Gå til innhold
  • Bli medlem

Solbjørg Olsen

Aktiv medlem
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

15 Neutral

Om Solbjørg Olsen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Jeg elsker å lese blader om jakt, villmark og friluftsliv når jeg sitter på legekontoret feks 🙈 Men hvilket abonnement er egentlig det beste? Digitalt er et pluss selvsagt hvis det er lesbart på mobiltlf. Jeg er opptatt av utstyr, turer, hund, spor osv. Ingen ekstremutøver.
  2. Ja i morgen skal jeg på blodsporkurs med dachsen min, det blir gulrotsuppe på termos til lunsj.
  3. Jeg bruker min lille Stanley mattermos mye på tur. Grøt, gryterett, suppe osv er digg. Tror den rommer 3 dl, det er en fin porsjon. Jeg ønsker meg en større til bruk når resten av familien er med. Har forresten en Stanley termos med vid åpning, den er bra til suppe eller pølser.
  4. Det ble en natt i telt under LS på Voss forrige helg. Ikke på tur men på campingplass. Gaia ville inn i teltet på kvelden og krøp etterhvert godt ned i dunposen min. Vi sov godt, 2 voksne og dvergdachsen. Tror egentlig samboeren min likte det litt også.
  5. Jeg har en litt eldre versjon av denne, Osprey Syncro 20. Min har ikke magnetisk brystrem, noe jeg ikke kan bruke pga pacemaker. Den er veldig god på raske turer og kan vaskes i maskin. Rommer veldig mye.
  6. Jo jeg kunne sikkert det men hun er ofte litt urolig i begynnelsen av hver løpetid, vasker seg ofte osv. Jeg venter et par dager. Var så kjekt å se at hun likte seg i teltet.
  7. Og i dag oppdaget vi at hun har fått løpetid 😥 vi som skulle på vår andre telttur sammen i morgen. Jaja vi tar det igjen om 14 dager.
  8. Jeg prøvde telt med ene dvergdachsen vår forrige fredag. Hun lå på Nonstop-posen sin mens jeg satt opp teltet og resten av kvelden lå hun i fanget mitt eller venninnen min sitt fang. Hun lå hele natten helt rolig nedi posen min, hun er vant til å ligge under dynen hver natt. Jeg vil si det gikk over all forventning. Hun var rolig og forsiktig inni teltet,.
  9. Har du forslag til oppdretter? Cocker står også på listen vår.
  10. Ja tur og all aktivitet er kjempekjekt for en dvergdachs men det er rett og slett for mye brake, myr og bratt terreng rundt oss. Og hvertfall snø er helt håpløst. Men vi har ingen planer om NPL og lange ekspedisjoner, men en hund til i familien ønsker vi oss, en som er hakket tøffere enn dachsene.
  11. Ja border collie er perfekt størrelse. Men jeg er litt redd for å få en hund med for mye gjeter i seg. Vi bor på landet og har sau og kyr overalt rundt oss.
  12. Mine besteforeldre hadde en Engelsk da jeg var 8-10 år. Han het Rocky ❤️. Han elsket å leke gjemsel og jeg spilte fotball med han hele dagen. Dette var på 89-tallet og han hadde kupert hale tror jeg. Veldig snill men litt sterk i bånd. Åhh nå skal jeg kikke litt mer på Engelsk kjenner jeg...
  13. Takk for svar. Ja jeg har lest masse om ESS og WSS. Hvilken vil du si har best av-knapp? Du treffer spot on når du skriver familiehund som tåler trim!
  14. Vi er en aktiv gjeng på Vestlandet. Jeg har 2 dvergdachser, går mye i fjellet, overnatter ute og hundene er med på alt dette. Men... vi har mye kupert og vått terreng og hundene trives vel best på sommeren. Jeg vurderer en hund til, en litt større og mer robust rase som kan gå litt fortere feks på skiturer og som tåler litt mer vær. Jeg ønsker en rase son ikke stikker av, uten for mye jaktinstinkt, familie- og vennekjær rase, rolig innendørs og velkommen i sofaen ❤️ Har sett på Toller, Welsh Springer spaniel, Cocker... ikke lett å velge... noen med forslag?
  15. Jeg hadde lasagne fra i går til frokost, varmet den i mikroen på fergen. Jeg drakk sjokomelk og kaffi. Underveis spiste jeg frukt, nøtter og smågodt. Så hadde jeg 1 porsjon gulrotsuppe med 1 ostepølse til lunsj med rundstykke. Bolle til dessert. Turen var mye lettere enn forventet, følte jeg hadde noe å gå på hele tiden. Deilig følelse. Jeg spiste sikkert mye mer enn mange av dere ville gjort 😅
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.