Gå til innhold

André Pedersen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  109
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om André Pedersen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Da Har jeg gått på ulikt føre på Blefjell forrige helg, Feller under bindingen, 25cm fungerte som bare det! bedre glid enn med langfell, men jeg tok den av, og satte den på igjen ved neste brattparti utenfor løypa. Takk for tips og svar.
 2. Tusen takk, gøy og høre at man kan bli inspirert av turvideoer. Jeg er enig i at dette er et fantastisk område, jeg var tilbake der sammen med sønnen min sommeren 2019, da ble det kun fisk i mannevatn, men vi fisket også i Podde og Holmasjøen.
 3. Hei, Har et par Madshus fjellski av eldre type som jeg bruker på fjellet, jeg har Langfell som jeg bruker for å komme meg opp på vidda, innover i fjellet kan jeg fortsette med disse fellene. Spørsmålet mitt er om noen har erfaring fra å kutte vekk 20-30cm av langfellen bak, å bruke denne alene rett under skia for enkelt og ta av og på om man "bare skal opp der" osv. lurer da på 1: om dette gjør at langfellen ikke sitter like godt oppover (ikke bratt, men f.eks fra Solheimstulen og opp på fjellet, eller fra toppen av krossobanen) 2: om denne lille fliken av en fell vil gjøre omtrent samme nytte. fint om noen med erfaring har et godt svar. Jeg spør fordi det i år blir noen turer med pakkpulk og barn, og de som er kjent med barn på tur blir det litt ekstra oppakning, men jeg ønsker både godt feste og grei glid.
 4. Jeg ville sjekket hvordan disse var i kaldt vær.. er ikke dette litt hardplast?
 5. Se der ja, det var jo billig disse er nok litt tynnere enn de Bydrift har, (bare ser de svaier litt på bildet) men sikkert gode nok
 6. Ring kommunen din, Jeg fikk akkurat 5stk brøytepinner i plast fra min kommune, robuste og fine, kuttes og spores så har du skikkelige snøplugger og MED refleks
 7. Ja nærturer er nok enklere, men når vi skal legge opp til baras premisser og mange ønsker seg f.eks Blefjell som jo bare er 1.5 time unna så er det foreldrene som faller fra så her får vi gjøre noe he-he.
 8. Ja enig, fjelltopper er jo magisk, men jeg trives best i natur som Femundsmarka eller Hardangervidda. Men til felles så vil vi bort fra stress og de dagene hvor man liksom «må» noe bort og vekk - til et bedre sted, det er vel det vi alle har til felles, så har vi alle våre ønsker om det perfekte turøyeblikket og den jakten
 9. Ja det er helt sant, mange er begge deler :) men vi har prøvd mange ganger å få med klassen til ungene på tur, og der er der både toptur farere og birken entusiaster. Men en helg i telt på hardangervidda, det er det ikke så lett og få med folk på. Men der er bare vår erfaring da. Vi er heller ikke noe spesielt int. I topper eller andre endemål, her er turen og områdene målet :)
 10. Enig med deg @tshansen Folk må gjerne løpe av gårde i fjellet i tights og en liten sekk med energibar og lett sekk, men det jeg ikke fikser er de som skryter av hvor langt de har gått eller hvor raskt de nådde en topp, noen slår seg litt på brystet, da spør jeg: hvordan taklet du en tur med 2-4 unger på vintertur? da ser de rart på meg, nei det har de aldri gjort, Å kan jeg si da, men det er jo DET som er en skikkelig utfordring, løpe fra hytte til hytte eller kle seg dårlig i fjellet, det kan jo alle klare. men sørge for at små barn er tørre, mette, varme i -10 grader på f.eks Blefjell, ja DET krever sin kvinne eller mann som virkelig kjenner naturen så bare smil til de som løper rundt i fjellet, fint for de altså! men som sagt, jeg finner det litt "tøffere" å vandre i fjellet en helg eller uke med barna (10 og 13) sove i telt, fiske (først, størst flest) det konkurreres det i selvfølgelig ser det er flere og flere som tar med barna på litt mer høyterskel tur og det er fint å se, det er jo ikke så ille som mange skal ha det til, men man må ha energien til deg. Jeg er så heldig at når helgen kommer så er jeg skikkelig klar for eventyr, slappe av deg kan man gjøre i ukedagene etter jobb og på kveldene Veldig artig å lese her om de som har gått i fjellet i årevis, de er ydmyke og trenger ikke vise seg frem på noen måte, men "ungdom nå til dags" må jo blogge og informere om alt mulig, MEN jeg syntes ikke det kommer så mange tips der ute fra disse unge menneskene. Prøver å komme med noe lurt selv, når man er på tur eller forbereder litt, og det er klart det er moro å dele litt på Instagram eller videoer vi lager, spesielt når man får så fine tilbakemeldinger fra folk som blir inspirert og faktisk LAR seg inspirere. Veldig bra! 2 pulker er pakket og klare til å bli dratt over Blefjell denne helgen, 3 barn på tur pluss meg selv, vekk fra regn og varmegrader og opp i høyden til minusgrader og snø ha en fantastisk helg!
 11. Da har saken løst seg. Jeg får en ny brenner til 75kr. Denne delen som har løsnet var ikke sveiset fast, men loddet (da ikke med tinn selvfølgelig) så om den hadde latt seg sveise det vet jeg ingenting om. men 75kr for en brennerdel er ikke ille, den er brukt, men det spiller ingen rolle. så da ordnet det seg, og jeg kan takke for god service hos Skittfiske som håndterte dette for meg med oppfølging på e-post og telefon. og til Nordic Outdoor som er leverandør av Optimus i Norge.
 12. Ja men jeg tenker jeg skal få sveiset den på plass igjen, det er jo en lett feil å fikse og da blir den som ny igjen
 13. Nei, Det er ingen mutter der på den sylinderen, men det sitter en mutter på selve brenneren. Dere kan se av bildene jeg tok, så ser dere hva jeg mener. Den sylinderen er ikke skrudd fast (som dere ser er ikke det mulig) denne er sveiset i 6 punkter, men det er her min har løsnet.
 14. Men du snakker om feste til hele brenneren du, der hvor regulatoren også er festet. Det som er effekt er den sylinderen som er sveiset fast. den ser jeg er sveiset fast på Polarisen og ikke tilstede på Nova.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.