Gå til innhold

André Pedersen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  88
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om André Pedersen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei, ja det er jo dette som er interessant, det jeg lette etter da, når jeg søkte var spørsmål om hva folk ønsker å se av dokumentarer av turer. noen er lei "Monsen" metoden, andre vil bare se natur, noen er dritt lei wideshots av natur og noen vil kun se 5 min filmer, andre vil se lengre filmer. det er plass til alle, og alle har nok sitt publikum Jeg er nok typen som ønsker å fortelle en historie med filmen, en start, hoved del og en avslutning, så da noen B-roll klipp innimellom så kan det bli riktig så bra har du en link til dine videoer @Fjellfilmeren?
 2. Kanskje noe av resultatet er fra "turjenter" som gikk på tv?
 3. Jeg søkte etter noe i fjellforum, og fant det jeg lette etter i denne tråden som TB startet, så for meg, gjør det ikke noe om denne er 5 år gammel. Derfor spurte jeg hvorfor det var relevant å nevne dette for meg. Jeg har heller ikke svart TB direkte på noe, men som jeg skriver så ville jeg bare kommentere disse to videoklippene (som jo er veldig bra) grunnen til at jeg gjorde det er fordi jeg ser det er mange gamle poster som får svar flere år etter, spesielt dette med foto og video, der er det mange gamle tips man kan bruke, og folk er flinke i dag med å dokumentere. Spørsmålene som Tb stiller syntes jeg er fine og relevante, joda hun blåser nok i min kommentar siden hun spurte om noe for flere år siden, men uansett er svaret søkbart og kanskje noen finner det nyttig en gang, sånn som jeg fant denne tråden nyttig.
 4. Jeg vet og jeg fant det jeg lette etter så vet ikke hvor du vil med kommentaren om at dette er en gammel tråd, jeg syntes temaet er veldig relevant
 5. Hei, Ville bare legge til en kommentar her, Jo disse to filmsnuttene er veldig bra. Men eksepelvis i den siste her, så er det jo en fotograf som er der for.å dokumentere, hans eneste jobb er å skaffe de perfekte klippene og sy dette sammen til en bra video. Tonje her skal dokumentere seg selv og turene hun er på, det er mange som gjør det nå, jeg er også en av de. I mine tilfeller så er jeg på tur for turen sin del, for eventyret og for at barna og vi skal ha en flott tur. Samtidig så vil vi vise andre hvordan vi har det på tur, da blir det jo til at turen er i fokus, så filmer man så godt man kan. Det vil være enkelte detaljer som ikke blir som de kunne blitt om man bare hadde hatt fokus på filmingen. Det jeg syntes er bra med de som deler turvideoer er at de er fra områder jeg f.eks kunne tenkte meg å dra til selv, så da får jeg se litt hvordan det er og evt. høre litt tips. Det er mange som stiller ulike spørsmål om utstyr osv, som kan besvares i en video, det er moro. Jeg er over hode ingen proff fotograf selv, men jeg syntes nå det er moro å filme, mest for at familien skal ha noe til senere, men veldig mange syntes det er artig å se disse turfilmene til egen inspirasjon. Stå på alle som bidrar!
 6. Jeg har god erfaring med paksekker fra Fjellreven og Sea to summit. Fjellreven, en 70 liter bruker jeg til klær og ting på vinterstid pakket ned i en større pulkbag, så langt har jeg faktisk bare brukt en stor 380 liters Ally bag, solid som bare det, men den har jo åpning i den ene enden bare. der har jeg stappet også soveposer inn, så den fungerte egentlig både som en Bedding og pakksekk. men nå har jeg fått en pitaraq, så får vi se hvordan det blir. Oppi den igjen vil jeg jo da ha mindre pakksekker, blant annet 2stk 70 liter fjellreven, disse er vanntette og veldig tykke.
