Gå til innhold

can

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  415
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om can

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Fått tak i ett par til av Husqvarna verneskoa som eg har hatt dei siste åra. Har ikkje hatt samme sko i ti år men samme modell. Har ikkje frøse noke særligt i vinter da har vore så mildt. De som seie eg skal bruka avispapir i skonå, da gjere eg allerede, elektriske solar blei prøvd av ett par kollegaer av meg men trur ikkje da var noke særligt så dei kutta da ut. Da som er tingen er store nok sko, godt lag med avispapir og tjukke ull sokkar då Helde eg varmen, tenkte og prøva og tova noken sokkar for og sjå korleis da blir. Kan ikkje bruka vanlige vernesko er nødt til og vera tiltenkt hogging med verneinnlegg i sjølve skoen, ikkje berre vernetå.
 2. Tenkte og linka til dei men finnes ikkje på Husqvarna si heimesida så har vel gått ut av sortimanget. Er til skogsarbeid og har vernetå, nødt til da til sånt arbeid. Brei lest på dei forterandes viss dei er forsvunne frå markedet. Sikkert brukt dei i 10 år eller så, dei andre til HVA var for smale så fraus skikkeligt i dei.
 3. Ja mulig du er inne på noke der, har du ei oppskrift på korleis du gjere da?
 4. Felleskjøpets ullsokkar er prøvd, er av dei bedre så langt men fryse litt i dei og dessverre. Skonå er iverfall ett nr for store ja både i lengde og bredda. Ullsolar tja har prøvd dei som da er linka til er ei stund siå men meina dei var ok når dei var nye men etter ei stund trykke ein dei flate og då isolere dei ikkje noke særligt så har mest tru på avispapir soler som ein skifte daglig. Får berre håpa at ikkje den digitale tidsalderen tar heilt øve med ein gong. Eg har prøvd soler med alu side og men synes avispapir slår dei og iverfall i sivilisasjonen når ein kan skifta soler daglig. To par sokkar kan muligens gå men eg prøve fyrst med Forsvarets ullsokker. National ullsokker tja der og har dei på beina akkurat no, raggsokkane til kaupet (Felleskjøpet) er bedre synes eg då. Eg er kanskje negativ men har prøvd litt av kvart og har litt erfaring.
 5. Hei beklaga seint svar. Trur eg prøve Forsvarets sine ullsokkar i fyrste omgang og ser om eg ikkje lika dei.
 6. Såg da på nettet i dag, sikkert ikkje enkelt og driva for seg sjølv med alle kjedene som finnes. Har ikkje vore der eg då men synest da er synd uansett, virka som da er litt trenden uansett bransje færre men større, akkurat som norske gardsbruk.
 7. Er da noken som har ett tips og komma med? Da eg meina er da som me lokalt kalla for tjukkalabba alltså tradisjonelle ullsokkar. Eg skal bruka dei fortrinnsvis på arbeid ute om vinteren. Har store nok sko og sola av avispapir nedi skonå men fryse litt på tenå allikavel. Da eg har merka at da må vera littegrann tjukkelse på labbane då isolere dei bedre. Takknemlig for tips. Kjenne ingen som spøta.
 8. Viss da blir sånn i framtida at da blir vanskeligt og få tak i parafin så går eg ned på bensinstasjonen her i vekå som kjem og hamstre ein del litra med den grønne parafinen deiras.
 9. can

  Vestviddå 2018

  Eg kom meg på tur sommaren 2018. Stod ved Valldalen. Da var i juli ein gong ca ei veka. Litt krøkkete og gå opp fra Valldalen pga var ei stengt bru til og med me videokamera på, lukta sjau mellom eigara lang vei. Uansett så gjekk eg opp til Eit vaten i nærheita av Litlos fyrste dagen, var mildest talt langt og gå. Eg holdt meg rundt om der og i grønndalen samt omkringliggende område heile veka. Fisk fekk eg fyrst når eg skjønte at eg måtte fiska i innosa i vatna då fekk eg fin Aure, ikkje så grådig store da men passelige ca 4-7 hg. Finfin tur med bra ver men trur da kunne vore tøft med dårligt ver. Må nesten opp igjen der men var långt og gå så bør trena litt meir på forhand, hadde berre med meg da mest nødvendige men skal ha med meg meir mat neste gong, blei litt lei kokt fisk utan tilbehør.
 10. Er da ingen som bruke god gammaldags primus som går på parafin på tur? Ser for meg at da er mindre som kan gå gale med ein sån
 11. Eg har ikkje lest heile tråden men er på jakt etter tørrmelk til sommaren. Kva blei egentlig konklusjonen her? Innvandrerbutikkar?
 12. Har du funne ut kin som er besta ulltrøyå av desse to no eller har da ikkje vore kaldt nok til at du har fått gått med dei noke særligt?
 13. fant

  Ble det tur til Fyresdal i sommer?

   

 14. can

  Sige sokk problem

  http://earlyretirementextreme.com/the-last-pair-of-boots-ill-ever-buy.html Detta her er jo noke for meg! Eg har bokå hans og.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.