Gå til innhold
  • Bli medlem

Vidole

Aktiv medlem
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

7 Neutral

Om Vidole

  • Bursdag 04. nov. 1974

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Jakt - Fiske - Friluftsliv
  • Sted
    Stordal

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Hei. Har tenkt en rundtur i Femundsmarka i august. Noen som kan bekrefte at tiltenkt rute er fornuftig i forhold til retningen vi tenker å padle, eller bør vi snu ruta? Det blir nok ikke så mange overnattinger som det er skissert foreløpig, men har 7 dager tilgjengelig. Noen som er kjent og som kan si noe om ruta bør kortes ned.. Er i god fysisk form, både styrke og kondisjon, men har liten erfaring med Packraft. (den blå linja er alternativ rute om været er dårlig, da padler vi ikke på Femunden).
  2. Jeg hadde først en åre på 220 cm, men byttet til Control 4-delt padleåre 240 cm (fordi den var lett og rimelig). Får nå mye mindre vann inn i packraften fra åren, og er veldig fornøyd med den 😊 https://www.fjellsport.no/merker/control/control-4-delt-alu-are-solv-240cm?channable=01384b6964003136322d31343336db&variantId=162-1436&gad_source=1&gclid=CjwKCAiAuNGuBhAkEiwAGId4atElByjvWmz2iWm5Khs-_s5Z-BtGuigMWE918Uo5IcgH5UKGyk9POxoCWf8QAvD_BwE
  3. Hei. Gammel tråd ser jeg, men fikk poppet på feste for pulkdrag i dag, og laget stroppefester etter anvisning funnet på nettet. Håper festene holder og gir en bedre opplevelse enn tida jeg har brukt taudrag.. For min del fungerte ikke taudrag, fikk for liten kontroll på pulken. Gleder meg til å teste i vinter 😃
  4. Jeg endte opp med Osprey Xenith 105, og er kjempefornøyd!
  5. Hei. Vi er noen kompiser som tenker å padle Atnaelva, som en rolig sosial start på årets kano- og Packraft sesong Men, er det noen her som vet om det er mulig å padle der 4-6 juni med tanke på snø- og vannføring? Jeg aner ikke hvordan det ser ut i Rondane i disse dager... Her på Sunnmøre er det fortsatt mye snø i fjellet.
  6. Har bunnduk ja. Går nok å få ordnet innerduk også, men spørs om det da er like greit å kjøpe ny komplett. Lurte mest på om det frarådes å vintercampe uten innerduk pga kondens?
  7. Hei. Ser dette er en gammel tråd, men like fullt nyttig for meg. Har Helsport Dividal 8-10 Lavvo og har lyst å prøve vintercamp med den (ved- og pizzaovn), men frykter kondens siden det ikke er innerduk på denne varianten. Bør jeg droppe det?
  8. Jeg har hatt en Bergans Alpinist 130 ltr (for øvrig kun hatt Bergans i alle størrelser) i ca. 10 år, men ryggen liker ikke å bære så tungt lengre, og jeg har derfor (med stor sorg) solgt sekken, noe jeg tror jeg kommer til å angre på... Må derfor kjøpe en mindre sekk som tvinger meg til å legge igjen alt som er "kjekt å ha" på tur, og pakke smartere. Sekken trenger derfor ikke å tåle mer enn 25 kg. Jeg har kommet frem til 3 alternativer, men sliter veldig med å velge... Jeg har noe lett og solid utstyr (sovepose, telt, kokeutstyr) men er definitivt ingen gramjeger.... Mer komfort Setter stor pris på om noen av dere har erfaringer med disse sekkene, og ikke minst størrelsen; holder dette til weekend evt. ukestur i fjellet?? https://www.fjellsport.no/osprey-xenith-105-tektite-grey.html?refSrc=76782&nosto=nosto-page-category1-loyal https://www.fjellsport.no/produkter/turutstyr/ryggsekker-bager/vandresekker/osprey-aether-ag-85-adriondack-green.html https://www.hektapatur.no/ryggsekk/tursekk/langtursekker/gregory-baltoro-85-5780 (88 ltr ved str L)
  9. Jeg kjøpte Warmpeace Viking 600 til min samboer i fjor sommer - som fryser lett - og hun er meget godt fornøyd. Jeg har nå en slik selv også.. Kan anbefales på et varmeste! Når det gjelder underlag så kjøpte jeg Exped SynMat Hyperlite som skal holde til -6 grader (R 3,3) Det er godt nok for mitt bruk, men om du skal vintercampe så holder jeg med "Prebb" i at du bør gå for en høyere R-verdi. Er av den oppfatning at å legge penger i fjellsko, ryggsekk, sovepose og liggeunderlag er en langsiktig og god investering (comfort og turglede), så kan du spare/kjøpe brukt annet utstyr.
  10. Hei. Noen som har erfaring med denne soveposen (?) - tenkte å kjøpe til en av mine jenter. Har kjøpt Warmpeace 600 til min samboer, og hun er superfornøyd! Men jeg synes det blir for dyrt til barna foreløpig.... Takker for alle tilbakemeldinger. http://www.lightinthebox.com/no/pusteevne-vindtett-hold-varm-komprimering-cold-weather-sovepose-i-dukke-ned-polyester-taffeta-groenn-kongeblaa_p3125759.html?category_id=375&prm=1.2.1.1
  11. Hei. Kjøpte du denne ovnen i sin tid? Spent på bruker erfaringer - ref. mitt innlegg i denne tråden nå.
  12. Hei Ser ut som du har varianten Box Stove.. samme som jeg har lyst på! https://store.kifaru.net/stoves-c21.aspx Vil den fungere i Helsport 8-10 Lavvo med høyde 3 meter, og hvordan har du løst at piperøret går ut gjennom topphatten uten at det kommer i berøring med teltduken? Har du bilde som viser dette, eller noen gode tips så er jeg klar for å bestille ovn Takk for svar.
  13. Hei. Har denne (min heter Dividal og er uten innertelt, ellers er den lik: https://www.xxl.no/helsport-varanger-camp-8-10-ytterduk+stang-lavvo/p/1061152_1_style og er veldig fornøyd. Camp åpningen er gull verdt med 3 barn på tur. Gir større romfølelse og plass.
  14. Takk for tips ☺ Har sendt PM på den ovnen.
  15. Hei, har du erfaring med WiFi Stove? http://www.titaniumgoat.com/stove-WiFi.html Jeg skal ha med Lavvo`en (8-10 pers.) på kortere fiske -og fjellturer med samober og 3 barn, og ser at en Lavvo brenner ikke er helt ideell mtp varme og tørking av klé (mye røyk). Ønsker derfor å kjøpe en veldig lett lavvo ovn.. Har du bestilt en slik fra utlandet (sikkerhet ved betaling, levering, toll etc..?) og fått testet den i en Lavvo?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.