Jump to content

2delt stang, eller...?


Nessa009

Recommended Posts

Annonse

Beastmaster finnes i 4(5) delt og. En kompis har en slik. Det er et av leddene det finnes 2 av slik at man kan velge om stang skal være 8 eller 9 fot. Som 8 blir den og litt stivere.

Ellers finnes det mange andre stenger i 4 delt. Finnes også 6 delte. KOmmer litt an på lengde du skal ha totalt. Har selv en 4 delt som er 9 fot(så vidt jeg husker). Det har funket veldig bra. Så har jeg med en liten teleskopstang som meite- og "reserve"-stang.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Jeg klarer meg fint med en todelt stang. Etter å ha fisket siden jeg var rundt to år gammel (snart 35 år), så har jeg beveget meg utallige kilometer langs til dels nær uframkommelige elve,- sjøbredder. Å frakte med meg en slik stang eller to ser ikke jeg på som noe problem. Men under selve fisket så liker jeg best stenger med færrest mulig ledd. Får en bedre følelse med det som skjer da. Enkelte teleskopstenger funker riktignok veldig bra. Bruker ofte en femmeters teleskopstang til markfiske i myrlendt terreng. Er stort sett bare på flyreiser jeg kvier meg for å medbringe lange kolli. Fra jeg var liten så lærte jeg at fiskestenger som kunne fraktes så korte at de fikk plass i en sekk het; tjuvfiskestenger. :)

Link to comment
Share on other sites

Jeg har brukt flerdelte stenger i noen år og er meget godt fornøyd. Min erfaring er at flerdelte er klart å foretrekke framfor teleskopstenger. Det finnes mange muligheter og de gode f.eks 4-delte er ikke dårligere enn gode 2-delte!

Beastmaster finnes som tidligere nevnt i flerdelt utgave.

Vil du ha noe litt lettere kan precision ps stengene være verdt å sjekke. Har ei 9 fot 2-15g selv som jeg er meget godt fornøyd med. Mener disse er bedre enn beastmasterstengene. BS tåler imidlertid mer juling.

http://villmarksbutikken.net/PRECISION+PS+LITE.d2Y-18UlNO38pBp7q5B8Nxh0xE2N13PYpwlDUYc.ips

Guideline expedition skal også være meget bra. På tilbud nå: http://skittfiske.no/aspx/produkt/prdinfovnet.aspx?plid=50086

Daiwa har en 6-delt modell. http://villmarksbutikken.net/Daiwa+Genesis+Travel.d2Y-18UlNO38pBp7q5B8Nxh0xE2N13PYpwlDS4F.ips

Kan også nevne at jeg har en 9-delt fluestang som også funker meget bra. Slate signature.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy