Gå til innhold

can

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  429
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om can

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ja mulig da er noke meir der, viss da er kratt. Synest og huska at da var temmelig bart nede ved vatna iverfall
 2. Tar opp igjen tråden her. Kjøpte ein liten vedovn av ein hyggelig kar her på forumet. Tenkte og ta den med meg til grøndalen på vestvidda og bruka den til å laga mat på dersom mulig, for å spara vekt. Bur i telt eg då. Var der i fjor og men då brukte eg primus og såg ikkje etter om da var noke og brenna, må i tilfelle ha vore vier og muligens litt brake (einer) men er høgt her sikkkert 11-12 hindre meter over havet så da kan ikkje ha vore mykje i såfall.
 3. Ok, takk for hjelpa!
 4. Har de ein grei plass og kjøpa strofft då? Så kan eg prøva sjølv.
 5. Eg løfte dei som regel opp men så får eg aldri så store fiska som du får, er ikkje størrelsen på fisken som er problemet for min del iverfall. Er ved kontakt med gode gammle bunnulf samt i da eg foretar kastet. Eller eg løfte dei ikkje, eg drar dei berre inn på tørt land når eg tenke meg om.
 6. Kor tung sluk kan du bruka då, pleier sjølv ikkje bruka meir enn 18 gram, men brukte litt for tynn gøt før ved sjøfiske og 60 gr sluk. Er ein voldsom påkjenning på gøten akkurat i da ein hiv ut, plutselig rauk gøten i da eg kasta ut, blei bedre etter at eg gjekk litt opp på tjukkelsen.
 7. Er ikkje 0,18 litt tynt? Tenke at da går noken sluka når ein sete fast i boten.
 8. Du er sikkert flinkare til å knyta enn meg, eg synstest da var noke herk og skøyta multi og mono, fram til eg begynte og bruka ein ørliten svivel utan hempa. Berre pass på at ein ikkje drar den inn i stangringane. Egentlig har eg fått omtrent alle mine aurar nærme land så eg kunne vist berre brukt ein mono av god kvalitet. Har 2 spolar til snella mi, samt 300 m med berkley trilene 0,23 i boden. Lure på om eg kun skal bruka da på neste fjellfisketur. Då slepp eg og skøyta i svivelen samt kappa etterpå når stanga skal demonteres, eller vel må jo kappa uansett men enklare med berre mono heilt ut. Eg kan knuten for multi og eg kan uni knuten så detta er 100% latskap samt ein dose minimalisme.
 9. Var ei bra sia da der. Sikkert bra bet i fisken då når isen går. Må no få da no når da skal bli varmare
 10. Ok er Sony xdr som gjelde endå forstår eg
 11. Eg og går og tenke på ny lur til sommaren, er da skjedd noke nytt siå sist? Meina at på noken FM radio var da ei sveiv som ein brukte ein gong i tida for å laga strøm, skulle komt noke sånt for dab og.
 12. Noken som har greie på Fyresdal når isen går der? Tenkte kanskje øvre Birtedalen.
 13. Eg var i ein asiatisk butikk i Haugesund i dag og handla nettopp da, 99 kr for ein boks.
 14. Er på jakt etter nokon skikkelig gode, kjenne da litt i eit kne og litt under eine Helen. Blir stort sett brukt på arbeid men og på tur, er mann ca 90 kg så ja eg veit kva som hjelpe er ca 180 cm så er litt for tung. Om dei er dyre drite eg i som me seie eg vil berre ha noken skikkelig gode, takknemlig for hjelp!
 15. Fått tak i ett par til av Husqvarna verneskoa som eg har hatt dei siste åra. Har ikkje hatt samme sko i ti år men samme modell. Har ikkje frøse noke særligt i vinter da har vore så mildt. De som seie eg skal bruka avispapir i skonå, da gjere eg allerede, elektriske solar blei prøvd av ett par kollegaer av meg men trur ikkje da var noke særligt så dei kutta da ut. Da som er tingen er store nok sko, godt lag med avispapir og tjukke ull sokkar då Helde eg varmen, tenkte og prøva og tova noken sokkar for og sjå korleis da blir. Kan ikkje bruka vanlige vernesko er nødt til og vera tiltenkt hogging med verneinnlegg i sjølve skoen, ikkje berre vernetå.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.