Gå til innhold

Sjimpansen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  21
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Sjimpansen

Nylige profilbesøk

408 profilvisninger
 1. Mye respons i tråden her folkens :) Noen som bruker kvistbrenner som alternativ nr. 2? Er jo mulig å finne litt kvister på vidda på sommeren, men har ikke tenkt over om man kan belage seg på å grave etter det vinterstid. Noen som har prøvd?
 2. Hei. Hva gjør du dersom du sitter flere dager inne på vidda vinterstid og brenneren svikter? Dersom isen er for tykk til å komme gjennom med tilgjengelig utstyr, tenker jeg at en er ganske fucked dersom det skulle skje om man ikke er forberedt. Har du med reservebrenner eller reservedeler? Tiner du snø på kropp? Eventuelt hvordan?
 3. Jeg har Fjellheimen superlight for tre personer og er veldig godt fornøyd. Det var romsligere enn forventet og har god plass i både innertelt og fortelt.
 4. Jeg har hatt flere foldesager til flere 100 kr. per stykk. Har dårlig erfaring med de fordi bladet knekker alt for lett. Jeg bruker nå en vanlig håndsag man får kjøpt i alle byggebutikker. Jeg har kjøpt størrelsen som er beregnet for barn, til 99 kr. Den har mye bredere blad enn de sammenleggbare, den tåler mye mer og er hendig i størrelsen. Anbefales.
 5. Ingen som vet hvordan forholdene er i Blefjellområdet? Skiføre og antall cm. snø?
 6. Hei! Noen som har vært på skitur på Gaustatoppen i det siste? Hvordan var føret? Er det i det hele tatt mulig å gå på ski?
 7. Valget falt på Manfrotto Compact Light tripod med en vekt på 816 g. og høyde 131 cm. Til en pris av 549 kr. virket stativet stabilt og kvaliteten kurant.
 8. Takk for gode svar! Burde da være mulig å lage et stativ av teltstenger eller liknende for kompaktkamera uten objektiv som flytter tyngdepunktet. Når jeg har kjøpt "superlight" telt til mangfoldige tusen, blir det for dumt å drasse på flere kg tungt fotostativ.
 9. Hei! Er det noen som har tips til kamerastativ til et lite kompaktkamera? Ønskede egenskaper: - Lett (!!!). - Går enkelt ned i sekken. - Ca 100-150 cm høyt. - Ikke for dyrt. - Helst føtter som ikke går så lett gjennom snøen.
 10. Arcteryx Alpha SV bib er rimelig romslig.
 11. Takk for gode forslag Ser ut til at jeg lander på Nitecore LA10.
 12. Noen som har forslag til en dugende teltlampe? Ønskede spesifikasjoner: - Må kunne henges i tørkehylla. - Gir godt leselys. - Lysstrålen må ikke være konsentrert, men må lyse gjevnt utover hele teltet. - Liten og lett. - Lang batteritid.
 13. Pro-jakken er på tilbud i strl. M og L til drøyt 4000 i outleten.
 14. Har ikke bestemt meg for hvilken rute jeg eventuelt velger, men vurderer å ta utgangspunkt i følgende rute som går fra Finse - Krækkja - (Stigstuv) - Sandhaug - Litlos - Hellevassbu - Haukeliseter. https://www.ut.no/tur/2.7164/ Her er det lagt opp til å gå over flere vann, noe jeg regner med at jeg ikke kan gjøre. Derfor må jeg finne alternative ruter noen steder. Hvis det ikke går og forholdene blir uoverkommelige er det vel ingen skam å snu heller. Med nok mat og fuel skal jeg vel alltids klare meg. Tar gjerne imot forslag til andre ruter som er bedre på denne tiden av året.
 15. Vurderer å gå over hardangervidda med ski og pulk ca. 10. desember dersom det er nok snø. Er det noen som vet om dette kan la seg gjennomføre? Hva man kan forvente når det kommer til snødybde så tidlig på vinteren?
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.