Jump to content
IGNORED

Fiske i femundsmarka


The fishman
 Share

Recommended Posts

Regner med røa burde duge! Vi var for to år siden med kano i andre enden av vannet! Ble to dager før vi fraktet kanoene til isteren og fisket der i 3 dager! Ble ikke stort mer enn en harr og to små ørreter! ( forruten flere titalls gjedder og abbor!)

En del av de som fisket der dorget/ trollet dypt! Og ei lita jente som var heldig med en spinner fikk en fin ørret!

Sikkert mangen her inne som har kompetanse til å go konkretråd:) og hvos ikke får du prøve www.fiskersiden.no ;)

God tur, og skitt fiske:)

Link to comment
Share on other sites

Guest gammeltbrukernavn111

Generelt ikke området man drar til for godt fiske, men Røa fra Femunden og inn mot Røvollen skal visst være ålreit.

Link to comment
Share on other sites

Tidsrommet du vil dra inn å fiske er ganske bra antar jeg. Har hatt noen turer inn dit tidligere på sommeren. Man bør ikke basere turen på fiskemiddager, da kan man fort legge seg sulten. Fisken hopper ikke på land av seg selv. Man skal ha litt flaks med forholdene også. Røvollfjellet og vannene oppover Røa er gode områder generelt sett. Nord for Røa biter også hvitfisken oftere. Ta en titt på disse turene her fra sist sommer, dog litt tidligere enn hva du har tenkt:

 

Hidden Content

 

Hidden Content

 

Hidden Content

 

:)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Similar Content

  • By Nikke
   4 episode er ute nå. Endelig når vi elva, men før det svinger vi innom et pent røyevann.
  • By Nikke
   Da er sommerens eventyr historie og hverdagen i ferd med å innhente en stakkars som helst skulle ha strekt sommeren litt til. Første tur var på tre uker og ble tilbrakt i øst Finnmark. Siste uka var jeg tilbake i vakre Nordreisa. Har så smått begynt å legge ut noen minner på Instagram, og som før deler jeg her etter hvert som man får oversikt over bilder og video materiale.
   Tre ukers turen tar litt lengre tid å «fordøye». Kort oppsummert var det fantastisk å dele en langtur med min sønn på 24år. Etter ei drøy uke møtte vi og tilbrakte ei lita uke med bestekompis og medeier av 60degrees. Underveis stiftet vi bekjentskap med utrolig hyggelige og hjelpsomme folk! Utover det så var det varmt og godt vær, dårlig fiske, utfordringer, fantastisk natur og som vanlig et møte med de fleste insektene vidda har å by på.
   Nordreisa har blitt fast stoppested gjennom flere år, gjerne etter en lengre tur i nord. Der oppholder jeg meg hos en god gammel venn og hans familie. Gjestfriheten er forbi ord! Som regel blir oppholdet et normaliseringsprosjekt der kropp og sjel igjen skal synkronisere seg med samfunnets puls. Likevel finner vi tid, mellom sosialisering, god mat og drikke, til flotte dagsturer og noen dager til fjells i dette eldorado av natur. Bildene og videoene er fra dette oppholdet.
    

   Turen inn.mp4 Turen ut.mp4
  • By Sridd
   Hei
   Tenker meg en tur på Lifjell neste uke for å fiske. Satser på vestsida da det virker som det er mindre folksomt og litt mer ''urørte'' vann. Har ikke fisket der før, men har hørt at noen vann på vestsida kan holde fin ørret. Hvis noen vil tipse om bra vann hadde det vært hyggelig. Jeg kan også rapportere etter turen om fangsten hvis det er ønskelig:) fisker gjerne i mindre vann og de som ligger litt i utkanten og lengst fra stier, syns det er mest spennende, så kommer til å prøve det på denne turen også. Tips om ang (mark, sluk, flue) tas også gledelig i mot:)
   Er student i Bø hvis noen lurte.
  • By Nikke
   Etter mange år med fiske og noen pene størrelser i håven, så går jeg inn i sesongene med litt sånn, ja ja, det skjer aldri igjen. 
   Men så fort turen nærmer seg, eller når man tar første kastet, ja da slår den gamle fiskefeberen til. Til tider så ille at jeg gjør rocky misstakes, blir skjelven og kokt i topplokket. 
   Hva er det med den fiskefeberen, og hvordan har dere det? 

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy