Jump to content

meliis

Aktiv medlem
 • Posts

  55
 • Joined

 • Last visited

About meliis

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

meliis's Achievements

 1. Maten henges opp vekk fra leir fordi bjørnen ikke skal lukte den og oppsøke leiren med de farer det innebærer
 2. De gode gamle alkaline batteriene kunne jo med fordel lagres i kjøleskap (i luft-tett beholder helst) , 18650 lithium batteriene osv som de fleste batteribanker er laget med tåler lagring i kulde veldig godt også. Så selve kulden lader ikke ut batteribanken din MEN som de andre over her påpeker: Når du skal bruke batteribanken bør den ikke være for kald (eller varm) da du taper effektivitet i den kjemiske reaksjonen som skjer i batteriet når du lader det ut.
 3. [Hidden Content] Jeg har denne, og bruker den til både titankjeler, stekepanna og Trangia settet (rotet vekk originalen) Den er noen gram lettere enn Trangia sin.. Men kontrollen og sikkerheten den gir kontra div innebygde håndtak eller andre løsninger ved steking og håndtering av kokende vesker er i mine øyne verdt vekta. For å spare vekt og plass har jeg også demontert håndtaket på ei stekepanna feks, og ei gryte. Har en letherman med også men klønete å bruke sammenlignet
 4. Trikset for å unngå dette, er og koble solcelle-->batteribank-->mobil når du lader med solcelle. Da lader solcellen batteribanken mens batteribanken lader mobilen. Da unngår man ladestopp på mobil ved forbipasserende skyer/for lav ladestrøm til tlf
 5. fra meteo.no om WeatherHawk vindmålerne:
 6. Bare tull å spam dette, det er IKKE ntnu studenter.. De bruker ikke google docs men eget ntnu system ved slike undersøkelser. Hele greia er bare reklame for fatmap.. SPAM!!
 7. meliis

  Fly og ryggsekk

  Osprey selger trekk ment for dette, Osprey airporter [Hidden Content]
 8. Veien opp til Balvatnet fra Skihytta i Sulis er stengt på vinteren, kun skiløype. (finnes scooter-taxi)
 9. En review her påstår å ha veid det til 2,63kg med alt og 1,99kg uten innertelt: [Hidden Content]
 10. Summit to eat/mountain house sin pasta bolognese er det mye mat i ja Kjøpte forøvrig en del trekNeat til 39kr på xxl, ikke smakt gulasjen enda men de andre jeg kjøpte var så absolutt godkjent.
 11. Prøv å hiv det rett på glørne? Funker 100% på Biff, blir helt fantastisk!! Ha litt alufolie å la kjøttet hvile litt før servering.
 12. Jeg kjøpte herfra: [Hidden Content] Betalte 73,84$ for det lysegrå letteste ja. EDIT: med shipping ble det 94,89$ Kom ikke noe mva regning i etterkant som jeg kan huske nei, men ba heller ikke om at det skulle merkes ned verdi heller da.
 13. Brukt teltet selv noen ganger, og er veldig fornøyd hittil, og til den prisen er det uslåelig. Har den letteste versionen med grå duk. Mitt klokker inn på 1346g med plugger osv, og ground sheet veier i tillegg 246g. Luftingen er mere enn god nok, blir absolutt ikke svett inne i teltet. Var på tur med 2 stk med hver sitt hilleberg akto i strålende vær, de rømte teltet leeenge før meg mens jeg sov videre behageligt å godt på morgenen
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy