Gå til innhold

martin.m

Moderator
 • Innholdsteller

  2 519
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  18

martin.m vant dagen sist Desember 23 2017

martin.m hadde mest likt innhold!

Om martin.m

 • Bursdag 06. feb. 1966

Nylige profilbesøk

4 162 profilvisninger
 1. martin.m

  Å pusse bålkjelen - eller ikke?

  Never trust a man with shiny gear blir vel neppe mer treffende 😁
 2. Etter hva jeg leste i artikkelen i Dølen så virker det som rapporten er grunnlaget, ja. I likhet med deg tenker jeg dessverre at denne utmerkede rapporten kan havne i skuffen. Derfor løfter jeg den fram for at folk som ikke har lest den skal legge infoen til grunn og ta vurderinger/hensyn deretter
 3. martin.m

  Fem dager i Skæhkere - Skjækerfjella

  @arbe: Veldig fin turrapport fra et helt ukjent område for min del. Notert på listen over steder jeg ikke har vært men som bør sjekkes ut nærmere.
 4. @Heriks: Antar du har lest denne Ninarapporten: http://www.nina.no/archive/nina/PppBasePdf/rapport/2015/1013.pdf ? Om du ikke har lest den så vil jeg anbefale den, leste den da den ble publisert.
 5. martin.m

  TBE vaksine anbefales i Sør Norge

  Her er hva FHI skriver om bivirkninger: Hverken i studier før markedsføring eller store oppfølgingsstudier av TBE-vaksiner er det rapportert alvorlige eller kraftige uønskede hendelser [2]. Uønskede hendelser begrenser seg stort sett til Lokalreaksjoner med smerter, hevelse, rødhet på stikkstedet (mer enn 10 %), og i sjeldne tilfeller lymfeknutesvulst i drenasjeområdet (0,1-1 %) Kortvarig feber, spesielt hos barn og spesielt etter 1. dose (1-10 %) Sykdomsfølelse, tretthet, hodepine, smerter i kroppen (1-10 %)
 6. martin.m

  TBE vaksine anbefales i Sør Norge

  Slik jeg forstår anbefalt vaksinasjonsregime så starter man med 2 doser hvor mellomrommet mellom 1 og 2 kan være alt fra 2-8 uker. Deretter får man 3 dose etter 5-12 måneder. Iflg.FHI gir dette da 95 % av de vaksinerte fullverdig beskyttelse. Etter dette kan det gis boosterdoser enten etter 3 eller 5 år. Dette gjelder immunfriske mennesker med normal helse i alderen 1-60 år. Jeg er for øvrig ikke vaksinert, burde kanskje vurdere det med tanke på hvor jeg ferdes.
 7. martin.m

  Lære bort primitive fangstmetoder

  Dersom du f.eks. er innehaver av en Netfilxkonto kan jeg anbefale filmen Happy People av Werner Herzog (samme mann som står bak Grizzly Man). I Happy People følger han folk langs elva Jenisej i Russland og der er det en del eksempler på eldre fangstmetoder som har gått i arv. Fin film for øvrig også, folk som bor i, og lever med, naturen.
 8. martin.m

  Dumdalsgrottene

  Så flott da @Gittiamo, at dette ble en rapport på forumet Så jo bildene deres på FB, men dette gav litt mer kjøtt på bena. Ser skikkelig gøy ut!
 9. @Vagvær Akt 2 stod på ingen måte tilbake for akt 1. En fornøyelse å lese! Du skriver drivende godt og jeg kjenner meg igjen i både Omgåelsen og Eggen (kanskje mest med Omgåelsen). Det er også språklige vendinger som får meg til å smile og le, som f.eks. #haldmegihanda 😊 og den siste setningen. Bravo!
 10. @esw så gøy å se klippet. Jeg er langt unna tv (på tur) men at du kan sy og fikse er det liten tvil om ifølge tidligere poster. @Miamaria bra at noen tar ansvar. Men søppel? Plukker ikke folk med tomgodset sitt selv?
 11. Hei @Vagvær: Jeg istemmer det de andre har påpekt, veldig godt skrevet fra Eggen og Omgåelsens bravader i kamp med fjellet og psyken. Ser veldig fram til del 2. Dette var super lesing her jeg sitter på 0 moh.
 12. martin.m

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Kom ned fra Rondane for noen dager siden og nå er jeg på tur i seilbåt nedover vestkysten i Sverige. Bilde tatt fra en topptur ca. 21 moh. akkurat nå.
 13. Au da, @Tom42. Dette var trist lesing. Få håpe rekonvalesens går greit og så fort som mulig, beste ønsker fra meg.
 14. martin.m

  En helg over Hallingskarvet

  Hei virrma 😊 perfekt lesestoff til kaffekoppen på morgenen. Couscous med nøtter høres litt mer ut som energipåfyll enn deilig middag, ja 😊 så ut til ellers å være én finfin tur. Takk for rapporten.
 15. martin.m

  Monsen på tur, minutt for minutt

  Hei. Jeg har nå fjernet et par innlegg som ikke omhandlet trådens emne. Dersom det ønskes å diskutere andre ting enn Monsen minutt for minutt så opprett egne tråder.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.