Gå til innhold

André Pedersen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  82
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om André Pedersen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Da har dere noe å se frem til Takk for hyggelig tilbakemelding.
 2. Men saken er at vi ikke gikk langt for å komme unna folk vi gikk bare ikke der hvor alle de andre antakeligvis var. Høyeste toppen vi var over var på 540moh, og ellers var det et par på 200moh for å komme seg over på nordsiden til et par strender, mange fine stier og turmuligheter for de som ikke ønsker å gå så høyt eller langt
 3. Hei, Vi er en familie som akkurat var 14. dager i Lofoten (se bilder på instagram: @fjellmann77) Vi lese oss opp mye og leste om avføring, turistbusser, mange folk, osv. Men fasiten vår er en helt annen, du kan se av bildene våre at vi var mye alene på tur, vi brukte appen ut.no, der står det merket turløyper (mange fine med utgangspunkt fra Moskenes) vi var på et par topper, samt gikk over til flere strender. Vi tok den ene dagen en båt fra Reine, veldig mange hoppet av på første stopp, men vi gikk av på stopp nr 2. sammen med EN annen person, vi hadde en knallfin dag. telte kan man gjøre mange steder langs de ulike fjellstiene ikke noe problem. vi var i Lofoten fra 15-29 juli, vi var over hode ikke plaget av turister. du får se på bildene og dømme selv vi var nå kjempefornøyd!
 4. Her er jeg veldig enig med deg! og det er jo fint at det finnes ulike ønsker der ute, var det jeg ville sjekke litt, samtidig så er det artig å lese tilbakemeldingene jeg får her, vs tilbakemeldinger på facebook grupper og instagram. DET er jo to ulike verdner, det gjelder også spørsmål rundt utstyr og tur generelt, har inntrykk av at folk på fjellforum er litt eldre og mer erfarende folk enn de som er på instagram og facebook forum.
 5. Ja de episodene av Uteliv (veldig bra podcast) hvor de snakker om formidling av turopplevelser er bra! denne du refererer tilsynets jeg var spennende fordi da fikk vi høre litt hvordan deltakerne skulle forberede seg til "helt alene" opptakene, men 3 ulike utsnitt når man henter ved, fyrer bål osv. det er jo detaljer som gjør videoene artigere å se på.
 6. Fantastisk bra! ja, B-roll er viktig stemningsbilder også videre. jeg vet at man kan slippe mye Pm's og epost/kommentarer om man f.eks i videoen kan si litt om bekledning eller utstyr og da må man ikke glemme å fortelle hvorfor, "skoene jeg går med nå er sånn og sånn, og veldig fornøyd" helst dersom det passer seg i filmen, jeg har fått en del spørsmål i ettertid, både "hva fikk du fisken på" "hvorfor har du så mye i lommene" ja mye rart, men spent på dine filmer for du virker å ha en bra tilnærming til dette med å lage videoer, har du en egen kanal?
 7. Enig, Hvordan er det og hva kan man gjøre og hvordan, akkurat der man er på tur
 8. Han har flotte videoer. Han har jo en litt egen kategori også da, bushcraft har jo veldig fokus i filmene hans og han har valgt en egen linje der, veldig bra syntes jeg. en av flere typer kategori filmer. veldig bra klipping! fin flyt i filmene. bra med folk som lager andre typer video også.
 9. Joda, men nå må vi kke glemme at veldig mange liker episodene til Lars Monsen og Jens Kvernmo for og ta to av de som fikk noe ut av å levere en pose med digitalmedia til NRK og de filmer seg selv både når de smiler og drikker kaffe og når de går og puster og peser, MEN man skal ikke bli servert for mange sekunder før man må videre i filmen så enig i at man ikke skal gå og legge ut om hvor tungt og slitsomt det er i for store mengder av gangen Enig, veldig mange bra innspill her og det gir inspirasjon når man skal lage neste video med litt tanke på at man kan gjøre den mere seer vennlig basert på ønsker og meninger, så jeg er veldig takknemmelig for tilbakemeldinger Lets make villmarksfilmer great again.
 10. Godt innspill av en av de virkelig gode turformidlerne. Det er ofte jeg har tenkt når jeg leser dine blogg innlegg at dette kunne blitt en flott video, men du deler jo bra bilder også så det veier opp. Ja for lange klipp kan det nok bli for de som ikke kjenner vedkommende i filmen eller ikke ønsker å se dette. og prate for mye om seg selv kan nok være en felle det er lett og havne i. samtidig så har jo noen gitt utrykk for at det er fint også. At man må filme seg selv hører litt med, men det må jo som regel klippes sammen med både nært og avstands video for og få den rette flyten. Det er ikke bare bare å lage en god video, selv har jeg flere videoer jeg ikke har delt fordi det rett og slett ikke ville vært noe interessant for noen å se på, men gøy for familien, så får man dele de videoene man føler og ønsker at andre skal se, hvor du kanskje har gjort en liten behovs analyse på hvorfor dette kan være interessant for andre. God tur i Sommer Bjarne.
 11. Gode poenger her! fortellerevne og godt budskap er viktig i en film, og for egendel så prøver jeg å få frem dette, men du skal jaggu være bra god og naile mange ting på rappen om du skal klare å gjøre alle happy. Men ja, øvelse gjør mester og det er bra noen lager disse litt lengre, noen ganger for lange filmene også, ikke bare et "se på meg jeg er på en fjelltopp" snuttene som det er mange av i sosiale medier og andre steder. Flott at mange prøver, og det er jo tilbakemeldinger som kan hjelpe til å bli bedre også. Så er det mange ulike type formidlere der ute, noen snakker mye til linsa, noen snakker kanskje til "han bak kamera" og noen ønsker å lage et lite tv program.
 12. Ja enig med deg i at det ikke er så interessant med formidling av følelser og det å gjøre friluftsliv til en motegreie hvor man "lever best ute" osv.
 13. En ting man kan bli bedre enn andre på, siden så mye er utprøvd er jo selve fortellingen og budskapet. En god fortelling kan ofte spenne bein på mange flotte dronefilmer
 14. Ja, det kan nok bli for mye fjas og fjes, men at man må ha med "fortelleren" også er viktig, det er jo flere selvføgeligheter/regler for ulike typer filmer, dokumentar er vel den paraplyen som dekker de fleste tur rapport filmer. Så har man Instagram som skal fange Instant, video hvor terskelen for filming og kvalitet kanskje er litt lavere. Selv syntes jeg det er gøy å filme, så ta vare på privat. men akkurat turer hvor vi er som kan være int. for andre, som er nyskjerrige på området så deler jeg filmen, men jeg klipper ikke til noe spesielt for "online seere" ikke prøver jeg å lage filmen som et Norge rundt innslag heller, men ja mange flinke og Erik Nordmark sine er fantastisk bra, han har jo også fantastisk lyd! og det er er veldig viktig, der har ikke jeg invistert godt nok enda, en mic til 1000kr holder til mitt bruk, men mye man ser av god kvalitet og mange som er flinke
 15. Det finnes jo Windows moviemaker, evt. pinnacle studio til ca 1000kr
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.