Gå til innhold
 • Bli medlem

eborge

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  100
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av eborge

 1. Blir fort noen penger ja! Men det rettferdiggjøres med gode bilder da! Finnes mye bra brukt også!
 2. Blir for dyrt ja! Jeg tester en billig løsning fra kanon for tiden! EF 28mm f/1.8 ganske mye greie bilder til rett over fire lapper! Men kunne tenkt meg litt videre dekning! Hva må du gi for blender 2.8?
 3. Ser ut som du har god kontroll med de objektivene du har! Men aktiv gøy å fornye litt! Har du i tankene som nyervervelse da?
 4. Godteri for synsnervene, og knallgod turrapport! Hva fotograferer du med?
 5. Er nok sant som det nevnes over! Det er ikke lett å finne kniven som passer til alle oppgaver! Har pløyd meg gjennom oppunder hundre kniver de siste årene, og som regel har nykjøpt kniv blitt erstattet av ny ganske raskt! Eneste som har fulgt meg hele veien er letherman wave (som klart har sine begrensninger som friluftskniv) For tre år siden kjøpte jeg Fallkniven f1! Denne følger meg på nesten hver eneste tur! Den Gjør jobben til små ved! Den er god til spikkeopgaver, den er god å jobbe med, kan brukes til både vilt og fisk, holder eggen utrolig bra! Hvis jeg skulle anbefale en kni
 6. Fabelaktig video Robert! Blir alltid i god humør av å se på ekspedisjonene dine! Keep up the good work
 7. Den aller mest bortkastede tiden, er den tiden du brukte til å ikke starte! -Dawson Trutman

 8. For et utrolig flott minne å ha igjen flink med blyanten var han tydeligvis også
 9. Jeg transporterer pumpa i et lite plastrør! Fungerer supert! Har ellers oppbevart den i tom flaske! Testet den nye flaska i helgen, og faktisk ikke anntydning til lekkasje! Får noen tester til, og pakker nok uansett i pose! Men dette kan jo bli bra
 10. Var innom xxl i dag og så tilfeldigvis at de hadde fått nye korker på optimus fuel flaskene! Spurte om de holdt tett, men det kunne de ikke svare på! Mente jeg kunne stikke innom og reklamere på den hvis ikke den gjorde jobben! Skal teste den i helgen! Blir spennende!
 11. Vi bruker omnifuel i gruppa, og den har klart seg greit de årene vi har brukt den! Men ser poengene dine der!
 12. O ringen på den nyeste flasken burde jo levere uansett! Men får prøve det takk for tips!
 13. Sliter med lekasje på mine to drivstofflasker også!En primus, og en tilsvarende flaske(usikker på merke!) Sikrer dem med pose rundt flaska under transport, og når jeg åpner posen er det lekket godt med bensin! Ene flasken er noen år gammel, men den andre er helt ny, og kjøpt fordi jeg ønsket en tett flaske! Noen tips og ideer!?
 14. Jeg har en spole multifilament og en spole mono til ørretstanga mi! Har 0.20 på mono spolen, og syntes det er knall! Tor Magne har bare gode råd å komme med, lytt til dem:) Husk også at du ved jevne mellomrom bør kappe et par meter av snøret, så slipper du å miste drømmefisken pga sår i sena! Godt nytt år, og skitt fiske:)
 15. eborge

  Nytt GoPro kamera

  Det beste er vel at det tåler masser av juling:) Suvverent er det også når du vil filme fisken i sitt rette element! (ikke stekepanna! før det:)
 16. sliter foresten litt med B på tastaturet mitt, så hvis noe virker rart; så bare plasser en B i ordet en plass:)
 17. [Hidden Content] Denne er syv fot, og burde holde bra! jeg liker lengre stenger til mitt fiske, og har denne: [Hidden Content] Denne er todelt, og vesentlig illigere (9fot) [Hidden Content] Er veldig glad i fireline, men litt usikker på hva du ør ha av diam? 0.10 burde duge mer en godt nok:) men hvis du risikerer storfisk, eller røft bruk, så er kanskje 0,17 bedre! Her er ihvertfall tilbud på begge:) [Hidden Content] Fyll på mono sene under firelinen, og skjøt på fireline med uni knute! 9f509e0c31
 18. Ser ut som en suvveren snelle du har fått deg! Og hvis størrelsene tilsvarer noe av det som betegner shimano sine sneller, så er det ikke så halvgalt! bare å sørge for å fylle snellen med godt multifilament(helt til randen) og få på en fortom av mono:) Jeg er shimano mann. og har stort sett mest brukt stenger derfra! Kan absolutt anbefale disse to stengene! Bruker 7-21gram til det meste av ferskvann og sjøørret! Men alt blir litt gøyere når du kjører fisk på 3-14 gram;) Skitt fiske inn i det nye året:) [Hidden Content] [Hidden Content]
 19. Med de muligheter som ligger til rette for oss, betaler jeg med glede:)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.