 7. Da har dere noe å se frem til Takk for hyggelig tilbakemelding.
 8. Men saken er at vi ikke gikk langt for å komme unna folk vi gikk bare ikke der hvor alle de andre antakeligvis var. Høyeste toppen vi var over var på 540moh, og ellers var det et par på 200moh for å komme seg over på nordsiden til et par strender, mange fine stier og turmuligheter for de som ikke ønsker å gå så høyt eller langt
 9. Hei, Vi er en familie som akkurat var 14. dager i Lofoten (se bilder på instagram: @fjellmann77) Vi lese oss opp mye og leste om avføring, turistbusser, mange folk, osv. Men fasiten vår er en helt annen, du kan se av bildene våre at vi var mye alene på tur, vi brukte appen ut.no, der står det merket turløyper (mange fine med utgangspunkt fra Moskenes) vi var på et par topper, samt gikk over til flere strender. Vi tok den ene dagen en båt fra Reine, veldig mange hoppet av på første stopp, men vi gikk av på stopp nr 2. sammen med EN annen person, vi hadde en knallfin dag. telte kan man gjøre mange steder langs de ulike fjellstiene ikke noe problem. vi var i Lofoten fra 15-29 juli, vi var over hode ikke plaget av turister. du får se på bildene og dømme selv vi var nå kjempefornøyd!
 10. Her er jeg veldig enig med deg! og det er jo fint at det finnes ulike ønsker der ute, var det jeg ville sjekke litt, samtidig så er det artig å lese tilbakemeldingene jeg får her, vs tilbakemeldinger på facebook grupper og instagram. DET er jo to ulike verdner, det gjelder også spørsmål rundt utstyr og tur generelt, har inntrykk av at folk på fjellforum er litt eldre og mer erfarende folk enn de som er på instagram og facebook forum.
 11. Ja de episodene av Uteliv (veldig bra podcast) hvor de snakker om formidling av turopplevelser er bra! denne du refererer tilsynets jeg var spennende fordi da fikk vi høre litt hvordan deltakerne skulle forberede seg til "helt alene" opptakene, men 3 ulike utsnitt når man henter ved, fyrer bål osv. det er jo detaljer som gjør videoene artigere å se på.
 12. Fantastisk bra! ja, B-roll er viktig stemningsbilder også videre. jeg vet at man kan slippe mye Pm's og epost/kommentarer om man f.eks i videoen kan si litt om bekledning eller utstyr og da må man ikke glemme å fortelle hvorfor, "skoene jeg går med nå er sånn og sånn, og veldig fornøyd" helst dersom det passer seg i filmen, jeg har fått en del spørsmål i ettertid, både "hva fikk du fisken på" "hvorfor har du så mye i lommene" ja mye rart, men spent på dine filmer for du virker å ha en bra tilnærming til dette med å lage videoer, har du en egen kanal?
 13. Enig, Hvordan er det og hva kan man gjøre og hvordan, akkurat der man er på tur
 14. Han har flotte videoer. Han har jo en litt egen kategori også da, bushcraft har jo veldig fokus i filmene hans og han har valgt en egen linje der, veldig bra syntes jeg. en av flere typer kategori filmer. veldig bra klipping! fin flyt i filmene. bra med folk som lager andre typer video også.
 15. Joda, men nå må vi kke glemme at veldig mange liker episodene til Lars Monsen og Jens Kvernmo for og ta to av de som fikk noe ut av å levere en pose med digitalmedia til NRK og de filmer seg selv både når de smiler og drikker kaffe og når de går og puster og peser, MEN man skal ikke bli servert for mange sekunder før man må videre i filmen så enig i at man ikke skal gå og legge ut om hvor tungt og slitsomt det er i for store mengder av gangen Enig, veldig mange bra innspill her og det gir inspirasjon når man skal lage neste video med litt tanke på at man kan gjøre den mere seer vennlig basert på ønsker og meninger, så jeg er veldig takknemmelig for tilbakemeldinger Lets make villmarksfilmer great again.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.