Gå til innhold
  • Bli medlem

Tørket bacon - går det an?


Anbefalte innlegg

Går det an å tørke bacon på samme måte som man tørker kjøttdeig?

Jeg har tenkt på tørket kjøttdeig og potetmos burde som lunsj på påskefjellet. Går det an å ta det et skritt videre? Alle vet at bacon smaker fortreffelig på tur, men det er kanskje litt styr å varme det på vinterfjellet til lunsj, særlig i dårlig vær.

Så hvorfor ikke tørket bacon og potetmos? Bare legg til vann. Eller? Noen som har prøvd?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Vet at noen dagligvarebutikker selger en spekepølse som heter "Bacon-snabb", "Bacenpølse" eller noe sånt. Der er det bare å kappe i biter, steke i panna eller putte i potetstappa. Smaker godt av bacon, er mye kjøtt og er nok endel billigere enn om man skal tørke like mye bacon. Har nesten alltid en spekesnabb i sekken, smaker helt fortreffelig i forskjellig varm mat. Eller alene som snack.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.