Gå til innhold

dede

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  214
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

dede vant dagen sist Juli 9 2016

dede hadde mest likt innhold!

Om dede

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Nylige profilbesøk

2 009 profilvisninger
 1. Fungere på mygg men ikke knott.. men hva med andre flyvende megairriterende dyr? Fluer klegg etc.. vurderer å ha en av de håndholdte hengende på sekken på tur? Går det an???
 2. dede

  Besseggen

  Jeg har høydeskrekk -men den blir bedre ved trening. Jeg gikk turen alene - og gikk fra memurubu til Gjendesheim så jeg gikk oppover selve eggen (ser du skal det og det er nok lurt!). Forsøkte å finne noen å henge bak men klarte ikke det (er en del år siden dette...). Da kan man si at man er litt redd (nei det er ikke flaut!) og får støtte underveis (Jeg gikk bukkelægret dagen før og da spurte jeg om hjelp og fikk noen til å gå rett foran og rett bak - folk I fjellet er stort sett greie sånn. Jeg tok på caps og solbriller og så på steiner foran meg og fulgte merkingen rimelig slavisk og kom meg helt fint opp! Dette går fint.
 3. En tur jeg har gått mange ganger (og også lagt ut bilder av i tråden ‘turer i sandnes og deromkring’) er til Sulken - eller Vardefjell i Sandnes. Er en ikke alt for lang tur med høydemeterene fordelt i etapper. Fin utsikt fra toppen er det og. Leste litt tilfelig før påske at stien er stengt pga vindkraftutbygging men siden ikke arbeid i påsken kunne den gås nå så da ble det tur. Har jo ikke vært der siden ifjor og visste ikke helt hva som ville møte meg... Så her er turrapporten i bilder;
 4. Jeg har aldri opplevd så tett tåke som i rogaland idag. I lavlandet.. hadde en tanke på at det vill være lurt å komme seg litt opp i høyden. Og det var det. Turen gikk til storaberget. Tok den raskeste veien opp men rundturen nedover (ville ikke gått via grindavannet om tåke over grastofjellet men var jo strålende sol der og). Skikkelig novembersøndagsbonus etter en høst med mye regn.
 5. Lupine neo ble bra når jeg satte på filter. Men en ting å passe på om noen går for det merket; lading av batteri kun med lupines egen lader om du ikke kjøper egen overgang for å bruke usb så du kan bruke powerbank😳
 6. Tok med hjem en Lupine Neo fra XXL på tilbud til 1490,- på lørdag, Ser at den ikke har det smarte batteriet som viser gjenværende strøm som ligger på alle beskrivelser( men ikke hos XXL) så lurer på om jeg skal føle meg litt lurt... Den er dog oppe på 2499,- å igjen så var gjerne et godt kjøp? Eller kunne jeg like gjerne gått for Nitecore til mye lavere pris? Skal bruke den på ridehjelm når jeg er ute og rir I skogen så falt jo for lav vekt og mye lys. Ser ut som litt smalt lysbilde (jeg ser jo løver og geoparder I skogen ved siden av oss...) så spent på å prøve.
 7. En refleksjon da jeg var i kina var at jeg var imponert over gamle kinesere som foretrakk hull i gulvet, også der de kunne velge (vestlige doer var gjerne ledige). Tenkte at det jo må være mer behahelig å sette seg ned.. inntil det gikk opp for meg at de jo har trent lårmusklene hele livet...
 8. Takk for de gamle og velkommen til nye sko. Kjørt dobbelt i sommer (brukt begge par) siden det å kaste de gamle var hardt selv om jeg var klissblaut bare jeg så på en sølepytt. De gamle er la sportiva tibet og så ble det crispi skarven som nye sko. Blir litt sliten i anklene av de nye så må foreløbig variere snøring. Men fornøyd med de nye så nå ble de gamle igjen i catalonia (ellers hadde jeg aldri klart å kaste dem!)
 9. https://www.sintef.no/contentassets/d1c81c13fabf4c56bb98b75a1e6849d8/spiselige-byggverk-pepperkakehus-2012.pdf her er en byggeanvisning til som de har laget😊 snart aktuelt igjen en regntung mørk november/desemberhelg... merk at anvisningen tar også for seg klimatilpasning. Noe å tenke på etter helgens uvær..
 10. Når er det xxl har 25% salg`? September eller oktober - har et gavekort som svir I lommeboka men litt fristende å vente om det ikke er alt for lenge til salget..
 11. I sandnes rogaland har ridestier vært merket gult. Gjerne med hestesko (U), men ofte bare prikk eller strek.. de merkene blir nå erstattet med skilt. Eg. litt kjipt for nå tror alle som går på tur eller sykler at vi bare har lov å ri der det er skilt, mens egentlig har vi ifølge allemannsrett lov å ri på andre stier / veier og(om ikke kommunale regler sier noe annet).
 12. Bridgedale liners - dyrt i innkjøp men kost pr bruk er sannsynligvis ekstremt billig. Fantastisk holdbarhet og gode i bruk.
 13. Grimslifjellet for å prøve ut nye fjellstøvler. Passe lang tur der jeg kunne droppe å gå opp på toppen om såre ben. Men ingen gnagsår så da ble det opp på toppen. Dårlig med vått terreng for å gå inn støvler for tiden - men de ble våte oppi av svette om ikke annet😊 gode støvler men litt høyere enn de gamle så litt øm foran på leggen selv om jeg ikke snørte øverste hempe. Men de blir nok med på tur neste helg
 14. Skal dere "krysse" hardangervidda må du el starte lengre nord? Da kan du ta buss/båt/fly til Bergen og tog til Finse/et-annet-sted og så gå over vidda til haukeliseter der du enkelt kan hoppe på bussen tilbake til Stavanger (et bussbytte på hjemveien)
 15. Håper jo forsåvidt ikke mange driver og vaser ute I fjellet denne uke uten å vite hva de gjør. Dette er KALDT...
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.