Gå til innhold

In reach

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  85
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om In reach

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hva jeg bruker av militært tøy. helsetrøya om det er mye mygg. Gjerne under t-skjorta. Myggen klarer ikke bite meg på ryggen og skuldrene. kjøpt brynjelongs på militærutsalg. har en bf eller to hjemme. Ok å jobbe ute med.
 2. Har en 110ltr viking, på ukesturer med mat, telt, sovepose, fiskeutstyr blir sekken 30-35kg. På småturer 1-3timer bryr jeg meg ikke så hårdt va den veier. 25-40kg med familien, kone og to barn kan sekken bli tung. 55 kg på 4t var brutalt. Viking som kun er en kortere utgave av alpine er en fantastisk sekk å bære, minus at den knirker. Tyngste jeg har bært i den 68kg. Selv da var den behagelig på ryggen, bare tung.
 3. Ante ikke at DNT var en slik stor bedrift. Med omsetning over 300millioner. 70 mill i lønnsutgifter, deriblant en leder med en mill i lønn. Dette er bare de to Oslo foretakene. Er svært på landsbasis. https://www.proff.no/regnskap/den-norske-turistforening-dnt-oslo-og-omegn/oslo/medlemsorganisasjoner/IFK2FH810PU/ https://www.proff.no/selskap/den-norske-turistforening/oslo/medlemsorganisasjoner/IG75FAX10PU-2/
 4. Fjellhytter 2-3 timers gange fra folk som besøkes sjelden, noe mere nærmere påske. Tror nok det er farligere å dra på coop og handle dopapir.😂
 5. Er leder i grendelaget, ordføreren har oppfordret folk å dra på tur og komme seg ut. Blir for dumt om grendelaget stenger hytter og gapahuker. Sesongen for hyttene har ikke startet enda (kjørt skuterspor). Er nok tryggere der en hjemme (så fremt en ikke drar på fjellet full av corona)
 6. Er ikke statskoghytter, men grendelags og private. De er ikke mye besøkt. Tror nok det er ganske trygt, så fremt jeg ikke skulle bli sjuk selv. Lengste hytta fra vei, 3-4timer å gå ned.
 7. Årets langtur var planlagt 28mars-5april. Kautokeino-Sentrum og helt hjem til trapppa, 15 mil. Med en kone som e sykepleier og plutselig må ut i corona beredskap, æ som e deltidsbrannmann og kansje må det samme, da spøke det for langtur. Enn om det bryt ut full smitte mens æ e på fjellet, om familien e smitta, om æ e smitta. Dagesvis fra folk. Dårlig sort. Trur æ utsetter turen, og heller tar en uke hytteloffing her i Kildalen. Cillagammen, Annavannshytta, Bessihytta, Sagdalshytta. Kan bli bra det og, isfiske og varm hytte. Kan gå ned på dagen om jeg får melding på inreachen.
 8. Har lenge sett etter noe kokekar som passer til Sveaen. Den som følger med er for liten. Ikke stor nok til real turmat og en kopp pulverkaffe. Sjekket med Bushcraft, Billy Can cup burde gå. De målte på butikken for meg. 95mm innv. Og Svea er 95mm utenom den nederste flensen, der er den 97mm. Tror dette er perfekt. 0,75ltr. Stor nok, og tar ikke mere plass. Finnes i titan også, men droppet det.
 9. Har lenge sett etter noe kokekar som passer til Sveaen. Den som følger med er for liten. Ikke stor nok til real turmat og en kopp pulverkaffe. Sjekket med Bushcraft, Billy Can cup burde gå. De målte på butikken for meg. 95mm innv. Og Svea er 95mm utenom den nederste flensen, der er den 97mm. Tror dette er perfekt. 0,75ltr.
 10. Fikk kilt primusen fast med de medfølgende stagene til Bushbox.
 11. Da har æ modifisert Buschbox XL kvistbrenner så Svea123 primus passe nedi. Blir spennende å teste. Bedre vindskydd og større kokeflate. Grillrist til kvistbrenneren har æ bestilt. Neste blir større kopp til Svea. Har så vidt testa kombinasjonen, men var vanskelig da justering primus var vanskelig. Tror dette funker gull, alene på tur.
 12. Enig, jeg har inreach sender og Oregon garmin gps. Skulle gjerne hadt alt i en, men den løsningen er ikke der pr. I dag
 13. Har en eldre modell. Denne kan jeg løsne fra meisen.
 14. Trekker med seler og belte Spesielt med tung pulk. 60-80kg.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.