Gå til innhold

Carl

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  23
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Carl

 • Bursdag 29. mai 1962

Nylige profilbesøk

557 profilvisninger
 1. Carl

  Tips til tørking av våte sko

  Avispapir krøllet sammen og puttet i skoene. Husk å ta ut sålene slik at du får tørket de også.
 2. Carl

  Tafjordfjella

  Hei Takk skal du ha. Det ser ut til at jeg får legge ukesturen min denne sommer til ett annet område. Noen som har et godt forslag hvor er lite snø.
 3. Carl

  Tafjordfjella

  Jeg har tenkt meg en tur i Tafjordfjella. Ruta blir Billingen - Torsbu - Pyttbua - Veltdalshytta - Reindalsetra - Kaldhussetra - Danskehytta - Grotli. Er det noen som har oversikt over hvor mye snø det er i område. Mvh Carl
 4. What's on your mind?

 5. Har fått gnagsår av alle typer skisko. Jeg har nå Alfa Skarvet og fikk gnagsår etter kun kort tid bruk. Bruker nå et par nylonstrømper rett på foten, og så to par med ullsokker, ett tynt par og ett tykt. Er blitt kvitt gnagsårene etter det.
 6. Carl

  Storskrymtren

  Jeg har tenkt meg en tur til Storskrymten neste helg. (15-17. juni) Er det noen som har vært i område i det siste og kan si om det er mye snø opp mot toppen? Hadde tenkt å gå fra Skamdalsætrin og nordover. Jeg vil bruke helga på turen og legge meg i telt litt nord for Lesjøen og så gå dagen etter opp på Storskrymten.
 7. What's on your mind?

 8. What's on your mind?

 9. What's on your mind?

 10. Hei Løvenskaret ligger rett nord for Molde i Møre og Romsdal. Ca 1 time fottur i fint turtereng fra bilvei.
 11. Enkelte er heldige http://go.nrk.no/go/e/main/http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/more_og_romsdal/1.7099403
 12. Det er vanskelig å gi noen eksakt tid men jeg regner ca 3 km/t + ca 10 min. pr. 100 høydemeter på toppturer. Nedover går det endel raskere det kommer også mye ann på om det er veldig bratt eller mange/lange snøbakker å skli på.
 13. Carl

  Lora

  Takk for svar, jeg tror det blir turer med utgangspunkt fra Nysætre. Tenkte kanskje til Fellingvatnet eller Leirhøi. Det store spørsmålet nå er om det er mye snø i fjellet
 14. Carl

  Lora

  Jeg og kjæresten skal tilbringe denne helga på hytte på Lora og vil kunne gjerne tenke meg noen fine dagsturer med utgangspunkt i Lora/Lesja/Bjorli. Er det noe som kan gi noen gode turforslag. Kunne godt tenke oss en ikke alt for høy/bratt topp (les: fin utsikt)
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.