Gå til innhold

dede

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  225
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

dede vant dagen sist November 28 2019

dede hadde mest likt innhold!

Om dede

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Nylige profilbesøk

3 012 profilvisninger
 1. De aller fleste av turene jeg har lagt ut er under 30 min å kjøre fra stavanger (lengre til bjødnali og synesvarden). Og har mange flere på lista. Fint i dette fylket - så lenge en ikke ‘må’ på ski..
 2. Veraland 24 november. Eren mnd til jul og fortsatt fine turforhold. Men var kald vind så droppet å gå over toppene som jeg hadde tenkt. Men fint å gå i dalen og litt opp i høyden for obligatorisk kaffepause
 3. 17 november ble det grimslifjellet - fortsatt fint høstvær! Artig å gå over gressflyene hjemover
 4. Mer øykjafjell - flott og kald dag. Var litt is i stien siden jeg ikke gikk sørsiden siden den vel er brattere
 5. November 2019 og fortsatt fine søndager..(dvs jeg var visst ikke på tur 3 november) så nå er det 10. Flott dag men kort tur til øykjafjell (ut å trimme hesten etterpå..)
 6. Siste søndag i oktober ble det uradalen og bjødnali. Hadde vært en del regn så greit med tur der en og kan gå litt på vei. Var jo desverre for sent å få med seg mye høstfarger i urådalen (eikeskogen)
 7. Som variasjon til grimslifjellet gikk jeg med samme utgangspunkt litt utenom løyper mot håfjell (oppdaget etterhvert at det var dit jeg var på vei - den toppen besøkte jeg nemlig med utgangspunkt ålgård tidligere i sommer). Gikk ikke helt opp men fint for det. I en bekk jeg krysset lå en fin ørret og sprellet. Vurderte å ‘fiske den opp med hendene om den var der på hjemturen men da hadde den heldigvis (for ørreten) funnet en vei videre!
 8. Så en tur til synesvarden og steinkjerringa. Den dagen var Så fin at jeg istedetfor 3kanten gikk via synesvarden begge veier (fra holmavatn). Mye vind så kaffe begge veier ved skogholtet før varden (egentlig for kort for pause der men visste jo at ingen andre muligheter - og kaffe hører med!)
 9. Har faktisk vært mange fine søndager til nå i høst i rogaland. Siden jeg har hest blir det ofte litt kortere turer så jeg rekker innom stallen i tillegg på søndager.. Først 2 ganger i arboreet / melsheia is september oktober
 10. Det er en tur jeg kunne tenke meg! Neste gang må dere legge ut noen nødlinger så kan vi følge i sporene om det er litt vanskelig å finne rett vei innimmellom. Turen til Bjødnali er fin men har alltid tenkt at den er litt kort innimellom:-)
 11. hmm. kanskje Trump ikke er en klimaversting likevel siden han vil at alle amerikanere skal kjøpe amerikanske og ikke kinesiske varer..Håper ikke han kommer på denne koblingen så han kan skryte av det (ref alt det andre gærne han gjør(jeg skriver det selv om det vel ikke er lov med voldsomt politiske diskusjoner her på forumet..)
 12. Fungere på mygg men ikke knott.. men hva med andre flyvende megairriterende dyr? Fluer klegg etc.. vurderer å ha en av de håndholdte hengende på sekken på tur? Går det an???
 13. dede

  Besseggen

  Jeg har høydeskrekk -men den blir bedre ved trening. Jeg gikk turen alene - og gikk fra memurubu til Gjendesheim så jeg gikk oppover selve eggen (ser du skal det og det er nok lurt!). Forsøkte å finne noen å henge bak men klarte ikke det (er en del år siden dette...). Da kan man si at man er litt redd (nei det er ikke flaut!) og får støtte underveis (Jeg gikk bukkelægret dagen før og da spurte jeg om hjelp og fikk noen til å gå rett foran og rett bak - folk I fjellet er stort sett greie sånn. Jeg tok på caps og solbriller og så på steiner foran meg og fulgte merkingen rimelig slavisk og kom meg helt fint opp! Dette går fint.
 14. En tur jeg har gått mange ganger (og også lagt ut bilder av i tråden ‘turer i sandnes og deromkring’) er til Sulken - eller Vardefjell i Sandnes. Er en ikke alt for lang tur med høydemeterene fordelt i etapper. Fin utsikt fra toppen er det og. Leste litt tilfelig før påske at stien er stengt pga vindkraftutbygging men siden ikke arbeid i påsken kunne den gås nå så da ble det tur. Har jo ikke vært der siden ifjor og visste ikke helt hva som ville møte meg... Så her er turrapporten i bilder;
 15. Jeg har aldri opplevd så tett tåke som i rogaland idag. I lavlandet.. hadde en tanke på at det vill være lurt å komme seg litt opp i høyden. Og det var det. Turen gikk til storaberget. Tok den raskeste veien opp men rundturen nedover (ville ikke gått via grindavannet om tåke over grastofjellet men var jo strålende sol der og). Skikkelig novembersøndagsbonus etter en høst med mye regn.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.