Gå til innhold

Sverre78

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  9
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Var visst en feil etter siste oppdatering fant jeg ut til slutt. Ser ut til å virke igjen nå
 2. Må en ha Premium medlemskap for å kunne lage og redigere sine egne ruter? Får ikke opp noe kart når jeg prøver å lage egne ruter. Har medlemskap men ikke Premium enda.
 3. Takker for svar folkens. Blir til innkjøp av et belte fra Jægerens eller noe i morra. Trenger uansett til den ene bikkja, så da kan det brukes etter tur også. Håper dere får noen fine turer i sommer
 4. Må raskt ha tak i et trekkbelte. Er visst vanskelig å få tak i brukt, så da blir det nytt. Med litt for mye penger brukt allerede, fant jeg ut at jeg kunne spare minst 300-, på å kjøpe et vanlig trekkbelte framfor selen til Fjellpulken. Noen som har peil? Med et vanlig belte, tenker jeg de en bruker til snørekjøring eller joggeturer nå en vil ha hendene fri, men bikkja i bånd. F. eks Kennel eller Jægerens. Må sy på ringer på sidene for å ha festepunkter til kjerre som skal trekkes. Noen grunn til at jeg ikke bør finne det på, og heller legge på ekstra for en fjellpulkensele?
 5. Er ikke fjellvant, så tenkte å starte med de nærmeste kommunetoppene i sommer, og ellers de toppene som dukker opp. Hovedturen i år går til Danmark. Skal vandre Danmark på langs. Jyllands vestkyst, hovedsakelig på stranda.
 6. Kaffegrut. Funker også fra traktekaffe. Bruker det sjøl, og kattene finner andre plasser
 7. Okei, da virka ikke dette heller. For å opprette abo i Danmark, måtte jeg ha bostedsadresse der. Noen med andre løsninger? Blir litt stress å måtte lete etter telefonkiosker, og det må være mulighet for enkelte fra Norge å få kontakt med oss.
 8. Tusen takk, tar kontakt med dette selskapet
 9. Har prøvd å søke rundt en del, men finner ikke ut av dette. Regner med det er aktuelt i andre land også. Skal på vandretur i Danmark til sommeren. Planen er skagen til grensa på stranda. Men av ulike årsaker er jeg helt avhengig av å ha med mobil. Problemet er at det koster fort 3 kr i minuttet å ringe. Da blir det fort veldig dyrt... Forsøkte å finne kontantkortabo i Danmark, men det er bindingstid og de trekker 50 kr i måneden... Gidder jo ikke å betale for noe jeg ikke har bruk for. Hvordan ordner folket seg med dette?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.