Gå til innhold

oysteinsin

Medlem
 • Innholdsteller

  3
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om oysteinsin

Nylige profilbesøk

474 profilvisninger
 1. oysteinsin

  Heimplanet Fistral

  Hei! Har kjøpt meg et Heimplanet Fistral telt. Kjempefint å sove i - lett som pokker. Men jeg sliter litt med å forstå alle barduner som følger med, noen her som har et slikt telt og har funnet ut av det?
 2. oysteinsin

  Vask av telt

  Etter en uke på speiderleir med leire til livet / leir for livet - så har flere av våre Bergans Wigloer blir veldig leirete - har noen av dere erfaring med vask av telt i maskin?
 3. oysteinsin

  Bergans Wiglo 6-8 . Erfaringer?

  Jeg har mye erfaring med wiglo 6-8, da vi har 7 stk i min speidergruppe. Vi har brukt dem MYE på leir og en del på turer. De første 3 vi kjøpte holder godt, men de siste 4 vi har kjøpt er av mye dårligere kvalitet. Vi opplever at duken og glidelåsene er av MYE dårligere kvalitet - tydelig for å spare penger. Ellers så er vi veldig fornøyd med teltet; det er godt med plass - 6 stk på leir en uke er ikke noe problem. Hvis man ikke bruker inneteltet så er det greit plass til 8 stk med bag. Det er relativt enkelt å sette opp av 2 -3 stk. Kan også gjøres alene med en del trening. Det er også fin ståhøyde i midten av teltet - selv for oss over 185. Eneste negative er altså at de man får kjøpt nå er av dårligere kvalitet enn de første de lagde. Samt vekt og fysisk størrelse på bag.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.