Gå til innhold

Vidole

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Vidole

 • Bursdag 04. nov. 1974

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Jakt - Fiske - Friluftsliv
 • Sted
  Stordal

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg kjøpte Warmpeace Viking 600 til min samboer i fjor sommer - som fryser lett - og hun er meget godt fornøyd. Jeg har nå en slik selv også.. Kan anbefales på et varmeste! Når det gjelder underlag så kjøpte jeg Exped SynMat Hyperlite som skal holde til -6 grader (R 3,3) Det er godt nok for mitt bruk, men om du skal vintercampe så holder jeg med "Prebb" i at du bør gå for en høyere R-verdi. Er av den oppfatning at å legge penger i fjellsko, ryggsekk, sovepose og liggeunderlag er en langsiktig og god investering (comfort og turglede), så kan du spare/kjøpe brukt annet utstyr.
 2. Hei. Noen som har erfaring med denne soveposen (?) - tenkte å kjøpe til en av mine jenter. Har kjøpt Warmpeace 600 til min samboer, og hun er superfornøyd! Men jeg synes det blir for dyrt til barna foreløpig.... Takker for alle tilbakemeldinger. http://www.lightinthebox.com/no/pusteevne-vindtett-hold-varm-komprimering-cold-weather-sovepose-i-dukke-ned-polyester-taffeta-groenn-kongeblaa_p3125759.html?category_id=375&prm=1.2.1.1
 3. Hei. Kjøpte du denne ovnen i sin tid? Spent på bruker erfaringer - ref. mitt innlegg i denne tråden nå.
 4. Hei Ser ut som du har varianten Box Stove.. samme som jeg har lyst på! https://store.kifaru.net/stoves-c21.aspx Vil den fungere i Helsport 8-10 Lavvo med høyde 3 meter, og hvordan har du løst at piperøret går ut gjennom topphatten uten at det kommer i berøring med teltduken? Har du bilde som viser dette, eller noen gode tips så er jeg klar for å bestille ovn Takk for svar.
 5. Hei. Har denne (min heter Dividal og er uten innertelt, ellers er den lik: https://www.xxl.no/helsport-varanger-camp-8-10-ytterduk+stang-lavvo/p/1061152_1_style og er veldig fornøyd. Camp åpningen er gull verdt med 3 barn på tur. Gir større romfølelse og plass.
 6. Takk for tips ☺ Har sendt PM på den ovnen.
 7. Hei, har du erfaring med WiFi Stove? http://www.titaniumgoat.com/stove-WiFi.html Jeg skal ha med Lavvo`en (8-10 pers.) på kortere fiske -og fjellturer med samober og 3 barn, og ser at en Lavvo brenner ikke er helt ideell mtp varme og tørking av klé (mye røyk). Ønsker derfor å kjøpe en veldig lett lavvo ovn.. Har du bestilt en slik fra utlandet (sikkerhet ved betaling, levering, toll etc..?) og fått testet den i en Lavvo?
 8. Ble nettopp medlem, og måtte lese hele innlegget.. Veldig enig i det meste, men haller nok til at utstyrshysteriet er mer travelt enn at noen vil pakke lett. Selv trives jeg best med 25-30 kg på ryggen med min 130 ltr sekk, for da vet jeg at jeg skal på tur, og kjenner at uten pc, mobildekning så slipper stresset taket med en gang! Rikelig mat og god drikke er alltid med i sekken. Halve turen er jo bål og kaffe c",) Har funnet mange gode råd og tips i forumet allerede - kjekt å kunne hente tips fra andre som er mer erfarne enn seg selv.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.