Gå til innhold
 • Bli medlem

Odd-Arne

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  89
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Odd-Arne

 • Bursdag 17. mars 1977

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Musikk, natur, helse, kampsport og pus.
 • Sted
  Sykkylven og Kinn.

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Stor fare for at det er akkurat samme ovn og berre ein rebrand akkurat som P.Max sin Atago er akkurat det samme som ein Volcano Grill.
 2. Petromax er akkurat samme modelen som Silverfire Survivor som eg har. Fungerar veldig bra og det mest revolusjonerande oppgraderinga er berre det det brukast ildfast ull istaden for leire. Mykje lettare og ingen fare for å verte knust.
 3. Ja, hengslar er høgt oppe på kravslista for meg også. Om ein vill ha det heilt rent og likevel bruke ved, så er Silverfire Scout med Dragonpot det beste eg har funne, men då er det litt anna pakkstørrelse. Ovnen i seg sjølv er ikkje stor for den passar i den minste MSR Stowaway Pot modellen. Kjem berre an' på kva ein skal bruke det til.
 4. Om ein primært skal bruke panne og synest det er greit å pakke, så er gasifer heit topp. Fordelen med t.d. Firebox er fleksibilitet og evt. at den kan flatpakkast.
 5. Kjekt med hengslar på, ja. Viktig kriterie for meg i alle fall.
 6. Spørmålet er egentlig kva du skal bruke den til. Eg har mange og det er ein grunn til.
 7. Savotta er samme type enkle design, men den er nok eit par hakk meir solid.
 8. Fungerar sikkert, med må nok regne med at tjukkelse og kvaliteten på materialet betyr at den ikkje kjem til å vare så veldig lenge.
 9. For ovn og telt så er det mange alternativ. Telt kan ein kome unda med reativ rimelig i starten, t.o.m. berre "modde" noko du alt har, men skal du bere ovn i sekk eit stykke, så er det vel titanium som gjeld. Det er relativt mykje å velge mellom. Populære ting å started med er t.d. Luxe og Pomoly. Canvas løysningar er solide, men både tyngre og dyrere. Lonewolf 902 på youtube viser fram ein god del ulike telt med ovn. som Nortent, OneTigris, Luxe, Pomoly, modifisert Naturehike mm.. Alle prisar og typer m.a.o. Eg har jo mange sekkar og arva mange sekkar, så eg brukar det eg har for å
 10. Ja. At ein treng utrulig lite brensel er liksom heile poenget.
 11. Nano er vel ikkje heilt valget for ein stor bålkjele, nei. 😁 Eg har stort sett med som del av eit Keith Titanium (Heavy Cover) canteen sett, men kan fint grille ein middels stor biff eller som sagt som liten bordgrill for 1-2 pers. Passar perfekt i den lille "flaskesekken" frå Centerline Systems som eg brukar på småturar. Om eg veit eg berre skal koke i ei større panne, så vert det gasifier og vanlegvis Silverfire Scout med Dragon Pot., men slik eg som oftast gjer ting i dag, så er det overkill. Firebox vinn på to område., 1) Pakkstørrelse og 2) fleksibilitet. Det er ikkje berr
 12. Finnast mange muigheiter. Sidan dei er så effektive, så er det egentlig ikkje noko problem å ta med kull eller pellets heller. Ja, Firebox Nano er liten, det er heile poenget. Ein har då berre innanfor Firebox to muligheiter,1) den større varianten 2) å sette saman to Nanos oppå kvarandre. Vil ei ha stor åpning i front, så har Bushbox det, men den er mindre fleksibel.
 13. G2 m/bag og alt ekstrautstyr ustyr: Stål ca.1400 g. Titan ca.830 g. Berre ovn: Stål ca. 912g (970g m/4 sticks) Titan ca. 430g (470g m/ 4 sticks)
 14. Eg har vel skaffa det meste av ekstra utstyr og det var berre slik eg gjorde i den perioden eg kjpte dei fleste av kvistbrennerane mine. Dei har alle sine spesialitetar og eg tek aldri med meir enn eg treng. Bere artig å teste for å sjå det fulle potensialet. Ein vanleg 5" Firebox i stål er veldig solid, men også ganske tung. For meg så er det ikkje nødvendig vis noko eg tek med aleine på tur, den brukast også som grill på biltur og med litt kreativitet kan du gjere utrulig mange ting med den. Det er verdt å sjå alle videoane for ulike typar bruk. Er du minimalist og gjer ting enkelt slik
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.