Gå til innhold

zementh

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

500 profilvisninger
 1. zementh

  Hvilket lim til Gore-tex?

  Tror jeg kontaktet Arcteryx direkte via "service request" første gangen, også henviste de meg til Goretexservice. De andre gangene sendte jeg bare en mail direkte til Goretexservice som ba meg sende dem jakken. Jeg ville bare startet med å sende en mail til post@goretexservice.no.
 2. zementh

  Hvilket lim til Gore-tex?

  Arcteryx har livstidsgaranti. Jeg har sendt min jakke som nå er 8 år flere ganger til Gore-tex service på Aukra. De fikser det gratis, du må bare betale frakten dit, retur er gratis. Jeg har hatt akkurat samme problemene. Har bare sendt dem en mail med bilder først, så har de bedt meg om å sende inn jakken. Ulempen er at det kan ta noen uker.
 3. Jeg sendte en mail til kundeservice om dette, og da svarte de at de tok 400,- + materialer for denne jobben.
 4. zementh

  Erfaringer med Hilleberg Enan

  Jeg har Unna og er veldig glad i teltet, men den største mangelen syns jeg er at myggnettingen bare er i toppen av "døra". Jeg hadde Akto tidligere, som jeg forøvrig solgte fordi det var for lavt å sitte i for meg, men savner å kunne ligge i teltet og se ut gjennom nettingen om sommeren når det er mye insekter. Utover det syns jeg Unna er perfekt. Vurderer å få sydd inn myggnetting i hele døra hos Sømhuset på Hosle, men det koster nok fort en del.
 5. zementh

  Ringstind light 2 eller Hilleberg Akto

  Jeg er 187 høy og hadde Akto tidligere, det ble akkurat for lavt til å sitte behgelig i uten å bøye nakken. Solgte derfor Akto-teltet og kjøpte meg et Unna i fargen sand. Liker teltet og fargen veldig godt, merker ikke særlig forskjell på innsiden fra det røde Akto-teltet pga det gule innerteltet. Sand-fargen er faktisk litt mellom brun og grønn. (forøvrig et Ringstind i bakgrunnen på bildet)
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.