Gå til innhold
 • Bli medlem

Raines

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  66
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Raines

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Skage i Namdalen

Nylige profilbesøk

854 profilvisninger
 1. Jeg kommer vel til å bruke soulo når jeg drar på alene.spare litt vekt.
 2. Jaggu kom det et soulo(rød) i posten også.
 3. Helsport ringstind sl2 Hilleberg allak 2 Hilleberg soulo
 4. Takk for tilbakemelding. Ser ut som det blir Allak på meg sammen med en tarp 5. Blir spennende å teste ut. Regner med det er mindre blafring i teltet her kontra Ringstind.
 5. Er ca 170cm, tipper det vil bli grei plass. Så med en sekk på 85L vil det da bli ganske bra med plass? Skal kombinere med tarp 5.
 6. Hei- vurderer sterkt å ta spranget fra helsport Ringstind 2 til Hilleberg soulo. Er det noen som har erfaring med disse teltene? Lurer på hvordan plassen i Soulo er i forhold til ringstind? Liggeplassen blir vel mindre, men hva med forteltet? Ser også litt på Allak, men det blir vel litt tyngre.
 7. joda,ser den. Finnes også smalere liggeunderlag fra exped. 52 cm bred. Men som sagt over, var det en fin omtale du har om teltet.:)
 8. Jeg vil heller fortsette å bruke Reinsfjell foran dette,liker ikke at stangen ikke går helt ned til bakken.samt liker jeg at ytterteltet settes opp først. Ellers ser dette teltet fint ut,bra bredde inne,to fortelt er bra.
 9. Hei. Jeg har begge disse teltene, mitt inntrykk er at Reinsfjell 2 virker mer solid. Pluggene som er med Reinsfjell SL er rett og slett for tynne. Må stadig dytte de på plass igjen. Syntes også det var lettere å få duken stram på Reinsfjell 2,luftingen syntes jeg var bra,men det skal sies at var masse vind hele perioden jeg brukte Reinsfjell 2 i sommer, samt regn. Bare bunnduken på Reinsfjell SL er et argument for å velge Reinsfjell 2 istedet,den veldig glatt og barnåler og slikt lager fort hull.
 10. Dette var interessant,jeg har også et superlight telt, venter i spenning på hva butikken og Helsport har å si til dette med bunnduken.
 11. Se hva jeg fant på [Hidden Content]. fjellheimen uten camp. Reinsfjell 2 xtrem finnes også der.
 12. Jeg bruker heller ikke footprint, men på utvalgte turer tar jeg med et ekstra liggeunderlag(av billigste type) å legger det under bunnduken og drar det fram i ytterteltet ved behov, så har jeg en tørr plass å sette bena o.l
 13. Takk for tips. Blir nok Storsylen på meg,liker høyden på Storsylen samt større fortelt. Jannu utelukker seg selv på prisen,da jeg kan få Storsylen 4500kr.
 14. Hei - Samme sak her, tar også imot forslag her. Har ikke bestemt meg for telt enda,men heller foreløpig mest mot Storsylen.
 15. Var ganske mye vann i elva den gangen,kom meg greit over.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.