Jump to content

bjaalean

+Sponsor
 • Posts

  44
 • Joined

 • Last visited

About bjaalean

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

bjaalean's Achievements

 1. Dette må være scam. 819 kr for alle typer scarpa sko, er noe for godt til å være sant så er det som regel det
 2. [Hidden Content] Legg inn en forespørsel der, fikk sydd meg ett tørkeloft i mesh til mitt Unna, meget fornøyd
 3. Kan varmt anbefale Mountain Equipment Aerostat 7 Synthetic. Har brukt mitt ca 100 netter og syns dette har en fin blanding av komfort, vekt og isoleringsevne. Bruker mitt året rundt , men har som regel med ett tynt skumunderlag i bunn for å beskytte mot kvist og stein. Ser long versjonen som jeg har ligger på fjellsport til 1099, som jeg vil si er ett godt kjøp. Evt sjekk Finn.
 4. Noen som vet forskjellen på Inreach sin tjeneste for vær, premium og standard ?
 5. Døra ut fra forteltet har flere glidere på glidelåsen, slik at man kan åpne døra i topp og la det være litt dør igjen i bunn. Veldig greit om vinteren når man har bygget litt snø rundt kantene på teltet, så slipper man at man drar med seg masse snø inn i forteltet hver gang man åpner døra.
 6. Bruker selv Trangia 4.5 liter kjele og kjempefornøyd med den til snøsmelting. Bruker en 750ml titankjele til å øse vann over i flasker og slikt.
 7. bjaalean

  Niak mot Unna

  Jøss, var det kanten på tarpen som lå og gnagde istykkelse topphatten da eller?
 8. Har Etherlight Extreme og prøvd det ut i -15 grader på bar bakke, jeg er vanligvis ingen frysepinne men med skumplast under halve og ett reinskinn på andre halvparten var det fortsatt kaldt syns jeg. Hadde også en natt i hengekøye med liggeunderlaget i rundt -3 , og det var ikke nok. For å sammenligne så syns jeg dette er ca like kaldt/varmt som min Mountain Equipment aerostat 7, med r verdi oppgitt til 4.0 … Til å være så tungt og bulky syns jeg ikke STS Etherlight extreme er verdt pengene. Redd denne ryker på Finn snart 💸
 9. Skulle til å anbefale det en quilt før du gjorde det selv. Jeg har enigma quitlen du linker til, med rating ifølge produsenter på -17 om jeg husker riktig, altså rikelig med dun. Min veier i underkant av 900 gram og tar liten plass i sekken. Sålangt har jeg testet den i flere situasjoner rundt -15 grader, både med telt og under åpen himmel, i disse temperaturer har jeg klart meg godt uten å fryse. Til sommerbruk er nok min quilt for varm, men sunnmørsk sommer så blir den med i sekken alikevel når turen går høyt til fjells. Komfortmessig er quilt en helt ny verden for meg, da jeg har fått min dose trange soveposer.. Etter over 30 netter i denne sliter jeg med å dra frem Western Mountaineering posen min selv om vinteren er godt på vei. Anbefaler EE, bestilte fra demmes hjemmeside og fikk levert varen i posten etter 5 dager.
 10. Sjekk ut feks Hilleberg’s telt produsert for militært bruk.
 11. Har du rensenål på din modell? Min nyere 123R har blitt brukt nå minst 20 døgn til alt mulig av kokkelering, med bratt læringskurve og både dårlig og god forvarming. Men sørger for å bruke rensenåla minst en gang iløpet av hver fyring. Brenner meget blått med renset bensin hos meg.
 12. Har samme skoen og problemet som deg. Hadde en tur forrige helg for å gi skoa en siste sjangse før de røyk på Finn , så tapet igjen hælen med sportstape med godt resultat. Så blir å slite med tape og skarvet-skoa en god stund til
 13. Har vasket min Nibba med ullprogram på 30 grader og tørket fint på henger, ser den er slitt allerede , som alt annet devoldklær jeg har prøvd. Men nå er jeg en villmann og har sikkert ikke gjort alt etter boka.
 14. Bumper denne, noen som har erfaring med powerbank om vinteren?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy