Jump to content

Soulo eller unna


can

Recommended Posts

For ein person i høyfjellet om sommaren kven av desse ville de valgt. Må kunne laga mat inne med multifuel.  S har jo fortelt til matlaging men det er lite, fungerer dette med å ta vekk litt av innerteltet for å få skikkelig plass til å laga mat i soulo? Unna er jo litt lettere men virker som om ein kan få problem med kondens.  Ingen av Dei er jo lettvektstelt men trur likevel at det er noke sånt som er det rette for meg.

Link to comment
Share on other sites

Annonse

Etter hva jeg kan se så er det ikke så stor forskjell på disse teltene. 

"Unna har ikke fortelt, men derimot godt med plass i innerteltet. Dette er ypperlig for de som liker å lage mat i teltet."

Personlig så liker jeg ikke noen form for fyring inne i teltet. Det skal veldig lite til av varme før teltduken smelter. Unna har også så lite fortelt at du må beregne å ha sekken med deg inn på "soverommet". Dette liker jeg heller ikke.

Selv har jeg et Hilleberg akto og når det gjelder gulvplass og bagasjeplass i forteltet så er ikke Akto og Soulo så veldig forskjellige. Jeg har laget mat i min Akto, men da var åpningen helt åpen. jeg lå halvveis nede i soveposen inne i teltet og primusen stod i åpningen med god avstand til teltduken.

I valget mellom Soulo og Unna så hadde nok jeg valgt Soulo, men det er nok en fordel hvis du kan gå til en butikk hvor de har disse teltene oppslått. Ofte får du deg en ""aha opplevelse" og det blir lettere å velge hvis du får se teltene live.

 

Link to comment
Share on other sites

Sjekk ut Tarptent Scarp 1 !

flott telt med 2 innganger og 2 fortelt. Du kan justere størrelsen på innerteltet ved å gjøre forteltene minde. Meeeget værstabilt skal det også være. Spesielt med de ekstra stengene montert. Og det beste, prisen er temmelig brukbar :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy