Gå til innhold
 • Bli medlem

Sjimpansen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  26
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Sjimpansen

Nylige profilbesøk

539 profilvisninger
 1. Et hotelt med andre ord!
 2. Ser at rivestyrken på Unna er 12 kg og Helsport Superlight er på 10 kg. Noen som vet hvor mye dette har å si i praksis? Mulig rivestyrken er mer enn bra nok, men tror jeg ønsker mer et telt med mer solide stenger enn Helsport Superlight. Eventuelt et med mindre vindfang.
 3. Opplevde en gang at teltet "la seg" i vinden på Finnmarksvidda. Jeg satte opp fotenden mot vinden, men så snudde vinden i løpet av natten slik at vinden kom rett fra siden. Kan godt hende det tåler langt mer vind, men ønsker større marginer for å kunne sove godt. Vet ikke om Unna er bedre i vind, men antar det med tanke på størrelsen / vekten.
 4. Ja tenker at det er i prioritert rekkefølge.
 5. Hei, jeg er på jakt etter et nytt 1-personerstelt. Fra før av har jeg Helsport Fjellheimen 3 Superlight. Syns det er litt tiltak å sette opp dette teltet alene dersom det er litt vind. Vil også ta et telt som tåler mer vind enn dette. Jeg har heller ikke behov for så stor plass hvis jeg er alene på tur. Har sett på diverse 1-personerstelt. Mange er veldig små og typisk gå-sove telt. Jeg ønsker et 1-persons telt som: 1. Tåler en del vind (viktig!). 2. Er så lett som mulig. 3. Lett å sette opp alene. 4. Helst selvstående. Vurderer Hilleberg U
 6. Mye respons i tråden her folkens :) Noen som bruker kvistbrenner som alternativ nr. 2? Er jo mulig å finne litt kvister på vidda på sommeren, men har ikke tenkt over om man kan belage seg på å grave etter det vinterstid. Noen som har prøvd?
 7. Hei. Hva gjør du dersom du sitter flere dager inne på vidda vinterstid og brenneren svikter? Dersom isen er for tykk til å komme gjennom med tilgjengelig utstyr, tenker jeg at en er ganske fucked dersom det skulle skje om man ikke er forberedt. Har du med reservebrenner eller reservedeler? Tiner du snø på kropp? Eventuelt hvordan?
 8. Jeg har Fjellheimen superlight for tre personer og er veldig godt fornøyd. Det var romsligere enn forventet og har god plass i både innertelt og fortelt.
 9. Jeg har hatt flere foldesager til flere 100 kr. per stykk. Har dårlig erfaring med de fordi bladet knekker alt for lett. Jeg bruker nå en vanlig håndsag man får kjøpt i alle byggebutikker. Jeg har kjøpt størrelsen som er beregnet for barn, til 99 kr. Den har mye bredere blad enn de sammenleggbare, den tåler mye mer og er hendig i størrelsen. Anbefales.
 10. Ingen som vet hvordan forholdene er i Blefjellområdet? Skiføre og antall cm. snø?
 11. Hei! Noen som har vært på skitur på Gaustatoppen i det siste? Hvordan var føret? Er det i det hele tatt mulig å gå på ski?
 12. Valget falt på Manfrotto Compact Light tripod med en vekt på 816 g. og høyde 131 cm. Til en pris av 549 kr. virket stativet stabilt og kvaliteten kurant.
 13. Takk for gode svar! Burde da være mulig å lage et stativ av teltstenger eller liknende for kompaktkamera uten objektiv som flytter tyngdepunktet. Når jeg har kjøpt "superlight" telt til mangfoldige tusen, blir det for dumt å drasse på flere kg tungt fotostativ.
 14. Hei! Er det noen som har tips til kamerastativ til et lite kompaktkamera? Ønskede egenskaper: - Lett (!!!). - Går enkelt ned i sekken. - Ca 100-150 cm høyt. - Ikke for dyrt. - Helst føtter som ikke går så lett gjennom snøen.
 15. Arcteryx Alpha SV bib er rimelig romslig.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.