 3. Jeg var en trim/testtur og setta opp siste teltinvestering, vell 2km opp i fjellet øversida huset. En kompis viste om det og hadde kjøpt en drone jeg ikke viste om. Han kjørte dronen opp til meg og inspiserte, kansje så nært som 10m. Vurderte sterkt og steine den. Han såg jeg var irritert der jeg sto med stein i handa, og forduftet. Var lett latterfull når jeg traff ham etter det Må si jeg ikke synes noe om dette. Ingen av tilfellene. Reglene ble brutt i hvert enkelt tilfelle.
 14. In reach

  holde varmen

  Har brukt en del slike poser (flere som lager og selger) når det er kaldt. Både i skoa og i teltskoene ellers. Hjelper utrolig på. Også i soveposen. https://www.clasohlson.com/no/Hot-Spot-varmepose/Pr341976006
 15. Denne så genial ut Erlend, skal på ukestur med kona og hun er mere betenkt enn meg. Hvor kjøpte du din og hva veier den?
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.