Gå til innhold
 • Bli medlem

pejourdan

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  31
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

pejourdan vant dagen sist 26. januar 2018

pejourdan hadde mest likt innhold!

Om pejourdan

 • Bursdag 11. des. 1982

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Sandnes, Norway

Nylige profilbesøk

2 084 profilvisninger
 1. Fint å reise opp til Brekko Her har du også gapahukene som kan benyttes ved dårlig vær.
 2. Første overnattingstur for jentungen på 10 måneder. Lettgått tur inn til Viglesdalen i Ryfylke-heiene med familien og et vennepar. [Hidden Content] Strålende vær med innslag av bading, fisking og kos. Diverse iPhone-bilder:
 3. [Hidden Content]; Ingen tvil om at dun varmer godt, gjorde seg på hytta i påsken.
 4. Har ozon-maskinen, men ikke testet på klær/turutstyr 🧐 Kan gjøre en test etter påske om jeg kommer på det.
 5. Tar gjerne imot tegninger. Kjekt å lage sammen med guttungen.
 6. I trykkeribransjen på etiketter så må vi i en del tilfeller benytte UV-bestandig blekk, da gjerne på fargene rød, gul og grønn. Disse er ihvertfall mest utsatt når det gjelder UV. Usikker på om dette kan overføres til teltmateriale.
 7. For vår del så ble det Osprey-sekk til guttungen på 8 fordi skulderremmene er lengre fra hverandre på toppen. På den gamle Bergans-sekken så var skulderremmene for tett inntil hverandre og det resulterte i «gnagsår» på siden av halsen når vi gikk lengre turer. Dette gjaldt særs på sommertid når han gikk med t-skjorte. Kjøpte Osprey Ace 38, denne var fin i størrelsen til han (8 år).
 8. Kjøpte Helsport Fjellheimen Superlight Camp 4 på Finn.no av en kar som aldri fikk brukt teltet. Helt nytt og uåpnet og sparte 3.000,-. Er nok et av de beste kjøpene jeg har gjort så langt.
 9. Det kommer an på hvilken type coating som skal benyttes. Glasscoating og keramisk coating benyttes der du ønsker å beskytte mot riper samt UV-bestandighet. Hvilke type skader skal du reparere? Er det dype skader utover riper så må du nok bruke filler eller noe slikt?
 10. Det stemmer nok at jeg er på DCN også I tillegg til at pulken ser ren og pen ut så var gliden overraskende bra.
 11. Det er fullt mulig, har dog ikke hørt de ryktene.
 12. Zippo kjøpt tilbake i 2000 da røykpakken var på innerlommen. Pur ungdom så sluttet å røyke 10 år senere og da ble den satt i hylla.
 13. [Hidden Content] Ymse bilder fra privaten, både på tur og ellers.
 14. Alternativt så kan du bruke poleringsmaskin om du har dette. Kjøpte brukt pulk i går. Vindskjermen var meget slitt og dro over med roterende og grovt: Skroget skal også få seg en polering og voksing før vinterferien! Takk for tips!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.