Gå til innhold

Raines

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  60
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Raines

Nylige profilbesøk

500 profilvisninger
 1. Raines

  Helsport Reinsfjell 2 eller Expeed Carina 2?

  joda,ser den. Finnes også smalere liggeunderlag fra exped. 52 cm bred. Men som sagt over, var det en fin omtale du har om teltet.:)
 2. Raines

  Helsport Reinsfjell 2 eller Expeed Carina 2?

  Jeg vil heller fortsette å bruke Reinsfjell foran dette,liker ikke at stangen ikke går helt ned til bakken.samt liker jeg at ytterteltet settes opp først. Ellers ser dette teltet fint ut,bra bredde inne,to fortelt er bra.
 3. Raines

  Erfaringer Helsport Reinsfjell (IKKE superlight)

  Hei. Jeg har begge disse teltene, mitt inntrykk er at Reinsfjell 2 virker mer solid. Pluggene som er med Reinsfjell SL er rett og slett for tynne. Må stadig dytte de på plass igjen. Syntes også det var lettere å få duken stram på Reinsfjell 2,luftingen syntes jeg var bra,men det skal sies at var masse vind hele perioden jeg brukte Reinsfjell 2 i sommer, samt regn. Bare bunnduken på Reinsfjell SL er et argument for å velge Reinsfjell 2 istedet,den veldig glatt og barnåler og slikt lager fort hull.
 4. Dette var interessant,jeg har også et superlight telt, venter i spenning på hva butikken og Helsport har å si til dette med bunnduken.
 5. Raines

  Nyhet: Helsport Reinsfjell Superlight - 2kg dometent

  Se hva jeg fant på http://www.scandinavianoutdoorgroup.com. fjellheimen uten camp. Reinsfjell 2 xtrem finnes også der.
 6. Raines

  Footprint til telt

  Jeg bruker heller ikke footprint, men på utvalgte turer tar jeg med et ekstra liggeunderlag(av billigste type) å legger det under bunnduken og drar det fram i ytterteltet ved behov, så har jeg en tørr plass å sette bena o.l
 7. Raines

  Storsylen 2+ X-strem vs. Jannu

  Takk for tips. Blir nok Storsylen på meg,liker høyden på Storsylen samt større fortelt. Jannu utelukker seg selv på prisen,da jeg kan få Storsylen 4500kr.
 8. Raines

  Storsylen 2+ X-strem vs. Jannu

  Hei - Samme sak her, tar også imot forslag her. Har ikke bestemt meg for telt enda,men heller foreløpig mest mot Storsylen.
 9. Raines

  Båttjönhytta

  Var ganske mye vann i elva den gangen,kom meg greit over.
 10. Raines

  Båttjönhytta

  Takk for hjelpen Lastet opp 3 bilder fra Ranserdalen.
 11. Raines

  Båttjönhytta

  Det var denne lille hytta på siden av samehytta. Hytta manglet dør og det var isolasjonspakker inni den. gamlehytta lå på baksiden. Har bilde av hytta,men hvordan laster jeg opp bilde? Kan også føye til at brua like ved har rast sammen.
 12. Raines

  Båttjönhytta

  Hei.Var innom Ranserbua i august,da var den under restaurering,var bygd ny fra grunnen av. Bør vel være ferdig nå. Har ikke vært innom Båttjønnhytta,men har hørt at den er i dårlig forfatning.
 13. Raines

  Helsport Austfonna sovepose

  Takk for svar. Da er soveposen bestilt,håper den funker bra på snaufjellet.
 14. Raines

  Helsport Austfonna sovepose

  Hei Fjellfolk:) Skal kjøpe meg en ny sovepose ,som skal brukes vår sommer og høst.Primært på snaufjellet. Er det noen som erfaring med Helsport austfonna,som kan fortelle litt om den. Synes vekten ikke er så ille og det er lite pakkvolum. Svar mottas med Takk:)
 15. Raines

  Sikkerhet på tur......våpen?

  +1 Fjellgeitå, det er vel vesentlig stor forskjell på kano og pistol. nabo-tvister.....
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.