Gå til innhold

zementh

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om zementh

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Oslo

Nylige profilbesøk

806 profilvisninger
 1. Jeg har akkurat solgt et Fjellheimen som var av den nye modellen som har firkantet innertelt. Plassen i innerteltet var helt super, men ble aldri helt fornøyd med det pga at det ikke var mulig å åpne endeveggen i forteltet. (som jeg trodde var mulig da jeg kjøpte det) Kontaktet også helsport og hørte om det var mulig å få sydd inn en glidelås som på Lofoten, men det ville de ikke gjøre. Jeg har bestilt et Nallo 4gt som kommer så fort de får det på lager igjen. Men ser jo at jeg kan spare noen tusen på å heller kjøpe et Helsport Lofoten camp. De mest vesentlige forskjellene jeg kan se er at Nallo ikke har høy ventil i fotenden, og at Lofoten er 7cm smalere på samme sted også er Nallo 5cm høyere i hodeenden. Er det noen her inne som har testet begge teltene og kan gi meg positive og negative sider med de begge to. Vil feks Lofoten fungere bedre på vinteren pga høy ventil? Teltet skal primært brukes 3 sesonger, men kanskje en og annen vintertur i godvær. Har hatt flere Hilleberg og Helsport telt, så «byggekvaliteten» vet jeg nok om, tenker mer på praktisk bruk, liggelengde, ventilasjon o.l.
 2. Her er en brosjyre fra 2001 for Trollheimen 3 camp. TROLLHEIMEN3.pdf
 3. Jeg har en Arcteryx jakke fra 2009 som de akkurat har tatt inn på garanti for å lime noen taper her og der, så produktets levetid er minst 11 år. De blir sendt til Goretex service på Aukra og reparert der. Hvis det ikke er lar seg fikse vil de nok gi deg en ny.
 4. zementh

  Lime sko

  Akkurat det samme skjedde med min Crispi Skarven. Da limte jeg med "Pattex 100%". Det har nå holdt i 2 år uten antydning til å løsne igjen. Selges bl.a. på Clas Ohlson. Det er ganske flytende, så jeg bare "tømte" det ned i mellomrommet. Det blir ikke veldig pent, men det holder fint og du slipper å legge det under press.
 5. Hvor mye måtte du betale for arbeidet hos Sømhuset?
 6. Tror jeg kontaktet Arcteryx direkte via "service request" første gangen, også henviste de meg til Goretexservice. De andre gangene sendte jeg bare en mail direkte til Goretexservice som ba meg sende dem jakken. Jeg ville bare startet med å sende en mail til post@goretexservice.no.
 7. Arcteryx har livstidsgaranti. Jeg har sendt min jakke som nå er 8 år flere ganger til Gore-tex service på Aukra. De fikser det gratis, du må bare betale frakten dit, retur er gratis. Jeg har hatt akkurat samme problemene. Har bare sendt dem en mail med bilder først, så har de bedt meg om å sende inn jakken. Ulempen er at det kan ta noen uker.
 8. Jeg sendte en mail til kundeservice om dette, og da svarte de at de tok 400,- + materialer for denne jobben.
 9. Jeg har Unna og er veldig glad i teltet, men den største mangelen syns jeg er at myggnettingen bare er i toppen av "døra". Jeg hadde Akto tidligere, som jeg forøvrig solgte fordi det var for lavt å sitte i for meg, men savner å kunne ligge i teltet og se ut gjennom nettingen om sommeren når det er mye insekter. Utover det syns jeg Unna er perfekt. Vurderer å få sydd inn myggnetting i hele døra hos Sømhuset på Hosle, men det koster nok fort en del.
 10. Jeg er 187 høy og hadde Akto tidligere, det ble akkurat for lavt til å sitte behgelig i uten å bøye nakken. Solgte derfor Akto-teltet og kjøpte meg et Unna i fargen sand. Liker teltet og fargen veldig godt, merker ikke særlig forskjell på innsiden fra det røde Akto-teltet pga det gule innerteltet. Sand-fargen er faktisk litt mellom brun og grønn. (forøvrig et Ringstind i bakgrunnen på bildet)
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.