Gå til innhold

zementh

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  21
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om zementh

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Oslo

Nylige profilbesøk

888 profilvisninger
 1. Jeg har en downmat 9 og en synmat 7. De gangene jeg har brukt downmat på sommeren så jeg synes det har blitt for varmt. Downmat syns jeg fungerer greit sen høst, vinter og tidlig vår, synmat brukes ellers. Skulle jeg bare hatt ett underlag, ville jeg nok valgt Synmat og heller supplert med et ekstra skumunderlag eller to når det er mest kaldt. Men det kommer nok veldig an på hvor i landet og hva slags klima man ferdes mest i.
 2. Bare for å følge opp denne, så sendte jeg bilder i en mail til kundeservice hos Outnorth i dag. Fikk svar om at jeg bare skulle returnere den så vil de sende meg en ny. Portofritt begge veier selvsagt.
 3. Er ikke så redd for det, det er ganske åpenbart at det er en produksjonsfeil. Er ingenting som tyder på at den har blitt bøyd slik i ettertid, kan ikke se at toppen på drivstoffboksen har blitt presset ned på den ene siden. Tror hullet ned i boksen er laget skjevt, også har de vel bare litt slett kvalitetskontroll på fabrikken.
 4. Ok, takk for svar. Da får jeg sende en mail til outnorth og reklamere. Har uansett ikke brukt den, så kan jo returnere den uansett hva de sier.
 5. Jeg har akkurat kjøpt en Svea123 ny. Men brennerhodet er ikke sentrert midt på og røret opp til det står litt skrått. Er det noen her inne som har en slik og som kan fortelle meg om dette er normalt eller at om røret har blitt bøyd?
 6. Jeg reklamerte på en delaminert Ospreysekk som var kjøpt hos Outdoorexperten . De ba om et par bilder også fikk jeg en returlapp og leverte den inn hos Posten og fikk en ny sekk i retur et par uker etterpå. Frakten kan noen ganger ta litt lenger tid siden de ikke har lager i Norge. De har norsk kundeservice, men tror ikke det jobber så mange der, så de kan fort bruke et noen dager på å svare på henvendelser. Bortsett fra det har jeg bare gode erfaringer med de.
 7. Jeg har handlet flere ganger hos Outdoorexperten, aldri vært noen problemer der. De har nok bare lagersamarbeid og samme eiere på lik linje med Outnorth og fjellsport. Dette har blitt ganske vanlig etterhvert.
 8. Det er stangkanaler i ytterteltet på Hilleberg-telt også, så det har ingen betydning. Man kan bruke disse https://www.outnorth.no/hilleberg/stanghallarsats-4-pack?gclid=EAIaIQobChMI4oDp49aX6gIVAcKyCh2zAgz0EAQYASABEgLaGvD_BwE#Black De festes i nederste hempe på innerteltet på hver side, så trer du stanga inn i alle hempene til innerteltet. De følger forøvrig med om man kjøper mesh innertelt. Du kan se en video av det her
 9. Du må kjøpe ekstra stangholdere for å gjøre det på Nallo. Regner med du kan bruke de samme holderne fra hilleberg på helsport-telt hvis ikke helsport selger noe lignende.
 10. Jeg har hatt Fjellheimen, men solgte det til fordel for Nallo gt. Fjellheimen er et bra telt, men for familieturer så likte jeg ikke at man ikke kan åpne det i endeveggen slik man kan på Nallo og Lofoten. Nallo skrår også innover slik som på Lofoten. Grunnen til at jeg valgte Nallo foran Lofoten er bare at jeg har mest erfaring med Hilleberg-telt fra før og jeg betalte omtrent det samme som for Lofoten. En fordel Lofoten har i forhold til Nallo er vel en høy ventil i fotenden, på sommertid har nok ikke det så stor betydning, men muligens om vinteren.
 11. Er kanskje ikke så mange som har erfaring med begge disse teltene her inne. Men jeg endte med å kjøpe Nallo 4GT sand, fikk det for 8350,- så bare noen hundrelapper mer enn Lofoten. Har brukt det tre netter på motorsykkeltur i pinsen, og det er et hav av plass for to personer. Vi er begge rett under 190cm, men hadde ingen problemer med lengden eller berøring mellom inner- og yttertelt i fotenden. Syns kanskje lufteløsningen til Helsport mot bakken i fotenden er litt mer praktisk i bruk enn Hillebergs glidelås, men til gjengjeld kan man rulle opp ytterteltet og plugge bare innerteltet på Nallo, så når det er fint vær kan man få virkelig god lufting. Alt i alt veldig fornøyd med teltet.
 12. Jeg har akkurat solgt et Fjellheimen som var av den nye modellen som har firkantet innertelt. Plassen i innerteltet var helt super, men ble aldri helt fornøyd med det pga at det ikke var mulig å åpne endeveggen i forteltet. (som jeg trodde var mulig da jeg kjøpte det) Kontaktet også helsport og hørte om det var mulig å få sydd inn en glidelås som på Lofoten, men det ville de ikke gjøre. Jeg har bestilt et Nallo 4gt som kommer så fort de får det på lager igjen. Men ser jo at jeg kan spare noen tusen på å heller kjøpe et Helsport Lofoten camp. De mest vesentlige forskjellene jeg kan se er at Nallo ikke har høy ventil i fotenden, og at Lofoten er 7cm smalere på samme sted også er Nallo 5cm høyere i hodeenden. Er det noen her inne som har testet begge teltene og kan gi meg positive og negative sider med de begge to. Vil feks Lofoten fungere bedre på vinteren pga høy ventil? Teltet skal primært brukes 3 sesonger, men kanskje en og annen vintertur i godvær. Har hatt flere Hilleberg og Helsport telt, så «byggekvaliteten» vet jeg nok om, tenker mer på praktisk bruk, liggelengde, ventilasjon o.l.
 13. Her er en brosjyre fra 2001 for Trollheimen 3 camp. TROLLHEIMEN3.pdf
 14. Jeg har en Arcteryx jakke fra 2009 som de akkurat har tatt inn på garanti for å lime noen taper her og der, så produktets levetid er minst 11 år. De blir sendt til Goretex service på Aukra og reparert der. Hvis det ikke er lar seg fikse vil de nok gi deg en ny.
 15. zementh

  Lime sko

  Akkurat det samme skjedde med min Crispi Skarven. Da limte jeg med "Pattex 100%". Det har nå holdt i 2 år uten antydning til å løsne igjen. Selges bl.a. på Clas Ohlson. Det er ganske flytende, så jeg bare "tømte" det ned i mellomrommet. Det blir ikke veldig pent, men det holder fint og du slipper å legge det under press.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.