Gå til innhold

martin.m

Moderator
 • Innholdsteller

  2 594
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  18

martin.m vant dagen sist 23. desember 2017

martin.m hadde mest likt innhold!

Om martin.m

 • Bursdag 06. feb. 1966

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Fjellforum, diverse former for friluftsliv - snørekjøring, klatring, topptur, lengre vandringer, kano samt turutstyr for å nevne noe. Interesserer meg også for adferd - både hos dyr og mennesker. Har også en sterk hang til Nordisk folkebåt (seilbåt bygget av lerketre i 1956)
 • Sted
  Hamar

Nylige profilbesøk

6 251 profilvisninger
 1. martin.m

  Anmarsjsko?

  Jeg har 3 par med ulike Scarpa sko, mojito, lightning samt noen eldre lærstøvler. Mojito er relativt myke, lightning er halvhøye med gtx (favorittsko) men er ikke i produksjon lenger etter hva jeg vet. Dersom Scarpa passer din fot (smal lest) ville jeg anbefale Scarpa Zen Pro som har alle de kravene som stilles til en god anmarsjsko. Link til bilde og beskrivelse https://www.hektapatur.no/salg/fjellsko-og-stovler/tursko-og-fjellstovler/scarpa-zen-pro-tonic?att=VG9uaWMtTGFrZWJsdWUgKCNEQzczMzIpfDQ1LDU=&gclid=Cj0KCQjwu-HoBRD5ARIsAPIPenfVVUn6_lOq1IKRQ0RQxWTOAqIAvAI_IHW26v_6c_o0tBf9xikVhxUaAg1sEALw_wcB
 2. Ser ut som om det er et metalløye popnaglet på midten bak.
 3. Har du noe mer info og bilder å bidra med? Hvilke materialer er pulken laget av, er trekket vanntett? Hva med meier under? Bilder av meier/underside av pulk? Var pulken stabil? Ser ut som et interessant produkt, og en bra produksjonsbedrift/konsept etter hva jeg leste på deres nettsider.
 4. Dette var en turrapport som gav mersmak, både i ord og bilder. Kom gjerne med flere slike Når du skriver at hyttene er små, hvordan er det med muligheter for oss teltere i området?
 5. @Bjarne H.S.: Uh? Kaller du meg kortvokst? Jeg er for øvrig 184 cm og sitter fint inni teltet med enten Exped 7 DLX eller Exped 5.
 6. Jeg stemmer for Hilleberg Niak. Har sovet det i slagregn og opp mot 14 ms vind i Rondane og på Sunnmørskysten. Sett det opp riktig mot vind og du har et supert telt for det meste.
 7. Jeg bor på Hamar og har Hedmarksvidda som nærmeste turområde. På mine turer drikker jeg vannet rett fra bekker og vann(innsjøer. Har ennå til gode å bli dårlig av det. Hundene mine har ei heller blitt dårlige. Som flere har påpekt har nok de fleste hunder solid immunforsvar.
 8. martin.m

  Addnature?

  @turjakke: Kan slutte meg til det øvrige poster sier. Har handlet fra addnature ved to anledninger og fått tilsendt pakke til lokal post i butikk. Null problemer.
 9. @Friluftsamatørene: Kudos for videoen hvor du forteller om status. Det står det respekt av. Tommel opp! Likte også godt at du snakker om forskrifter om nasjonalparker, jeg tror de fleste ville ha godt av å lese disse nøyere. En del av våre nasjonalparker later til å ha blitt en tumle- og lekeplass for fritidsaktiviteter, og i noen henseender kan aktivitet gå imot forskrifter om vern. Bra at du oppfordrer folk i å sette seg inn i dette på lovdata.no
 10. @Ola S. M. Dette var en skikkelig velskrevet og flott turrapport. Takk for at du tok deg tid å innsats med å dele turen din med oss. Jeg har selv vært på mange av plassene du skriver om, men da med kano som framkomstmiddel. Trikset med Femundsmarka og Rogen/Töfsingdalen nationalpark er å begrense antall kilo/kolli, ellers kan bæringene bli tildels drøye. Fine bilder og god forklarende tekst, jeg likte spesielt kommentaren om furua som burde finne seg en på sin egen alder
 11. Dersom du har tenkt å lage deg snøplugger selv, vil et tips være å kjøpe brøytestikker på f.eks. biltema ( https://www.biltema.no/bil---mc/biltilbehor/sikkerhetsdetaljer/broytestikker-6-stk-2000033849 ) og så kappe disse i passe lengder (30-35 cm.) For øvrig, motsatsen til taudrag kalles stivt drag.
 12. Hmmm... @Gittiamo : profilbildet ditt lyver, nesa er dekka og du har ikke hetta på På de kaldeste turene bak på sleden og av og til på skikkelig kalde netter har jeg en slik en: https://www.dntbutikken.no/produkt/50389644/kuldemaske-coldavenger-pro . Ser skikkelig Darth Vader ut i den, i alle fall med goggles på i tillegg . Var faktisk et par hunder som ble noe skeptiske første gangen jeg brukte den i forbindelse med hundekjøring.
 13. @Mayen Vedr. kjøp og salg: https://www.fjellforum.no/forums/forum/15-kjøp-salg-og-bytte/ Ellers så er det jo en mulighet å ta noen søk på finn.no Utover det, du får ha en god tur, dette blir nok bra
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.