Jump to content

murmeldyret

Aktiv medlem
 • Posts

  10
 • Joined

About murmeldyret

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

murmeldyret's Achievements

 1. Å, takk! Da kan det kanskje bli litt kjølig selv om sommeren, men jeg tror jeg skal ta sjansen og prøve allikevel. Tusen takk!
 2. Godt poeng! Haha, ja huff. Men jeg skal uansett bare bruke den om sommeren, så tenker det går greit.
 3. Er det noen som har erfaring med dette liggeunderlaget? Lurer litt på størrelsen. Det er oppgitt som Ø11 x 58 cm, men på videoen ser det mye mindre ut. Noen som vet hva som stemmer?
 4. Takk for svar! Selv om det ikke var det svaret jeg hadde håpet på ...
 5. Har lyst på en telttur i helgen, men ikke hvis det er mye hjortelusflue i skogen. Sikter meg inn på Østmarka eller Sørmarka - noen som vet om disse krabatene har dukket opp der i år?
 6. Ja, det er nok lurt å dra i butikk og prøve. Burde spesifisert i første posten at jeg lurer på om det er en dårlig ide generelt. F.eks. bør ikke voksne bruke løpesko beregnet for barn selv om de er i riktig størrelse, fordi barne og voksenmodeller er forskjellige mht bl.a demping, så jeg lurer på om noe liknende gjelder for sekker?
 7. Jeg har sett meg om på internett etter en ny dagstur sekk på ca. 40 l. Jeg har funnet en sekk som egentlig er beregnet for juniorer (bergans birkebeiner 40 l), med bære system som passer opp til 175 cm, jeg er 170. Er det forskjell på sekker beregnet for junior og voksen utover rygglengde de er beregnet for? Er det bedre å gå for en sekk beregnet for voksne? Er de f.eks. mer robuste? På forhånd takk for hjelp
 8. Tusen takk for gode råd, turen ble vellykket og maten holdt seg! Å bruke vannet som kjøleskap har jeg aldri tenkt på, det funket perfekt.
 9. Hei! jeg skal på telttur om et par dager og det er fremdeles meget stor skogbrannfare dit jeg skal. Jeg er nybegynner i friluftsliv og har noen spørsmål jeg håper dere her inne kan hjelpe meg med! (jeg har søkt litt rundt på forumet og Internett generelt uten å finne svar) 1. Jeg skal selvfølgelig ikke tenne bål, og antar at stormkjøkken også er uaktuelt når det er tørt i skogen. Har dere tips til hva jeg kan gjøre med mat for en tur (to overnattinger) når alle kokemuligheter er uaktuelt? 2. Er det "trygt" å dra på telttur i skog med skogbrannfare i det hele tatt eller kan jeg risikere å havne i en skogbrann? På forhånd takk!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy