Gå til innhold

can

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  403
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om can

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Har du funne ut kin som er besta ulltrøyå av desse to no eller har da ikkje vore kaldt nok til at du har fått gått med dei noke særligt?
 2. fant

  Ble det tur til Fyresdal i sommer?

   

 3. can

  Sige sokk problem

  http://earlyretirementextreme.com/the-last-pair-of-boots-ill-ever-buy.html Detta her er jo noke for meg! Eg har bokå hans og.
 4. can

  Sige sokk problem

  Skal posta ei tilbakemelding når eg har fått sett korleis da går, bokstavlig talt.
 5. can

  Sige sokk problem

  Ja sista eg gjorde før eg for.
 6. can

  Sige sokk problem

  Ikkje F**n om eg kjøpe nye sko da har de vel skjønt, iverfall ikkje før eg har prøvd råda eg har fått her viss ingen ting hjelpe får eg heller sjå. Ellers er eg enig med at dårlig fotøy kan ødelegga ein tur, frysing på beina er da versta synest eg men er jo sommar no då.
 7. can

  Sige sokk problem

  Ok ja skal ta da i betraktning og, lukta ikkje så mykje av ull nei.
 8. can

  Sige sokk problem

  Bomull nytta nok ikkje nei, er ein ullfantast eg men kan gå for «innblanding» og så bra tips Turlyst!
 9. can

  Sige sokk problem

  Då skal eg heller vera litt galen, men prøve å spara ca 50-60% av lønna etter skatt kvar mnd dei siste åra og då må ein gjera sånt som detta her. Men eg må kjøpa gammasja og eg mislike lika mykje som faren til Emil i lønneberget å bruka penga. Neida skal vera litt alvorlig og. Prøve å spara da gjere eg, prøve å vera minimalist og, har hivd, gitt vekk og selt ut av leiligheten og rommet mitt heima ein god del bossekker den siste tida. Føles herligt rett og slett, mykje enklare å holda reint og mindre kviefult å støvsuga. Men alt med måte begge veia både forbruk,sparing og antall eiendelar.
 10. can

  Sige sokk problem

  Ja skulle vel ha kjøpt noken som passa perfekt men like dei så godt ellers er berre da som er. Gjekk 2,5 mil med dei i går med ca 15 kg på ryggen uten andre problem en da omtalte. Hadde riktignok brukt sportstape her og der men da synest eg er ein detalj for meg. Den sete jo på i dagavis og 2 rullar for 39 på xxl. Eg like og at skoa er litegrann romslige, meina desse er 47 men hadde nok uansett kjøpt 46 i desse skonå her, så så store er dei ikkje. Var nesten ubrukte og, solane nesten ikkje slitt onda skoen. Men eg må få bukt med sigesokk problemet for sokka som sige er pyton. Får prøva tynn sokk innerst som andbefalt ellers må eg til med gammasja.
 11. can

  Sige sokk problem

  Trur du at da er da som er problemet at dei er litt store? Merka ikkje noke til da når eg går men har ekstra tjukke solar då for å fylla ut samt dempa støta mot undersida av foten, samt dei omtalte tjukkalabbene då. Mulig at eg kunne brukt ein tynnare sokk som einaste, har rett og slett ikkje tenkt på da. Ein av grunnane til tjukkalabbene er og at dei gnege litt her og der, var derfor eg fekk dei i utg. Pkt. men etter at eg fann ut akkurat kor mykje sportstape eg skulle bruka har ikkje da vore noke problem. Leverte eine inn til skomaker og i dag pga sleit ut ei hempa, er sko til 3000 detta her. Virka å vera 100% vanntette etter at eg behandla dei med hårføner og skokrem så eg må nesten beholde dei. Er og av den høge gammaldagse typen som eg meine ein fjellsko skal vera. Kom nettopp frå tur no, eg kunne gå øve ei brei men forholdsvis lav elv med desse skonå for å fiska på gromplassen, dei andre med lavare sko måtte rett å slett vera igjen på hi siå. Fisk fekk eg og, så skonå mine får du aldri
 12. can

  Sige sokk problem

  Eg er minimalist og har berre ett par sko til tur Desse har eg ikkje kjøpt, dei er litt store men man tager hvad man haver er jo lundhags.
 13. can

  Sige sokk problem

  Ja skonå er så store at da går kanskje. Prøvde å finna ut kva liner sokk er men virka som da er ein tynn inntesittande sokk. Må nesten vera ull trur eg. Heilt tynne damestrømpe kan da hjelpa mon tru? Når eg tenke meg om så lure eg på om bror min brukte noke sånt ein gong i tida.
 14. can

  Sige sokk problem

  Noken som kan hjelpa med detta problemet? Bruke lundhags fjellsko og tjukkalabber som eg har kjøpt sitte ganske godt på foten i utg. Pkt. Problemet er når eg begynne å gå, sokkene ende opp som ein rulk framme i skoen. Temmelig irriterande, hadde da vore kaldt hadde eg Frose i tillegg pga blir alt for tett framme. Eg går jo med tjukkalaber og vernesko kvar dag på jobb året rundt. Da eg gjere då er å bretta labbene ned over støvlaskaftet og snøra lissene rundt, då hindra ein siging av sokkar. Deretter drar eg buksa ned over det heile, kan jo gjera da samma no da men har ikkje lyst for både buksa og sannsynligvis sokkar blir tilgrisa og våte. Ei løysing er jo sjølvsagt gammasja utanpå derigjenn men har helst lyst til å unngå da. Då må eg inntrodusera ein ting til dei vege litt og da blir sikkert temmelig varmt. Mi erfaring er og andre problem som eg ikkje har tenkt på når eg introdusere noke nytt, men er da ikkje noke anna som nytta så må eg vel berre få tak i gammasja.
 15. can

  Lundhags gliis jacket

  Ja da er vel kanskje og ett bra alternativ. Såg på den ein gong, var temmelig lett ja.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.