Jump to content

Fake nettsider eller gode dealer?


Chirsbom

Recommended Posts

Hei!

Jeg er som de fleste interessert i å gjøre gode aka rimelige kjøp av turutstyr. Ting koster jo stadig mer.

Har et produkt jeg er veldig interessert i, av et utenlandsk merke. Lokalt koster dette tilsvarende Fjellreven aka høy prisklasse. Men ser at dette finnes i USA og UK til en langt rimeligere sum.

Jeg har tidligere kommet over ganske overbevisende nettsider som er fake. Da er gjerne litt for like priser på alt, eller tekstformatering avsløret at dette ikke er legit.

Potensielt kan jeg spare 80% av prisen ift. å kjøpe lokalt. Hva annet enn overnevnte er farsko her rødt flagg, eller er det faktisk slik at differencen kan være så stor?

Lurer på om jeg er villig til å "brenne" 1000 kr på om mulig spare 5000 kr.

 

Link to comment
Share on other sites

Annonse

Like greit å linke nettsiden, men dette høres falskt ut. 80% rabatt nettsider er vanligvis enten nettsider som selger falske varer eller nettsider som tar pengene dine og stikker.

Det jeg ville ha gjort er å se på om resten av nettsiden virker legitim, hvis de har alt annet på fullpris men et par fjellreven produkter til 80% rabatt så kan det jo være noe de ønsker å kvitte seg med.

Men hvis alt er billig?

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Det hender jo man finner noen gode kjøp, men vanligvis blir det langt mindre lukrativt når man får lagt på mva. og fraktkostnader. Har ikke tall på hvor mange ganger jeg har irritert meg over at frakta blir dyrere enn produktet. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Send Mail til produsent hvis du er usikker. De vet ofte hvilke selgere som er legitime. Det har avklart ett par tvilstilfeller for min del.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Ja. Masse rart på den siden der: Adressen de oppgir til butikken finnes ikke i Dallas, og masse feil i koden på siden som har data fra andre sider (paul smith shop feks), under betingelser har de feks punkt om at de ikke tar imot mat og drikke i retur, hos en "butikk" som kun selger klær.. Og de åpner kl10 på morgenen på hverdager, mens de utrolig nok åpner tidligere på lørdager og søndager... Siden er registrert i China, og bruker betalt privacy tjeneste for å skjule den som har registrert den. osv osv

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy