Jump to content

can

Aktiv medlem
 • Posts

  602
 • Joined

 • Last visited

Reputation

128 Excellent

About can

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Eg hadde ei sånn aclima ullnettingtrøye èin gong. Det som var litt dumt var at ho tålte så lite. Måtte alltid ha kler utanpå. Huskar eg var på tur og sanka inn litt ved som eg bar i fanget, allerede då vart ho nuppete og litt slitt. Til sammenlikning så trur eg at èin tanks frå forsvaret kan svinga med beltene sine oppå ei av helsetrøyene deiras utan at det viser , men dei manglar armar, noko som er litt dumt.
 2. Kva er det du ikkje lika då? Eg har ikkje følgt heilt med i debatten.
 3. Det må bli denne her trur eg då https://www.brynje.no/super-thermo-zip-polo-shirt-w-shoulder-inlay
 4. Tenkte og kjøpa denne her https://www.brynje.no/super-thermo-polo-shirt men kva størrelse trur de er passeleg? Eg er ca 180 og ca85 kg med normal kroppsbygning.
 5. Har eit spm her. Brukar desse skoa her på arbeid https://anton.no/products/boa-vernesko-pfanner?variant=42607159214258&currency=NOK&utm_medium=product_sync&utm_source=google&utm_content=sag_organic&utm_campaign=sag_organic&gclid=EAIaIQobChMI24Do06LRgAMV9jLUAR1w2gwBEAQYAiABEgKGWfD_BwE veldig bra sko beste eg har hatt, fekk fyrste par no i januar/februar. Problemet er at dei har begynt og trekka vatn, merka det når eg trakka ned i eit blauthol her om dagen. Pga at dei gjere det skal eg få nye sko, men nokon som har ide til korleis eg skal behandla dei nye slik at eg ikkje får same problem med dei? Desse skoa her er visstnok sympatex, har ikkje vore vane med at eg må behandla skogsstøvlane på arbeid på nokon måte har berre gått i dei til eg har fått nye, tippar eg har hatt 10-15 par på litt over 16 og eit halvt år.
 6. Eg må ha mono for eg tenkte og prøva og laga meg til med boks. Fann ein litt stor i går, ca 15 cm i diameter. Er lei av og dra på stanga.
 7. Drive på og utruste meg for Hardangervidda dersom det blir ver seinare i sommar då. Tenkte på denne gøten her: https://www.skittfiske.no/stroft/134633/stroft-gtm-200m men kor tjukk synes de at gøten bør vera? At det blir nå noko særlig storfisk trur eg nå nett sånn paseleg på då, men kan jo håpa. Tyngste eg hiv uti er vel 25 eller 30 grams sluk. Så han må halda da, kan muligens gå litt ned på vekta på tyngste sluk for og unngå for tjukk gøt.
 8. Brukt litt bærbar vinsj til og dra ned vanskelige trær, fungerar veldig bra, relativt liten og lett uten motor sjølvsagt.
 9. Nokon som har vore i grønndalen dei seinare år og kan sei noko om korleis fisket er der?
 10. "koking" enkelt skjer den i koteletter og la da trekka til slippe skinn og bein. Oppi igjen i gryta med fiskekjøttet pluss litt posesuppe då får du ei bra suppa. Steiking, fileter fisken og steik filene i smør. Viss det er snøfonn, så greve du den ner der, eller i ein slags mose i myra viss du ikke har ein plast pose då. Spore, finna og Hove ete ein berre viss ein er halvdø av sult, men gir bra kraft til suppa. Men ta utor gjellene ilag med sloet, da heng isamen og seier seg sjølv.
 11. Må iverfall ha eit eller anna som beskytter mot mygg.
 12. can

  Innleggssåler?

  Denne er skikkeleg bra, beste eg har prøvd. Tilbake frå fjelltur no
 13. can

  Senorge.no

  Ser på Hardangervidda om dagen på snødjupnå, men da får da nok der oppe no. Må nå vera varmt der og, men må kanskje venta så lenge som èin månad endå.
 14. Er det vits i og ta med seg makk? Kjenner det i eine armen så for mykje slukfisking er nok ikkje bra. Tenkte ein liten dupp og liten krok og hiva ut i elvosane. Men har lite erfaring med den type fisking. Heller aldri fått noko på makk.
 15. Kjøpte eit vortex diamondback 8x42 i 2020, den er for stor til og ta med seg på tur. Ellers fornøgd men har eigentleg lite erfaring med kikkerta. Tenker no i hovedsak på ein turkikkert, den må vera ganske så liten, er jo litt på budsjett då. Trur diamondback 8x28 er litt for stor men er ikkje sikker for har ikkje hatt den i nevane. Skulle kjøpt ein leica ultravid men 9000 synes eg er alt for mykje.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy