Gå til innhold

can

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  387
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om can

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. can

  Frokost: Alternativer til havregryn?

  Trur at tørrmelk har forsvunne frå markedet dessverre, så må komma på noke lurt der.
 2. can

  Ovn til lavvo

  Viss du er långt nok ute i huttaheiti så kan du finna deg noke ved, ingen som bryr seg.
 3. can

  Ny stang og snelle

  Utan å begrunna så mykje så 7-21 og 10 fot
 4. can

  Oppbevaring av makk

  OK takk for tipset
 5. can

  Oppbevaring av makk

  Tenkte å laga meg til ei bytta med makk å ha å ta til i sommar når eg skal fiska. Bytta bør vel stå så kjølig som mulig men er det noke Anna enn jord som må oppi der og bør eg fora den på noken måte?
 6. Gløymte da igjen, da er hovedsaklig til fiske etter aure i stille vatn, tenke på fjellet, skogstereng.
 7. OK greit å veta, den er ganske nerblya men du har heilt sikkert rett for da. Har du ett konkret eksempel på kva eg heller bør gå for?
 8. can

  Dyser til primus 210

  OK takk for svar!
 9. Eg kjøpte ein sån her før helga https://www.xxl.no/milo-oves-kastedupp-30g/p/1101815_1_style kjøpte på xxl er detta brukande til fiske med makk? Har lyst til å utvida repertoaret litt, har aldri fiska med makk før. Tenkte å rigga den med ein duppstoppar eller liggnande før duppen, gøten gjennom med litt bly på så makken søkke.
 10. can

  kjelesett

  Noken som har forslag til ett egna kokekar til meg, eg var på tur i helga hadde med kobbarkjelen til te og graut. Den kan eg bruka både til bål og primus men den er litt tung, meina den vege mellom 5 og 6 hundre gram, unødvendig med noke så tungt når da ikkje er ved der allikavel. Tar litt stor plass og med helletuten. Kriteriene for den eg kjøpe er at den må kunna brukast til graut, te, middag og forhåpentligvis trekka fisk. Har berre 2 kokekar denne og ei steikepanna. Må ikkje svi seg så lett, nokenlunde lett å gjera rein, bør vel ta 1,5 liter meina den eg har no gjere da. Pris er vel ikkje så viktig sålenge den berre vara noken år og er brukande. Der eg har tenkt å bruka den er i fjelle så treng ikkje kunna brukast på bål. Skal brukast på god gammaldags messingprimus, veit ikkje om da er vesentlig men eg nevne da allikavel.
 11. can

  Disse moderne fiskesnørene...

  Jaja no har eg bestilt meg, trur da va 270 yards berkley trilene 0,23. Må ha ein ekstra rull til all storfisken eg skal dra opp i sommar
 12. can

  Disse moderne fiskesnørene...

  Noken som huska kor mykje snøre må halda i forhold til sluken/søkket? Eg meine da er 200 gonga men er ikkje sikker. Eks 18 gramx200 som blir 3,6 kg. Da Høyres litt overkill ut.
 13. Prøve å få ein sannsynlegvis lite brukt primus 210 til å brenna skikkelig, eg har ein Høvik 41 standard med optimus brenner til sammenligningsgrunnlag. Sistnevnte virka som kan smelta pol is men eg skulle hatt 210 en til å fungert skikkelig og. Da eg gjorde var skifta nytt brensel, av med dyså blåste gjennom brenner med trykkluft men da kom ikkje ut noke drit. Deretter fyrte den opp, dårligere effekt enn «pol is primusen» så ut med dyså og inn med ny dysa frå han her : https://www.tilleylampsandstoves.com/product-page/primus-stove-jet-nipple då blei effekten endå dårligere, er vel Kina vare, mulig at den fyrste dyså som sto i og var frå samme plass eg kan ha skifta før og. Skjønne liksom ikkje korfor 210 en ikkje fungere optimalt. Ser ikkje ut som den har hatt noke hardt liv. Lurt på om da er dyså/ene eg har prøvd i den som er problemet, og ei kvalitetsdysa, viss da finest noke sånt då, hadde løyst problemet. Noken som har trua på å skifta dysa at da kan hjelpa, eventuelt kor eg kan få tak i. Har jo Finn hjelmerud, men virka som han basere pensjonen sin på å selga primusdele, men viss da er da som må til så får eg kanskje krypa til korset (Finn) Sjølv om eg begynne å bli litt lei for å vera heilt ærlig. Lure på om eg berre skal få tak i ein coleman eit eller anna men dei går på bensin og er vel noke med dei og, men må ha ein i reserve i tillegg til «polis primusen»
 14. can

  Optimus 00

  For mykje, 700 pluss frakt men siå eg har kjøpt min siste primus utenom muligens ein 111 så får da gå. Eg røyke ikkje og drikke ikkje har heller ikkje gjeld å prøve å spare minst 50% av inntekta etter skatt kvar mnd sjølv om da Helde hardt noken gonga, avogtil Skeie eg ut å då gremme eg meg etterpå.
 15. can

  Optimus 00

  Her er den
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår.