Gå til innhold
 • Bli medlem

zementh

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  30
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om zementh

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Oslo

Nylige profilbesøk

982 profilvisninger
 1. 7-åringen min har akkurat fått seg en Osprey Ace 38. Han er veldig fornøyd med den og elsker å bære med masse selv. Rygglengden kan reguleres i tre hakk så den kan brukes noen år, det følger også med regntrekk , og den har masse plass. De sekkene fra Osprey jeg har hatt selv har hatt veldig god komfort, så denne er nok også komfortabel. 4-åringen har nå arvet den gamle sekken til storebror som er en Osprey jet 12, dette er en veldig enkel, men grei sekk som kan romme en sovepose litt leker og en drikkeflaske.
 2. Jeg har akkurat fått 3 og 4 manns av samme teltet, planen er å returnere det ene. Har satt de opp innendørs og er veldig imponert over innerteltetene, virker veldig gjennomtenkt og behagelig. Noe helt annet enn de konservative Hilleberg-teltene jeg har fra før. Hvilket beholdt du? Er jo fantastisk plass i 4-manns versjonen, men det kan kanskje bli hardt å finne teltplass noen ganger. Er også nysgjerrig på hvordan det håndterer litt vind, det blir jo veldig store sideflater.
 3. Jeg kjøpte dette teltet på xxl for noen uker siden på tilbud til 2999,-. Må si meg enig i at det var mye fint med det, men høyden i fotenden gjorde at jeg returnerte det, siden jeg regnet med det vil kunne gi de problemene som Per Fredrik nevner. Jeg syns Bergans har steppet opp noen hakk på teltfronten de siste årene, men får en følelse at det er småting som trekker ned. Er på nippet til å bestille Trollhetta tunnel 4 som selges på xxl for 5300,- i disse dager, men er usikker etter å ha kjøpt og returnert både Trollhetta tunnel 1 og tunnel 1 superlight pga mangel på detaljer. Likte egentlig b
 4. Nei det går ikke an å åpne ytterteltet på Fjellheimen som på Lofoten. Det mangler en glidelås langs ytterste stang. Jeg sjekket en gang med Helsport om de kunne sy den inn, men det ville de ikke. Hilleberg kaitum GT har både rette endevegger i innertelt samt at den kan åpnes som Lofoten, du får i tillegg et ekstra fortelt i fotenden, men koster litt mer da...
 5. Jeg har opplevd at den plastdelen som skulderreimene er festet til knakk, men det ble fikset som reklamasjon. Dette er en kjent svakhet på recon pack som virker som mange har opplevd. Men når det gjelder problemet her, så virker det bare som at muttere ikke er skrudd godt nok på. Såvidt jeg vet er dette låsemuttere, så om de skrus helt til så skal de ikke falle ut. norrøna sender deg nok noen nye muttere om du kontakter dem. Så kan du evnt legge på litt locktite når du skrur de på så er du trygg på at de aldri faller av igjen.
 6. En liten update på denne saken. Tre dager under en måned etter at brenneren ble sendt inn fikk jeg omsider et svar fra outnorth, som de igjen hadde fått fra importør. «Det går fint å bøye brennerhodet slik at det står rett igjen, den er laget i messing som er mykt.» Jeg valgte å benytte meg av åpent kjøp. Kommer nok heller til å bestille fra en annen forhandler som kan selge en som er ferdig rettet. Det skal også sies at jeg har vært i kontakt med outnorth flere ganger mens jeg har ventet på svar. Siden de hadde flere på lager så syns jeg det var merkelig at de ikke kunne sende meg en ny med e
 7. Man får vel kanskje ikke garanti på et garantiprodukt. I bilforhandler-verdenen har jeg iallfall opplevd at det er uaktuelt. Det er jo synd de ikke kan lage det bra nok i utgangspunktet, men det er jo en liten trøst at slike underlag består av over 90% luft, så det er betraktelig mindre materialer enn størrelsen skulle tilsi som må kastes.
 8. Exped har 5 års garanti ikke-ultralight produkter og 2 år på UL, så man trenger ikke bruke reklamasjonsretten. Men jeg har også fått nytt etter at mitt synmat ultralight delaminerte i forbindelse med bruk av chair kit etter 4 1/2 år. Sendte bare bilde av underlag og lotnr og fikk nytt tilsendt. Tror de hadde en stor batch med mye problemer i produksjonen på et tidspunkt.
 9. Jeg har en downmat 9 og en synmat 7. De gangene jeg har brukt downmat på sommeren så jeg synes det har blitt for varmt. Downmat syns jeg fungerer greit sen høst, vinter og tidlig vår, synmat brukes ellers. Skulle jeg bare hatt ett underlag, ville jeg nok valgt Synmat og heller supplert med et ekstra skumunderlag eller to når det er mest kaldt. Men det kommer nok veldig an på hvor i landet og hva slags klima man ferdes mest i.
 10. Bare for å følge opp denne, så sendte jeg bilder i en mail til kundeservice hos Outnorth i dag. Fikk svar om at jeg bare skulle returnere den så vil de sende meg en ny. Portofritt begge veier selvsagt.
 11. Er ikke så redd for det, det er ganske åpenbart at det er en produksjonsfeil. Er ingenting som tyder på at den har blitt bøyd slik i ettertid, kan ikke se at toppen på drivstoffboksen har blitt presset ned på den ene siden. Tror hullet ned i boksen er laget skjevt, også har de vel bare litt slett kvalitetskontroll på fabrikken.
 12. Ok, takk for svar. Da får jeg sende en mail til outnorth og reklamere. Har uansett ikke brukt den, så kan jo returnere den uansett hva de sier.
 13. Jeg har akkurat kjøpt en Svea123 ny. Men brennerhodet er ikke sentrert midt på og røret opp til det står litt skrått. Er det noen her inne som har en slik og som kan fortelle meg om dette er normalt eller at om røret har blitt bøyd?
 14. Jeg reklamerte på en delaminert Ospreysekk som var kjøpt hos Outdoorexperten . De ba om et par bilder også fikk jeg en returlapp og leverte den inn hos Posten og fikk en ny sekk i retur et par uker etterpå. Frakten kan noen ganger ta litt lenger tid siden de ikke har lager i Norge. De har norsk kundeservice, men tror ikke det jobber så mange der, så de kan fort bruke et noen dager på å svare på henvendelser. Bortsett fra det har jeg bare gode erfaringer med de.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.