Gå til innhold

RobertK

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. RobertK

  Kaitum 4GT

  Fikk svar på epost til Hilleberg at Kaitum 4 kommer til sesong 2017. Bruker Fjellheimen 4 superlight til 2 voksne og 2 små barn. Romslig og godt telt i forhold til vekta, men man må være mer forsiktig enn med kraftigere telt.
 2. Hilleberg Keron 3 med stormmatter til vinterbruk MSR Hubba Hubba HP med bunnduk Helsport Fjellheimen superlight 4 Helsport lavvo
 3. http://mtntools.com/cat/rclimb/cams/mt_camresling.htm
 4. Berg Hansen reisebyrå reserverer plass på flyet, men vi har ikke betalt før i mai selv om vi bestiller i januar. De lar oss også betale hver for oss. Veldig fornøyd med dem.
 5. Hei. Jeg har et Hilleberg Keron 3. Jeg fyrer opp primusen (MSR Whisperlight med bensin) nede i kuldegropa i forteltet og har god lufting ut. Som regel lager jeg maten ferdig i ytterteltet før jeg tar inn primusen i innerteltet. Primusen står ofte på i teltet hele kvelden. Bruk en god primusplate. En finerplate på 25x35 cm med feste for primusbena og flaska er supert. Ikke la primusen stå å brenne hvis begge går ut av teltet. Ikke ligg slik at dere kan sovne når primusen står på. Ha ventilasjon. Pass på hunden... Mye å tenke på, men varmt blir det og med en god sovepose og underlag er vintertelting noe av det beste man kan gjøre. Hvis det er veldig kaldt ville jeg lagt et tynt underlag under det oppblåsbare. Lykke til
 6. RobertK

  Valg av GPS

  Jeg har en eTrex venture Cx som jeg er veldig godt fornøyd med. Modellen er nå erstattet med Legend HCx. På lange turer bruker jeg litiumbatterier som varer mye lengre enn alkaliske og oppladbare. GPS-en kan stilles inn etter batteritype.
 7. Hvis du satser på fisk til middag og noe fisk til pålegg kan du nok klare deg med 600 g mat per dag som skulle bli ca 13 kg mat på 21 dager. Med 2 kg klær i sekken blir det 15 kg. Pølser, egg og bacon, konjakk til kaffen og alt annet man putter i kanoen kommer selvfølgelig i tillegg.
 8. Hvis du sjekker helt fram til Yellowknife kan du ha med deg 2x24 kg innsjekket bagasje og 10 kg håndbagasje hvis reglene er de samme som de var i sommer. Noen selskaper lar deg ta med 2x10 kg håndbagasje, men det er regler på hvor store de kan være.
 9. Det første bildet under viser grønt telt i forgrunnen og gult telt i bakgrunnen. Begge med gult innertelt. På det nederste bildet er det 2 fjelltelt og en lavvo. Velg grønt hvis du vil gjemme deg og rødt hvis du liker å ha litt farger på tur.
 10. Vi har alltid med 4 snøplugger og bruker i tillegg ski og staver. Hvis ski og staver skal brukes på dagsturer kan man feste en brennstofflaske med ankerstikk i hullet på korken og grave den ned. Spaden bruker vi som regel ikke da den er kjekk å ha til mange andre ting omkring i teltleiren.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.